Prima pagină » Actualitate » Will Smith i-a tras o palmă în direct prezentatorului Chris Rock, la Oscar! Acesta a făcut o glumă despre soția actorului – FOTO, VIDEO

Will Smith i-a tras o palmă în direct prezentatorului Chris Rock, la Oscar! Acesta a făcut o glumă despre soția actorului – FOTO, VIDEO

28 mart. 2022, 08:22,
BZI.ro, în Actualitate

Celebrul actor Will Smith a fost protagonistul unor scene incredibile la Oscar. Will Smith i-a tras o palmă prezentatorului Chris Rock după ce acesta a făcut o glumă despre soția actorului. Soția lui Smith s-a ras în cap după ce a anunțat că suferă de o boală destul de gravă. Incidentul a fost unul care a lăsat înmărmurită audiența selectă de la Oscar. Nu se ştie dacă totul a fost regizat sau a fost o reacție spontană a lui Will Smith.

Will Smith a fost nominalizat pentru filmul King Richard, film la care a obținut deja Globul de Aur în ianuarie 2022. A fost primul premiu mare pe care actorul l-a luat în întreaga sa carieră.

Will Smith i-a tras o palmă în direct prezentatorului Chris Rock, după o glumă cu soția acestuia

Chris Rock s-a ales cu o palmă în direct la Oscar după o glumă cam nesărată la adresa soției lui Will Smith. Prezentatorul a menţionat faptul că soţia lui Smith ar trebuie să joace într-un film și a făcut o aluzie la faptul că aceasta este tunsă zero. În acel moment, Will Smith, vizibil deranjat de acest lucru s-a ridicat, s-a îndreptat spre scenă şi i-a tras o palmă prezentatorului.

„Jada Pinkett-SmithSmith, abia aştept să văd G.I. Jane II”, a spus Chris Rock.

„Nu pronunţa numele soţiei mele cu gura ta nenorocită”, i-a strigat Will Smith lui Chris Rock, după ce a urcat pe scenă şi l-a pălmuit pe actorul de stand up comedy.

Incidentul a avut loc în momentul în care prezentatorul anunța nominalizările pentru cel mai bun documentar. Pe lista scurtă pentru Oscar se regăsea şi Will Smith, la secţiunea cel mai bun actor. Următorul prezentator a intrat pe scenă şi a declarat că tot conflictul va fi rezolvat ca în familie:

„Will şi Chris, vom rezolva asta ca în familie. Acum mergem mai departe cu dragoste”, a spus el.

Pinkett Smith a anunţat anul trecut că s-a ras în cap după ce s-a luptat cu alopecia.

Will Smith a câștigat Globul de Aur pentru ”King Richard”

Vă aducem aminte faptul că actorul Will Smith a câștigat deja Globul de Aur pentru rolul pe care l-a avut în filmul ”King Richard” . După 5 nominalizări fără victorie, Will Smith, în vârstă de 53 de ani a ridicat Globul de Aur. Will Smith i-a învins pe Mahershala Ali („Swan Song”), Javier Bardem („Being the Ricardos”), Benedict Cumberbatch („The Power of the Dog”) și Denzel Washington („The Tragedy of Macbeth”).

Smith a fost prima dată nominalizat la Globurile de Aur în 1993 pentru cel mai bun actor în rol principal într-un serial TV, și din nou în 1994, datorită comediei-fenomen „The Fresh Prince of Bel-Air”. Acesta a fost învins de John Goodman, din „Roseanne”.

Will Smith este unul dintre cei mai în vogă actori de la Hollywood. Acesta a jucat în numeroase filme care au avut un real succes la public. Actorul are 53 de ani și este căsătorit cu Jada Pinkett-Smith şi au împreună doi copii.

Opinia publică a fost șocată de faptul că Jada Pinkett-Smith și Will Smith au dorit, în 2013, să se despartă de probă. Este cunoscut în Hollywood că cei doi formează unul dintre cele mai solide cupluri.

Așadar, vom vedea ce se întâmplă după ce Will Smith i-a tras o palmă în direct prezentatorului Chris Rock și dacă vor exista repercursiuni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *