Prima pagină » Titlurile zilei » Weekend greu pentru „torpila” din Păcurari! Alcoolul pe care l-a băut l-a băgat 30 de zile la rece. Avea o alcoolemie de aproape 4 la mie – FOTO/VIDEO

Weekend greu pentru „torpila” din Păcurari! Alcoolul pe care l-a băut l-a băgat 30 de zile la rece. Avea o alcoolemie de aproape 4 la mie – FOTO/VIDEO

19 iun. 2023, 02:00,
Lucian SAVA, în Titlurile zilei

Șoferul care a provocat accidentul rutier de zilele trecute din Păcurari a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Alcoolul pe care l-a băut l-a trimis în spatele gratiilor

Șoferul care a provocat un accident în Păcurari zilele trecute a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

„Admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Iaşi în ceea ce îl privește pe inculpatul TOMESCU Gheorghe Adrian şi dispune arestarea preventivă a inculpatului pentru săvârşirea infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, faptă prevăzută și pedepsită de art. 336 alin. 1 Cod penal, pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 16.06.2023 și până la data de 15.07.2023, inclusiv”, se arată în decizia judecătorilor ieșeni.

Tomescu s-a urcat băut la volan și nu a observat cel mai probabil că autoturismul din fața sa a oprit la semafor. A intrat în coliziune cu acesta, iar patru mașini au fost distruse în cele din urmă.

Alcoolul pe care l-a băut i-a făcut multe probleme

Cei implicați în accident au cerut ajutorul polițiștilor. Oamenii legii au ajuns la scurt timp la fața locului și nu mică le-a fost mirarea când au văzut în ce stare era Gheorghe Tomescu.

„La data de 15 iunie a.c., polițiștii rutieri ieșeni au fost sesizați, prin apel unic de urgență 112, cu privire la producerea unui accident rutier pe raza mun. Iași. Din primele cercetări efectuate la fața locului a rezultat faptul că între patru autoturisme a avut loc o coliziune. În urma impactului, o persoană a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătorii auto au fost testați alcoolscopic, un rezultat ieșind pozitiv, cu o alcoolemie de 1,62 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și vătămare corporală din culpă. Cercetările continuă”, a transmis IPJ Iași.

Acum, Gheorghe Tomescu are de dat explicații în fața legii. În orice caz, prea curând nu va mai avea voie să se urce la volan, iar dacă va fi găsit vinovat, s-ar putea alege cu o condamnare la închisoare. Surse ale reporterilor BZI au precizat că bărbatul avea o alcoolemie de aproape 4 la mie în sânge. În orice moment s-ar fi putut petrece o tragedie. Iată că alcoolul pe care l-a băut i-a adus multe probleme lui Gheorghe Tomescu.

Comentarii
  • In sfarsit, marlanoiu la bulau, tzaranoiu cucului!

  • 30 zile pentru băutură și tablă îndoială…zero zile pentru pietoni omorâți „din culpă”.
    Bravo bravo bravo

  • Anonimule, prinzi fluturi. Aicie vorba de aast preventiv , arest de asta au primit si cei care au omorat din culpa . Ce spui tu cu 0 zile e vorba de condamnare definitiva , la care asta din articol nu a ajuns inca. Nu le confunda doar sa scrii si tu ceva .

  • „Alcoolul pe care l-a baut i-a facut Mari probleme”. I-auzi! Pai atunci de ce nu au arestat alcoolul, bre jurnalistule? L-au arestat pe sarmanul om, fara vina.

  • Ce inseamna 4 la mie? Cam cat trebuie sa consumi? Cine poate explica, va rog

  • Stan Pățitu

    Nu râdeti….că se ia !!! Asa am crezut si eu, sofer profesionist, aproape de pensie , am crezut ca nu mi se poate intampla ! Nu eram consumator( doar ocazii) , acum abstinent total, niciodata permis suspendat , dupa pandemie, in urma unor decese in familie pe fondul depresiei netratate , intr o zi am consumat alcool si am urcat la volan! …urmări; accident cu pagube materiale,condamnare cu suspendare , viata schimbata la 360 grade ! Nici in visele cele mai urate nu am crezut ca mi se poate intampla mie, asa ceva! Am regretat si regret cate zile voi avea! Ce mai pot face? Asa ca nu judecați fara sa știți cum de a ajuns in acea situație! Oricine ai fi , ți se poate întâmpla, indiferent cat de „rational(ă) esti!!!!!

  • @Stan Pătitu

    Gandesti ca o cizmă. Stati dreaqului acasa daca ati baut, nu incercati să justificati condusul mangă pe fondul depresiei. Permis luat pe viată și condamnare pentru tentativă de omor dacă sunt victime.

  • Stan Pățitu

    ,,@ Stan Pătitu” , oricum eu nu mai conduc , dar facandu-mă sa gândesc ,, ca o cizmă”….iti doresc sa treci si tu exact prin ce am trecut si trec eu…nimic mai mult! Esti un bou cu gândire limitata si crezi, ca viața nu te poate lovi negativ atunci cand iti e lumea mai dragă! Să-ti moară intr-un an , frate, mamă, tată..ce zici e motiv de a intra in depresie !?!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *