Prima pagină » Actualitate » WhatsApp a picat. Mai mulți utilizatori au raportat probleme. Lista telefoanelor pe care aplicația nu va mai funcționa
WhatsApp a picat. Mai mulți utilizatori au raportat probleme. Lista telefoanelor pe care aplicația nu va mai funcționa

WhatsApp a picat. Mai mulți utilizatori au raportat probleme. Lista telefoanelor pe care aplicația nu va mai funcționa

03 apr. 2024, 21:43,
BZI.ro, în Actualitate

Aplicația de mesagerie WhatsApp a picat. Mai mulți utilizatori au raportat că aplicația nu mai funcționează, în jurul orei 21:00.

WhatsApp a fost oprit pentru mii de utilizatori miercuri, potrivit site-ului de urmărire a întreruperilor Downdetector.com.

Au existat aproximativ 12.000 de incidente în care utilizatorii din SUA au raportat probleme cu platforma de mesagerie, potrivit Downdetector, care urmărește întreruperile prin colelarea rapoartelor de stare din mai multe surse, inclusiv erorile trimise de utilizatori pe platforma sa.
Peste 20.000 de utilizatori din India, aproximativ 46.000 în Regatul Unit și peste 42.000 în Brazilia au raportat, de asemenea, probleme cu platforma, au arătat datele Downdetector.

Aproximativ 4.800 de persoane s-au confruntat și cu probleme cu Instagram în Statele Unite, potrivit Downdetector.
Luna trecută, sute de mii de utilizatori ai Facebook și Instagram al companiei de social media la nivel global au fost afectați timp de mai bine de două ore în urma unei întreruperi cauzate de o problemă tehnică.

Lista telefoanelor pe care aplicația nu va mai funcționa

Începând cu data de 1 aprilie, peste 35 de modele de telefoane mobile nu vor mai putea folosi celebra aplicație WhatsApp. Problema nu este cu aplicația WhatsApp, ci cu dispozitivele vechi, pe care nu mai este posibilă actualizarea sistemului de operare. Dispozitivele Android anterioare versiunii 5.0 și dispozitivele Apple cu sisteme de operare anterioare iOS12 sunt afectate și nu vor mai putea rula WhatsApp.

– Apple: orice iPhone anterior seriei 6 (inclusiv iPhone 6S, 6S Plus și SE).

– Archos: Model Archos 53 Platinum.

– Huawei: modele Ascend D2, Ascend G740 și Ascend Mate.

– Lenovo: Lenovo A820.

– LG: Modele LG Enact și LG Lucid 2 și mai multe dispozitive din seria Optimus (L3 II Dual, L5 II, F5, L3 II, L7II, L5 Dual, L7 Dual, F3, F3Q, L2 II, L4 II, F6 și F7).

– Samsung: Galaxy Ace 2, Galaxy Core, Galaxy S3 mini, Galaxy Trend II, Galaxy X cover 2 și Galaxy Trend Lite.

– Sony: Sony Xperia M

– Wiko: Wiko Cink Five și noaptea întunecată.

– ZTE: ZTE Grand Memo, ZTE Grand S Flex și ZTE V956 – UMI X2.

Noul instrument WhatsApp

Pe măsură ce tehnologia progresează, aplicațiile de mesagerie implementează noi schimbări, fie ele sistematice sau estetice. În cazul WhatsApp, una dintre cele mai cunoscute a adăugat recent câteva funcții noi, și anume, editarea mesajelor trimise și reducerea la tăcere a apelurilor de la numere necunoscute. Una dintre prioritățile Meta, compania care deține aplicația de mesagerie, este îmbunătățirea securității acesteia.

WhatsApp are un sistem de criptare end-to-end pentru conversațiile sale, dar acum a făcut un pas mai departe pentru a proteja toți utilizatorii. Oricine are numărul nostru ne poate suna pe WhatsApp. Cu toate acestea, acum Meta a implementat o nouă îmbunătățire pentru a evita primirea apelurilor de la contacte pe care nu le cunoaștem.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *