Prima pagină » Radio » Actualitate » Vulpița are un nou iubit, la câteva luni după ce a născut a treia oară! Viorel Stegaru e istorie

Vulpița are un nou iubit, la câteva luni după ce a născut a treia oară! Viorel Stegaru e istorie

12 sept. 2023, 10:18,
în Radio

Veronica Stegaru, cunoscută drept Vulpița, are un nou iubit, la câteva luni după ce a născut pentru a treia oară. Fosta „vedetă” de la Acces Direct a adus pe lume, în iulie, un băiat, despre care s-a spus la acea vreme că nu este copilul lui Viorel Stegaru. Acum, Vulpița a postat pe contul de socializare o imagine alături de un bărbat misterios, căruia i-a acoperit fața.

Veronica Stegaru sau Vulpița, cum i s-a mai spus, a ajuns în atenția publicului după ce, alături de fostul ei partener de viață, a apărut de nenumărate ori la o emisiune TV, unde și-au dezbătut problemele de cuplu. Chiar dacă aveau împreună doi copii, soții Stegaru nu au ezitat să se despartă de mai multe ori.

Vulpița are un nou iubit, la câteva luni după ce a născut a treia oară

În urmă cu două luni, Veronica Stegaru a dat naștere celui de-al treilea copil, despre care s-ar spune că are alt tată, nu pe Viorel, iar acum Vulpița a apărut la brațul altui bărbat. Fosta vedetă de la Acces Direct a născut în luna iulie un băiețel, ea având încă o fată și un băiat cu Viorel Stegaru.

Vulpița și Viorel au avut parte de o relație plină de împăcări și despărțiri, însă se pare că acum separarea este finală. După ce Veronica a devenit mămică pentru a treia oară, s-a aflat că nu Viorel este tatăl băiețelului său. Pe lângă asta, femeia a trecut prin clipe foarte grele pentru că nu au avut unde să locuiască și au mers la un centru de ajutor.

Toate aceste lucruri par acum să fie date uitării de Vulpița, care a făcut un gest ce i-a surprins pe cei care o urmăresc și îndrăgesc, afișându-se cu cel care îi este iubit. Aceasta s-a afișat pe rețelele de socializare alături de un alt bărbat. Potrivit imaginii, cei doi se află undeva într-o cameră, probabil acasă la respectivul bărbat, însă Vulpița i-a acoperit fața pentru a nu dezvălui identitatea sa.

Vulpița nu știe cine este tatăl celui de-al treilea copil al său

Vulpița nu a știut să le ofere celor care se ocupau de cazul ei un nume clar în privința celui care ar putea să fie tatăl lui Ștefan, băiețelul ei nou-născut. Cert este că nu Viorel este părintele bebelușului, căci despărțirea lor s-ar fi produs cu mult timp în urmă, atunci când el a decis să îi crească pe primii doi copii singur.

„Veronica nu știe cu cine a conceput copilul, habar nu are.  Nu există un tată care să fie indicat de ea și să se încerce solicitarea acestuia în privința bebelușului. A spus clar că nu știe cine este. A dat un nume, două, dar i-am spus că aici nu merge cu ghicitul. Sigur nu este Viorel Stegaru, căci aceasta nu mai este împreună cu el de peste un an de zile. El și părinții lui au în grijă ceilalți doi copii ai Veronicăi. Ea e un suflet necăjit, cum o știe toată țara.

Trebuie ajutată. DGASPC Vaslui i-a propus să meargă într-un centru, unde să fie împreună cu bebelușul, să stabilească o legătură emoțională cu el, devenind o mamă în adevăratul sens al cuvântului. Într-un târziu a acceptat, dar acum numai ea știe dacă face asta doar pentru că își dorește să fie alături de copil, ca o mamă normală, sau doar că nu are unde sta, că au abandonat-o toți în jur”, au precizat cei care s-au implicat în rezolvarea acestui caz.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *