Prima pagină » IT&C » WhatsApp instalare: Cum poți pune aplicația pe telefon sau desktop

WhatsApp instalare: Cum poți pune aplicația pe telefon sau desktop

26 mai 2021, 13:38,
BZI.ro, în IT&C

Whatsapp este una dintre cele mai folosite aplicații de comunicare pentru telefoane. Aceasta este gratuită și este disponibilă direct Google Play.

Marea majoritate a celor care au telefoane cu sistem de operare Android, tot ce au de făcut este să dea click pe acel link. Ulterior, se dă instalare și aveți Whatsapp pe terminal.

În cazul în care telefonul este Xiaomi, Oppo sau tableta Huawei nu are acces la Google Play, se poate instala aplicația WhatsApp gratis descărcând apk din alte surse. Unul dintre magazinele alternative la Play este Aptoide, iar aplicația Whatsapp este gratuită.

WhatsApp instalare: Utilizare pe desktop

Pe desktop, multă lume folosește varianta web în browser. Trebuie să țineți cont că pentru această variantă trebuie să vă conectați cu telefonul. De asemenea, telefonul trebuie păstrat activ. Pagina afișează un cod QR. Pentru a asocia WhatsApp Web cu smartphone-ul tău cu Android, trebuie să scanezi codul. Începe prin a deschide WhatsApp pe smartphone-ul tău. În meniul care se deschide, apasă pe WhatsApp Web. Smartphone-ul tău cu Android afișează un ecran similar cu modul cameră, cu o secțiune pătrată evidențiată. Îndreaptă-l către monitorul calculatorului tău și scanează codul QR încadrându-l în secțiunea pătrată.

WhatsApp se încarcă imediat în clientul web deschis în navigatorul tău și pe urmă îl poți folosi pentru a trimite și a primi mesaje.

Aplicația WhatsApp pentru Windows se bazează, de asemenea, pe versiunea Web, dar în loc să aibă nevoie de browser pentru a o utiliza, poate fi rulată folosind doar această aplicație.

Pewntru utilizatorii Windows 10, în loc să descarce aplicația anterioară, pot opta pentru versiunea UWP a WhatsApp Desktop. Această aplicație este complet gratuită pentru toți utilizatorii și se bazează, de asemenea, pe versiunea web, dar fără a avea nevoie de un browser pentru a o rula.

La fel ca și cele anterioare, pentru a utiliza acest instrument este necesar să aveți telefonul mobil aproape și conectat la Internet.

Cei care folosesc aplicațiile de mesagerie, precum Skype, Telegram, Line, Hangouts sau Google Allo, pot funcționa fără probleme, fără a utiliza telefonul mobil ca o punte.

Chiar dacă este cea mia folosită, aplicația WhatsApp nu poate fi folosită pe PC independent.

Cum să folosești două conturi de WhatsApp

Pentru cei care au telefoane dual SIM și sistem de operare Android există posibilitatea instalării a două conturi de WhatsApp.

Pentru telefoanele Oppo și Xiaomi, după ce ați instalat aplicația WhatsApp, accesați Setări. Atingeți Aplicații duale, pe Xiaomi sau Clone App pe Oppo.

Se activează comutatorul pentru a clona aplicația și puteți folosi două conturi.

Pentru un telefon Vivo trebuie să intrați în setări, derulați în jos pentru a găsi Clona de aplicații și atingeți-o. Pe urmă, comutați pentru a activa butonul Afișare clonă. Apoi, instalați WhatsApp prin Google Play. Apăsați lung pe orice pictogramă de aplicație. Veți vedea un mic “x” pentru a elimina aplicațiile, dar unele, cum ar fi WhatsApp, vor avea de asemenea un mic simbol “+”. Atingeți + pentru a clona WhatsApp pe telefon și astfel aveți două conturi ale WhatsApp pe telefon.

Setarea celui de-al doilea cont WhatsApp este extrem de simplă, la fel ca instalarea primului. Porniți cealaltă aplicație, apăsați pe Agree și puteți acorda fișierelor și contactelor acces la această copie a WhatsApp atingând Continuați și urmând instrucțiunile de pe ecran. Introduceți cel cde-al doilea număr de telefon, WhatsApp va trimite apoi un cod de verificare pentru a verifica numărul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *