Prima pagină » Radio » Actualitate » Vulpița pare fericită după ce s-a despărțit de Viorel! Cum s-a afișat aceasta în mediul online

Vulpița pare fericită după ce s-a despărțit de Viorel! Cum s-a afișat aceasta în mediul online

24 mart. 2023, 12:21, 37 ,
în Radio

Veronica, sau Vulpița cum este cunoscută, pare mai fericită ca niciodată după ce s-a despărțit de soțul ei, Viorel Stegaru. Zilele trecute, bărbatul anunța că a dat-o afară din casă pe aceasta și că nu mai este cale de împăcare între ei. Din câte se pare, Vulpița i-ar fi „pus coarne” din nou lui Viorel, care a surprins-o că a trimis poze deocheate la alți bărbați.

Vulpița Veronica și Viorel Stegaru au apărut prima dată pe micul ecran în urmă cu trei ani. De atunci, românii au putut afla detalii spumoase din căsnicia lor, dar și despre infidelitățile Vulpiței. Acum, nu mică le-a fost mirarea oamenilor să afle că, după o relație plină de suișuri și coborâșuri, Viorel a ales să pună punct relației cu mama copiilor săi. Oricum, nu este prima dată când cele două personaje din Blăgești au ales să o ia pe drumuri separate: Cu toate acestea, din câte spune Viorel, de această dată ruptura pare definitivă.

Vulpița pare fericită după ce s-a despărțit de Viorel

Toate ca toate, dar Vulpița nu pare că suferă prea tare după soțul ei, mai ales că i-a luat și copiii. Iar acest lucru i-apus pe gânduri pe internauții care îi urmăresc pe cei doi pe rețelele de socializare. Cu câteva zile în urmă, Viorel a postat un mesaj pe contul său de Instagram care i-a șocat pe toți cei care îl urmăresc.

„Nu mai sunt cu Veronica. Eu sunt cu copiii. Nu mă mai întrebați de Vulpița. Scurt”, a fost mesajul lui Viorel.

De atunci, oamenii s-au întrebat cum se vor așeza lucrurile între ei dar, mai ales, cum se simte Vulpița în urma divorțului, având în vedere că aceasta nu a vrut să spună prea multe despre despărțirea de tatăl copiilor săi.

 

@roxysara22vulpita noastră 👉❤️👈

♬ sunet original – JOHNNY MUSIC

Iată însă că acum nu mai există nicio urmă de îndoială. Vulpița din Blăgești s-a filmat alături de două prietene, care ulterior au distribuit imaginile pe rețelele de socializare. În clipul video, fosta parteneră a lui Viorel Stegaru este zâmbitoare și pare că nu are niciun regret pentru faptul că mariajul ei s-a sfârșit.

Imediat cum au văzut imaginile, oamenii au început să se întrebe dacă nu cumva Vulpița urmează să devină din nou mamă, pentru că există mai multe zvonuri potrivit cărora femeia ar avea deja o nouă legătură amoroasă, cu un tânăr din Blăgești.

Viorel vrea să divorțeze și să păstreze copiii

Pe de altă parte, Viorel Stegaru are acum cu totul alte ocupații. Bărbatul s-ar fi consultat deja cu un avocat pentru a face toate demersurile necesare obținerii divorțului de cea care în acte îi este încă soție. În plus, acesta va solicita și custodia exclusivă a celor doi copii.

Până la soluționarea lucrurilor, cei doi copii ai cuplului locuiesc cu Viorel, care îi îngrijește împreună cu soacra sa. Cât despre Vulpița, aceasta s-ar fi întors în casa părintească, după ce Viorel a dat-o afară din imobilul în care cei doi și-au dus traiul în ultima perioadă.

Comentarii
  • Din cocoș nu faci găină….nici din curvă , gospodină !

  • Nu judecați,această tânără nu era fericită,in acea familie de sălbatici,are și ea dreptul la fericire,sa nu mai fie tratată că un sclav,vai de ea ce a suportat,îmi imaginez,și bravo ei că a scăpat de acolo,bravo Veronica,măcar să găsești un bărbat care sa te considere și pe tine om,meriti,sa fii sănătoasă,nu lua în seama ce spune lumea,ai suferit destul.

  • Aceasta fata,nu a avut suport emoțional,provine dintr o familie de oameni preocupați de ce pun pe masa copiilor,ea are nevoie de afecțiune,că orice ființă,abia atunci ,va ști să aleagă,depinde,ce i va ieși în cale,poate nu un bărbat care sa o folosească,și ață,mult noroc sa ai,draga copil necăjit,Veronica și curaj.

  • Atâta știți,ca la voi înapoiaților,,din cocos….,,vai de capul vostru,cum gândiți,in astfel de mediu ați trăit,iată că Veronica,a avut curajul sa vă înfrunte,și să nu o mai interese ce spuneți voi,are dreptul să trăiască cum vrea ea,fără să ceara voie cuiva,și dacă greșește,e treabă ei,depinde ce înțelegeți voi prin greșeli,e tânără,sper să găsească un om langa care sa fie fericita,și atunci își va găsi echilibrul,vedeti va de treabă voastră fiecare,nu aveți dreptul să impuneți cuiva că să facă.

  • Sunt femei ,mari personalități ,care până să ajungă celebre,s au chinuit,vezi Madona,care a trăit pe străzi cu mama ei,fiecare avem un destin,până găsim drumul trecem prin situații mai urâte,ne maturizează și acestea,ea nu știu dacă are 25 de ani,de-abia de acum înțelege ce și cum e bine.

  • Veronica,pt nimic în lume să nu te mai întorci,in acea casa cu acei oameni,copiii vor crește acolo ,sunt și copiii lui Viorel,nu tu ești responsabila,erai prea tânără,ai vrut să scapi din neajunsurile de acasă,mintea ta de copil a înțeles că vei da peste un om bun,și un câine visează la un stăpân,care sa nu l chinuie,nu te uita înapoi,găsește un om pt care sa însemni ceva,nu cum ai fost,un animal de munca,și de făcut pui,mergi înainte,nu te uita ce spune lumea,m as bucură să aflu că ți este bine,caută un loc de muncă,orice,sa ai bănuții tai,vei avea încredere în tine,că te descurci,incerca,e primul pas înspre libertate.

  • Viorel este trăit Intr un mediu de evul mediu,nu se va schimba niciodată din cauza mamei dominatoare,ferească Sfântul.

  • Veronica,asculta o părere:la culoarea ochilor tai,se potrivește părul roșcat arămiu,nu blond,te face mai deosebita,nu vei avea de pierdut,in rest arăți bine,ești o fată tânără,sa ai încredere în tine,sa nu te mai lași călcată în picioare de nimeni,ești om.

  • Numai tu știi cât ai suferit în casa lor,cât ai plâns,fără că nimeni să și facă milă,de aceea ai ajuns să cauți afecțiune in alta parte,dar tot tu ai fost de vina,că erai fără apărare,poate ți se vor deschide alte șanse,ca sa nu mai fii nevoita sa înduri,până n ai mai putut,încearcă să te gândești,așa tânără,sa faci să ți fie bine.

  • O cățea care caută Măciuca de la toți leșinați și o depravata care a plecat fără copii după belite și invoca fericirea și libertatea. Curva tot curva moare și acum vor apărea feministele curvr sa ii ia apărarea. Începeți …

  • Asta e Viorel și mama lui,se vede ura,prostia,răutatea,înapoiați,ca ei,da Veronica v a făcut o,nu vrea sa fie sluga voastră,bătaia voastră de joc,bravo ei,că nu a vrut să mai stea cu prosti înapoiați că voi,sunteți ca niste animale,și așa muriți,da Veronica e tânără ,are dreptul să trăiască cum vrea ea,a ți luat o in bot,tu Vulpoi prost și urat,și mama ta,înapoiată,la revedere,proștilor!

  • Vioricuta,sa i pui p. ta,Viorel prostălău și urat

    Și să o pupați ,in dos,tu Viorel,urat și prostălău,înșelările,că ai meritat,și mama sălbatică,că tine,doi prosti,hai la munca,la vaca,la porc,nu mai dați mesaje,la munca boilor.

  • Sictir de la Veronica și iubitul ei,și de la toți susținătorii ei,pe voi va susține sapa,matura,hai la munca,proștilor,munciți voi,că Veronica are treabă,pupați o in c. r,cu spor,

  • Mama lui Viorel,creșteți copiii,că v ați bătut joc de tinerețea acestei fete,lăsați o in pace,sa fie fericita,sălbaticilor,la munca,că fiul tău e urat cu spume,de ce ai luat fata și-i ai dus o la urâtul tau Viorel,mucles,acum.

  • Nu ați avut dreptul,înapoiaților,să țineți o fată tânără sechestrată,sa nu iasă din casă,trebuia să meargă la poliție,dar bine că a scăpat de voi,nebunilor ,urâtul Viorel,mama lui,vaca,porcul ,matura,sapa vi le a lăsat vouă,ea își face viața frumoasa,da se și f. ..,că e tânără,cu cine ii place ei,nu cu fiul tău ,că de-asta l a înșelat,n ai înțeles?

