Prima pagină » Cancan » Vulpița și Rafaelo sunt din nou împreună. Ce au de gând să facă aceștia

Vulpița și Rafaelo sunt din nou împreună. Ce au de gând să facă aceștia

02 dec. 2020, 12:28,
în Cancan

Veronica Stegaru, cunoscută românilor drept Vulpița, și artistul Rafaelo au apărut din nou împreună după aproape jumătate de an. Cei doi au avut o colaborare care s-a bucurat de un oarecare succes. Iar acum, se pare, au de gând să dea din nou lovitura cu o piesă sau chiar mai multe.

Vulpita din Blăgești și Rafaelo au avut câteva colaborări muzicale care au rupt Trending-ul din România. După ce s-a întors în Capitală alături de soțul ei, Veronica și Rafaelo au primit o mulțime de mesaje de la fani, care le propuneau să mai facă o piesă împreună.

Vulpița și Rafaelo, din nou împreună

Veronica Stegaru și interpretul de manele Rafaelo au decis să se reîntâlnească și cel mai probabil vor relua colaborarea artistică. Nu ne-ar mira să auzim cât de curând o nouă piesă a celor doi. Astfel, într-un live pe YouTube, tânărul artist și Vulpița au făcut marele anunț.

Mă aflu aici alături de Veronica, cu gândul de a mai face o piesă. Am zis să ne întâlnim și să vedem despre ce e vorba. Dacă tot a nins afară, am zis și noi să schimbăm ceva, să rupem Trending-ul. Facem și noi, venim cu o bombă”, a declarat Rafaelo, în live.

Veronica și Rafaelo le-au propus fanilor să vină cu idei pentru colaborarea muzicală care ar urma să aibă loc.

Vreți să fie Veronica blondă? Îmbrăcată în Crăciuniță? Dați cât mai multe idei!”, a propus Rafaelo.

Alături de ei se afla și Viorel, soțul Vulpiței, care a avut mai multe ieșiri de gelozie din cauza apropierii dintre Rafaelo și soția lui. El nu a scăpat-o din ochi pe Veronica și s-a arătat nemulțumit de colaborarea dintre cei doi. Mai mult decât atât, colaborarea viitoare ar putea să îl includă și pe Viorel Stegaru.

Dacă tot se află la București, de ce să nu încercam? Toți oamenii zic «mai fă cu Vulpița». Dăm drumul la treabă, facem”, a mai spus Rafaelo.

Vulpița și Viorel vor avea un băiețel

Vulpița și Viorel Stegaru au plecat din Vaslui, după ce au decis de comun acord că vor să își crească viitorul copil departe de Blăgești. Atunci când au aflat că este însărcinată pentru a doua oară, părinții lui Viorel au sfătuit-o pe tânăra în vârstă de 23 de ani să avorteze. Copilul urmează să vină pe lume în primăvara anului viitor, în jurul sărbătorii Sfinților Constantin și Elena.

De curând, după ultima vizită la medic, soții Stegaru au aflat sexul următorului copil. Viorel și Vulpița vor avea un băiețel, iar anunțul a fost făcut în direct de către cei doi, dar și pe rețelele de socializare. „Vom avea un băiețel”, este mesajul transmis de Vulpița, pe pagina ei de Instagram.

Oricum, rămâne de văzut ce crize de gelozie va mai face Viorel, acum după ce Vulpița și Rafaelo sunt din nou împreună și vor să reia colaborarea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`