Prima pagină » Actualitate » „Vulpița” s-a afișat alături de noul iubit! Cu cine se iubește după ce s-a despărțit de Viorel Stegaru
„Vulpița” s-a afișat alături de noul iubit! Cu cine se iubește după ce s-a despărțit de Viorel Stegaru

„Vulpița” s-a afișat alături de noul iubit! Cu cine se iubește după ce s-a despărțit de Viorel Stegaru

08 nov. 2023, 08:25, 3 ,
în Actualitate

Viorica Stegaru, cunoscută de toată România sub numele de „Vulpița”, pare că și-a găsit fericirea în brațele altui bărbat. „Vulpița” s-a afișat alături de noul iubit după un lung șir de scandaluri și dezamăgiri cauzate de Viorel Stegaru, fostul ei soț.

„Vulpița” s-a afișat alături de noul iubit!

Vulpița” a cunoscut faima în urmă cu mai mulți ani, după ce scandalul dintre ea și fostul ei soț, Viorel Stegaru, a ajuns pe micile ecrane la Acces Direct. Fragmente din emisiune au ajuns și ele virale extrem de rapid, pe rețelele de socializare, transformându-i pe cei doi în adevărate „vedete naționale”.

În prezent, cei doi s-au despărțit, iar „Vulpița” și-a găsit dragostea în brațele altui bărbat. Până acum, ea a hotărât să îl țină departe de ochii publicului, însă a luat decizia de a nu se mai ascunde.

„Te iubesc”, este mesajul simplu și la obiect transmis de fosta soție a lui Viorel Stegaru pe pagina personală de Instagram, în dreptul unei fotografii cu bărbatul cu care formează un cuplu. Postarea este însoțită de un emoji care reprezintă o inimioară roșie.

Tânăra din Blăjești, județul Bacău, are o relație cu un bărbat pe nume Cătălin Dumitru cu care locuiește sub același acoperiș de o perioadă bună.

Noul cuplu pare să nu fie interesat de ceea ce au de comentat internauții, motiv pentru care se afișează constant în diverse filmări. Vulpița de la „Acces Direct“ pare să fie împăcată cu situația actuală, este mereu cu zâmbetul pe buze și dansează pe diverse manele.

Are 3 copii cu Viorel Stegaru

În vara acestui an, Veronica Stegaru a adus pe lume cel de-al treilea copil, dar soțul ei nu a mai acceptat să o primească acasă împreună cu bebelușul. Timp de ceva vreme, ea a locuit cu micuțul într-un centru de protecție pentru mame și copii, iar apoi bebelușul a fost plasat în îngrijirea altor persoane.

Ceilalți doi copii mai mari au rămas în grija fostului partener de viață, Viorel Stegaru, și al părinților acestuia. Surse apropiate Vulpiței de la „Acces Direct“ spun că femeia a uitat de ziua de naștere a fiicei sale de când se iubește cu actualul partener.

„Veronica nu știe cu cine a conceput copilul, habar nu are. Nu există un tată care să fie indicat de ea și să se încerce solicitarea acestuia în privința bebelușului. A spus clar că nu știe cine este. A dat un nume, două, dar i-am spus că aici nu merge cu ghicitul. Sigur nu este Viorel Stegaru, căci aceasta nu mai este împreună cu el de peste un an de zile. El și părinții lui au în grijă ceilalți doi copii ai Veronicăi. Ea e un suflet necăjit, cum o știe toată țara”, au declarat persoane care cunosc cazul Veronicăi Stegaru.

Vulpița de la „Acces Direct“ nu a vorbit deloc despre acest subiect sensibil din viața sa. Acum, „Vulpița” s-a afișat alături de noul iubit.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *