Prima pagină » Cancan » Vulpița s-a întors din Germania! Unde a fost surprinsă Veronica Stegaru după ce a revenit în țară

Vulpița s-a întors din Germania! Unde a fost surprinsă Veronica Stegaru după ce a revenit în țară

25 mart. 2024, 13:31, 1 ,
în Cancan

Vulpița s-a întors din Germania, unde plecase la muncă, ceea ce înseamnă că nu a reușit să-și facă un rost pe meleaguri străine. Veronica Stegaru plecase din țară deoarece se despărțise de iubit iar Viorel nu mai voia să audă de ea. Acum, Vulpița a revenit la casa părintească, unde s-a întâlnit cu fratele și sora ei.

În urmă cu câteva săptămâni, Vulpița a decis să înceapă un nou capitol al vieții ei și a plecat în Germania, acolo unde urma să lucreze. De curând, însă, aceasta s-a întors în România, iar totul s-a aflat pe rețelele de socializare. Cum a fost surprinsă?!

Vulpița s-a întors din Germania

La începutul lunii februarie, Vulpița și-a anunțat fanii din mediul online că a decis să facă o schimbare și astfel a plecat în Germania, mai exact în Berlin, la muncă. Aceasta a dezvăluit că nu mai putea sta în România, așa că a trebuit să își câștige traiul cumva. Până acum nu se știe ce a făcut aceasta în străinătate, însă recent s-a întors acasă.

Zilele trecute, Veronica Stegaru a postat pe contul ei de Instagram o fotografie din casa părinților ei, alături de un mesaj în care a povestit că este bine și este alături de familia ei.

„Înapoi acasă. Bine sunt, cu sora și fratele la mama și tata. Poza e de la frate, eu nu știam că face”, a scris Vulpița, pe contul de socializare.

Viorel Stegaru nu mai vrea să audă de Vulpița

Viorel și Vulpița s-au separat în urmă cu un an, însă nu au reușit să finalizeze divorțul, cu toate că bărbatul își dorește foarte mult acest lucru. Acesta a acuzat-o pe mama copiilor săi că nu vrea să îi acorde divorțul și că nu se prezintă la proces.

Viorel a mai susținut că Veronica i-a lăsat copiii în grijă și nu s-a mai interesat de ei de când i-a abandonat, iar cea care îi îngrijește în prezent este fosta ei soacră.

„Să-ți fie rușine pentru vorbele pe care le spui. Mai minți și că vorbești cu copiii și tu nu ai mai sunat de când ai plecat. Azi am avut proces de divorț și nu te-a interesat să vii. Rușine să-ți fie”, scria Viorel Stegaru, în urmă cu o lună, pe Instagram.

Comentarii
  • Idiotilor, invatati-va voi sa munciti , nu traiti pe amarul si saracia acestei necajite si a multora ca ea.
    Ce articol bomba ! Ce stire senzationala!
    Chiar nu aveti niciun Dumnezeu ???? Va credeti mai destepti ? Sigur nu sunteti !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`