Prima pagină » Cancan » Vulpiţa şi Viorel ţin legătura cu fanii lor. Ce au făcut aceştia în Blăgeşti

Vulpiţa şi Viorel ţin legătura cu fanii lor. Ce au făcut aceştia în Blăgeşti

26 oct. 2020, 12:08,
în Cancan

Vulpiţa şi Viorel ţin legătura cu fanii lor. Aceştia nu ratează nicio ocazie prin care să răspundă fanilor la multe întrebări. Recent, aceştia au făcut un live pe Youtube în care vorbesc despre cum e viaţă în Blăgeşti, după ce au plecat de la emisiunea Acces Direct.

Peste 5.000 de vizionari a avut filmuleţul în care Vulpiţa şi Viorel sunt întrebaţi, live, cum le este viaţa la Blăgeşti, locul de unde au plecat spre Acces Direct şi unde s-au întors cu coada între picioare. Cei doi le-au răspuns oamenilor care i-au întrebat de sănătate, dar şi celor care i-au luat peste picior.

Vulpiţa şi Viorel ţin legătura cu fanii lor

Chiar dacă nu mai sunt vedete la televizor, Vulpiţa şi Viorel ţin în permanenţă legătură cu fani lor. Aceştia au făcut un live pe Youtube şi au răspuns la cele mai incomode întrebări de la fanii lor.

Transmisia a întâmpinat unele probleme, astfel că, preţ de câteva secunde, Vulpiţa şi Viorel au aşteptat, privind în cameră, să se facă remedierile. Tot în acel timp, nevasta lui Viorel Stegaru s-a amuzat în spatele lui, parcă ascunzând ceva. El nu a văzut, dar s-a holbat către o intervenţie a unui urmăritor al emisiunii Acces Direct, de la Antena 1, care comentase ceva. Faţa lui Viorel spune totul, nu e nevoie de explicaţie! A înţeles perfect mesajul!!

Altfel, Veronica Stegaru avea să urce pe Instagram o imagine care sună a părere de rău: ”Cred că sunt ultimele zile cu soare. Mă bucur de căldură. La voi cum e?”, şi-a întrebat Vulpiţa fanii. Imediat au vent replicile. ”Tot la coada calului”, ”Calul din spate arăta mai bine decât tine”, ”Ai ajuns de unde ai plecat, la coada vacii”, sunt câteva comentarii răutăcioase.

Unul dintre internauţii care-o urmarec pe Vulpiţa, dar şi emisiunea Acces Direct i-a luat, imediat, apărarea.

”Ce oameni?vedeţi-vă frate lungul nasului şi gunoaiele din faţa voastră, apoi comentaţi de alţii. Că de-aia nu va mai rabdă Dumnezeu de invidioşi ce sunteţi şi răutăcioşi. Ştiţi numai să aruncaţi cu noroi în oameni, dar la voi nu vă uitaţi, puteaţi fi şi voi în locul ei amărâţi, a avut şi ea noroc, a apărut la tv, s-a distrat a fost ca o experienţă poate cea mai frumoasă din viaţa ei, ce ştiţi voi. Nu mai fiţi frate atât de răi şi mai terminaţi cu jignirile, unde sunt cei 7 ani de acasă, eu de obicei nu comentez, nu îmi place să mă bag în seamă pe aici, însă când văd atâta prostie, nu mă pot abţine, nici eu nu sunt fan Veronica, dar nu mai vorbiţi aşa, nu este frumos, daţi dovadă de lipsa de respect şi ipocrizie ! Sper că aţi înţeles mesajul, mulţumesc!”, a fost mesajul de susţinere pentru Veronica Stegaru din Blăgeşti.

Vulpiţa şi Viorel au rămas prieteni cu echipa Acces Direct

După o perioadă de mai bine de jumătate de an în care au stat la Bucureşti, cei doi soţi s-au întors în Blăgeşti unde şi-au reluat vieţile de dinainte de a fi celebri. Chiar şi aşa ase pare că Vulpiţa şi Viorel au rămas prieteni cu echipa Acces Direct. O demonstrează o captură foto postata de Veronica Stegaru în care se vede cum vorbeşte pe apel video cu reporterul Acces Direct, radu Rotaru.

Vulpiţa şi Viorel de la Acces Direct au plecat din televiziune de aproape o lună, iar de atunci, toată lumea se întreabă dacă cei doi soţi din Blăgeşti mai păstrează sau nu legătură cu echipa din Antena 1.

La aproape o lună de când s-au reîntors la originile din Blăgeşti, Vulpiţa şi Viorel şi-au reluat vieţile de dinainte de a fi celebri, dar se pare că echipa Acces Direct nu i-a uitat. Pe contul său de Instagram, Veronica Stegaru a postat o captură în care se vede cum vorbeşte pe apel video cu nimeni altul decât Radu Rotaru, reporterul special al emisiunii de la Antena 1.

Prin acest gest, Vulpiţa a demonstrat tuturor că atât ea, cât şi Viorel, au rămas prieteni cu cei care fac parte din echipa emisiunii Acces Direct, în ciuda tuturor lucrurilor speculate cu privire la faptul că amândoi sunt controlaţi de Antena 1.

Mai mult, ori de câte ori vorbesc cu Radu Rotaru, Vulpiţa şi Viorel sunt extrem de fericiţi şi nu ezită să împărtăşească acest lucru şi cu urmăritorii lor din social media.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *