Prima pagină » Cancan ultimă oră » Vulpița și Viorel, momente de groază în izolare: „Viorel m-a amărât”

Vulpița și Viorel, momente de groază în izolare: „Viorel m-a amărât”

17 aug. 2020, 21:45,
în Cancan ultimă oră

Vulpița și Viorel au trăit adevărate clipe de groază în izolare, după ce au fost diagnosticați cu noul coronavirus. După perioada de izolare, în care Viorel și Veronica au stat numai în casă fiind depistați pozitiv cu noul coronavirus, acum cei doi soți fac declarații despre cele mai grele săptămâni din viața lor.

Vulpița crede că cel mai probabil a luat virusul din satul natal, acolo unde a fost în vizită în luna iulie.

”Cred că l-am luat din sat, când am fost la Blăgești. Prima dată a început să mă doară capul, mi-am pierdut mirosul, nu puteam să mă ridic din pat, mă simțeam amețită, am avut și grețuri. În toată perioada de carantină n-am ieșit deloc, am stat doar pe balcon. Când m-au sunat am început să plâng, mi-era frică”, a spus Veronica, la ”Acces Direct”.

Ulterior, tânăra a menționat că soțul i-a fost și cel mai amre ajutor, dar și cel care a supărat-o cel mai tare în toată această perioadă.

”Viorel m-a ajutat, a fost lângă mine, mi-a adus mâncare la pat, a și gătit, mi-a făcut ceai. Două, trei zile au ținut simptomele, apoi mi-am revenit. Stăteam pe dubii, până să ne sune, dar Viorel m-a amărât. Mi-a zis că numai el iese și eu stau. După ce l-am cicălit, mi-a zis că am ieșit și eu negativ. Atunci mi-a luat o piatră de pe inimă. Îi sfătuiesc pe toți să păstreze distanță, să se spele pe mâini și să poarte mască”, a mai spus soția lui Viorel Stegaru.

Vulpița și Viorel, clipe de groază în izolare

De cealaltă parte, Viorel nu s-a prea temut la început, pentru că nu i-a venit să creadă că el a contactat virusul ucigaș din China.

”Dacă așa a fost să se întâmple, așa s-a întâmplat, am trecut cu bine, deși mă mir că mai vedem lumina soarelui. De la Veronică cred că l-am luat, de când a venit de la Blăgești. Pe mine nu m-a durut capul, nu mi-am pierdut mirosul, nimic. Nu mi-a picat bine când am aflat că am COVID-19, nu am crezut”, a spus Viorel în cadrul emisiunii de la Antena 1.

Ulterior, până la aflarea rezultatului celui de-al doilea test, bărbatul din Blăgești susține că și pe el l-au încercat câteva emoții, pentru că statul numai în casă nu este chiar așa ușor.

”Am avut emoții până să vină rezultatul celui de-al doilea test. Și Veronica era emoționată că va mai sta în casă. Eu când am aflat rezultatul, i-am zis că la mine a ieșit bine, iar ea va mai sta în casă două săptămâni. Am lăsat-o vreo oră așa și după i-am zis că rezultatul a ieșit bine și la ea. Îi sfătuiesc pe cei de acasă să abă grijă de igienă, să păstreze distanță și să poarte masca”, a concluzionat Viorel.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`