  • Lăsați fata in pace,n a meritat Viorel,așa o fată,bravo Veronica,ești frumoasa,n ai ce sa mai cauți la ei,da i dracu..i,de prosti,gândește te la tine,lasă i că ei sunt înapoiați,nici peste gard nu se uita,Doamne ce sălbatici,pt nimic în lume să nu te mai întorci,n ai de unde sa le plătești pensie,da i dracu,de nebuni,nu te mai speria,ai scăpat.

  • 🤪pentru Viorel,și laba,pasa!

  • 🖕🙊🥳🤧,pentru Viorel și mama lui

  • 💅💋♋Viorel,vrei sa ne cunoaștem🥰,sunt baiat ,te deranjează?

  • Noapte buna Veronica,sa fii fericita,sa faci dragoste,cu cine îți place,că sa moara mama lui Viorel cel frumos,că asta o deranjează pe ea,o fată tânără,care vrea sa fie fericita,pt ea e cur va,că ea atât gândește,a crezut că pune stăpânire pe viața ta,iar tontul Viorel,să aibă și el femeie,da pt el🐒

  • 1doi3,sa le pupați in c Ur,pe toate curv. le feministe,ele sunt libere,fericite,iar voi proastelor ,la munca,spălați rufele soțului,face ți curățenie,și mai sunte ți și înșelate,cu curv. le,aranjate,curate,tinere,frumoase,prețuite,iar voi vitelor,așteptați,când va vine randul,că ai voștri nu va doresc pe voi,vitelor,proaste,nespălate,și va mai și treziți că divorțează Intr o zi,și bociți pe la tribunal,că sunteți idioate,iar ei se căsătoresc cu o cur. va,c um le numiți voi,nu sunt tot femei,doar că sunt deștepte,și mai respectate decât voi,de o mie de ori,dobitoacelor,proaste.Pa,la munca,că soțul e la cur. ve,

  • Mama lui Vioricuta,a avut pretenție sa i facă cadou lui fiusau,fata mare,Veronica a fost domnișoara,pai cum săracă fata sa nu se revolte,când a mai crescut și s a văzut langa un urat,rău,prost,înapoiat,mama lui o femeie înapoiată și rea,bine că nu s a sinucis,că așa viața și soarta,iar părinții ei sa o sprijină,sa i fie alaturi,nu cu sprijinaterial,cu sufletul și căldura lor de părinți,sa nu se simtă singura,să ajungă în aceeași situație pe care a trăit o in casa acelor sălbatici,care și au bătut joc de ea,fiți alături de ea,că nu are pe altcineva,decât pe dvs,să vadă cei din jurul ei că nu e singura,că sa nu ajungă cine știe pe unde,să vadă că tatăl ei o caută,contează f mult,mama de asemeni,sunt proxeneți,care daca vad că nimeni nu se interesează de ea,nu se știe,aveți grijă.

  • Ce mai faci Viorel,cel mai frumos din Blegesti,am aflat că ești singur,vrei sa ne cunoaștem,m am îndrăgostit de tine,de la tv,pot sa vin la tine,sa nu fie mama ta acasă,poate nu mă place.

  • Viorel,daca nu mi răspunzi,mă duc cu altul.

  • Marian,te iubeste

    Viorel,ești bătrân,urat,coltatule,taran ,boule,de la toți bărbații Veronicai,sa o pui in dos,hai ,la munca,că nu ești bun de nimic,Veronica,e bunaaa.

  • Ți iubesc Vioreli,da nu pi toni.

  • Vulpița,la altul

    Vioreli,am plecat că nu ți mai iubesc,ești urat

  • Sunt Vulpița fericita,că am scăpat de Vulpoi,și mă plimb și eu cu voi,băieți de vârsta mea,Viorel,pune mana,la munca,bătrânule,că ai vrut pu. ta,neinceputa

  • Soacra ta de ce spune că ție Veronica,îți place Măciuca,dar dar de ce e lăsată Măciuca,ea nu știe,că sa te uiți la ea?

  • Ce faci,Veronica?

  • Vioreli,ai dat la vaca,la porc?hai la munca,că Veronica,doarme cu iubitul ei.

  • Vioreli fi la Blegesti ești unprost,pa și pupama in c..r

  • Vioreli fi la Blegesti,ci mai fasi tu mai băieti îți mai merji scula,Vironica zici că ți ia somnul după trei secunde,da așa mă Vioreli?

  • Viorel Blegesti,sunt sigurveronica a plecat la altu

  • Vioreli,teai sculat?

  • Vioreli da tu nu mă mai iubești Vioreli,,,tiaibatutjoc Dimini Vioreli,,,,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`