Prima pagină » Cancan ultimă oră » Vulpița și Viorel, afaceriști de top în noul lor sat. Cum fac bani soții Stegaru?

Vulpița și Viorel, afaceriști de top în noul lor sat. Cum fac bani soții Stegaru?

27 nov. 2020, 18:30,
în Cancan ultimă oră

Vulpița și Viorel s-au lăsat de muzică și s-au făcut afaceriști de top în satul lor din Buzău. Nici bine nu s-au instalat, că au și pornit pe ulițe, în încercarea de a-și vinde produsele făcute în casă. Veronica și Viorel Stegaru au devenit cei mai activi locuitori ai satului din Buzău unde abia s-au mutat. După ce și-au pus casa și curtea la punct, au decis să pună bazele unei afaceri care pare din ce în ce mai promițătoare.

În timp ce Viorel a făcut pe transportatorul, Veronica s-a ocupat de negocieri, iar o combinație mai bună nici că ar fi putut să existe. Din păcate, cei doi nu au avut atât de mare succes la început, însă, când erau la un pas de a renunța și de a se întoarce acasă cu mâna goală, mai mulți consăteni au decis să îi ajute pe simpaticii vasluieni.

„Haideți la prăjituri! Prăjturi cu ciocolată avem! Cinci lei bucata!”, se auzea Viorel strigând de-a lungul și de-a latul ulitâțelor satului.

Vulpița Și Viorel, afaceriști de top în noul lor sat

În final, Vulpița și Viorel au reușit să vândă toate prăjiturile pe care le aveau, astfel că speranțele lor au crescut văzând cu ochii. Și vecinii le sunt alături, ba chiar i-au sfătuit să continue afacerea.

„Eu am venit cu idea. M-am gandit că dacă tot voiam să pun o afacere pe picioare, am zis să încercăm cu prăjiturile. Am văzut că a mers, dar o să mai încerc o variantă și paote reușesc cu amandouă. Oamenii au fost încântați, au zis să continuăm tot așa. Am primit multe sfaturi de la ei”, a spus Viorel, foarte fericit că a reușit să își pună în aplicare, ajutat de soția lui, ideile de tânăr antreprenor.

Fericiți că au avut noroc cu prăjiturile lor, Vulpița și Viorel au vrut să îi audă vocea și fetiței lor, aflață și acum la soacra Veronicău, în Blăgești. După conrversația avută, soții Stegaru speră ca în scurt timp să își reîntregească familia, fiica lor mutându-se alături de ei în Buzău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *