Prima pagină » Cancan » Vulpiţa de la Acces Direct e istorie! Cine este Vulpea Dana din Boteni. S-a „combinat” cu fratele soţului, după ce a rămas văduvă

Vulpiţa de la Acces Direct e istorie! Cine este Vulpea Dana din Boteni. S-a „combinat” cu fratele soţului, după ce a rămas văduvă

13 oct. 2020, 12:27,
în Cancan

Vulpiţa de la Acces Direct este istorie. Se pare ca emisiunea de la Antena 1 are o nouă Vulpe, de această dată Vulpea Dana din Boteni. Ca şi în cazul Vulpiţei din Blăgeşti,se pare că femeia a devenit cunoscută pentru că şi-a înşelat partenerul de nenumărate ori.

O altă „vulpe” face furori la emisiunea Acces Direct. Dana din Boteni a devenit cunoscută pentru că şi-a înşelat partenerul de nenumărate ori. Din acest motiv, de aproximativ o săptămână, femeia este omniprezenta în show-ul de la Antena 1.

Cine este Vulpea Dana din Boteni

Dana din Boteni a apărut la Acces Direct denunţând un vecin care ar fi violat-o. Povestea e trasă la indigo cu cea a vulpiţei din Blăgeşti. Ea s-a prezentat, de asemenea, cu concubinul sau de la acea vreme. În urmă mai multor dezbateri, s-a aflat faptul că femeia este o vulpoaică în toată regula. Nu doar că şi-a înşelat partenerul cu vecinul respectiv, dar l-ar fi înşelat şi cu mulţi alţi bărbaţi.

Vulpea Dana a declarat la Acces Direct ca partenerul ei ştia de absolut toţi bărbaţii cu care ea se vedea şi că nu era deloc deranjat. Unul dintre ei era chiar fratele concubinului.

Mara Bănica: Măi, doamna Vulpoaica, te-ai combinat cu cumnatul tău?

Vulpea Dana: Da.

Mirela Vaida: Păi şi el n-a zis nimic?

Vulpea Dana: N-a zis nimic,a fost ok. A fost de accord că da.

Mara Bănica: Săptămâna astain care aţi fost la Acces Direct, i-aţi fost fidelă?

Vulpea Dana: Fidelă adică în ce sens?

Mara Bănica: Adică să nu îl înşelaţi.

Vulpea Dana: Ba da, am înşelat.

Mirela Vaida: Şi vă iartă? Îi povestiţi?

Vulpea Dana: Da, nu mă feresc niciodată de el. Orice eu îi spun.

În prezent, vulpea Dana apare la Acces Direct într-o poveste amoroasă alături de un alt domn, Arthur de la Ceptura. Se pare că bărbatul încearcă să o cucerească pe roşcata.

Ce venituri are Vulpiţa după ce a devenit celebră

Mai bine de jumătate de an cei doi soţi din Blăgeşti au fost unele dintre cele mai urmărite persoane din România. În timp ce publicul stătea lipit de televizor, audienţele fiind unele uriaşe, veniturile celor doi au crescut considerabil. Acum, puţină lume ştie ce venituri are Vulpiţa după ce a devenit celebră.

Veronica şi Viorel Stegaru au fost luni de zile în atenţia publicului, prin intermediul emisiunii ”Acces Direct”. Cei doi au ţinut publicul lipit de televizor, iar odată cu audienţele au crescut şi veniturile celor doi soţi.

Ce venituri are Vulpiţa după ce a devenit celebră

Înainte să cunoască celebritatea Vulpiţa trăia o viaţă modestă, chiar sărăcăcioasă la Blăgeşti. Veniturile familiei Stegaru erau reduse, iar cei doi se descurcau destul de greu. Pe lângă ajutorul pe care îl mai primeau de la socrii, cei doi aveau un venit constant datorită asistenţei sociale.

Astfel, Vulpiţa şi Viorel primeau câte 357 de lei lunar, pentru amândoi, la care se adăugau 82 de lei oferiţi familiilor cu un singur copil, potrivit playtech.ro. Aceşti bani abia le ajungeau celor doi să îşi acopere nevoile zilnice.

Odată cu celebritatea au crescut şi veniturile Vulpiţei, care s-a apucat serios de treabă. Pe lângă veniturile obţinute de la emisiunea „Acces Direct”, Vulpiţa a încasat bani şi din melodiile pe care le-a lansat alături de artişti celebri.

Veronica a dat lovitura cu piesele pe care le-a făcut cu Axinte şi cu Rafaelo, cea din urmă strângând 5 milioane de vizualizări pe Youtube. Dacă analizăm doar sumele pe care Vulpiţa putea să le încaseze pentru piesele lansate, observăm că buzunarele acesteia are trebui să fie mult mai pline acum.

Fiecare 1.000 de vizualizări de pe platforma YouTube costa o anumită sumă – să presupunem, în acest, caz că este vorba de 1 euro. Astfel, Vulpiţa şi Rafaelo au obţinut în jur de 5.000 de euro doar de la YouTube.

Cel mai probabil nu toţi aceşti bani au ajuns la tânăra din Blăgeşti, însă un lucru este sigur, odată cu celebritatea au venit şi multe avantaje pentru soţii din Blăgeşti. Acum veniturile lor arată mult mai bine, iar nivelul de trai s-a îmbunătăţit simţitor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *