Prima pagină » Cancan » Vulpița a surprins pe toată lumea! Cu ce se ocupă de când a dispărut de la televizor

Vulpița a surprins pe toată lumea! Cu ce se ocupă de când a dispărut de la televizor

07 nov. 2023, 10:47,
BZI.ro, în Cancan

Vulpița a surprins pe toată lumea după seria de acuzații la care a fost supusă. Dacă toată lumea îi reproșa faptul că nu îi place să muncească, acum, fosta vedeta tv, s-a afișat la noul loc de muncă.

De când nu mai apare la televizor, trăiește o nouă poveste de iubire și a adus pe lume al treilea copil.

A devenit faimoasă în anul 2020 prin apariția sa în emisiunea Acces Direct, stârnind curiozitatea românilor, care au acuzat-o că nu își desfășoară activitatea profesională. De data aceasta, se pare că viața Vulpiței a suferit o schimbare radicală, iar acum pare să fie implicată într-un loc de muncă! Chiar dacă este o surpriză totală, Veronica Stegaru s-a prezentat la serviciu.

Vulpița a surprins pe toată lumea. Cu ce se ocupă acum

Veronica Stegaru și-a schimbat complet viața după ce a renunțat la aparițiile televizate. Ea a încheiat relația cu Viorel Stegaru, a devenit mamă pentru a treia oară și acum are un nou partener de viață!

Cu toate acestea, copiii ei au rămas în grija fostului soț și a părinților acestuia. Între timp, Veronica Stegaru se bucură de viață și s-a întors la muncă.

Într-un moment neașteptat pentru mulți, Vulpița a decis să meargă la muncă în câmp, unde a cules strugurii. Veronica Stegaru a fost mândră de activitățile pe care le desfășoară, în ciuda judecăților primite din cauza lipsei unui loc de muncă. Fanii au apreciat inițiativa sa de a se angaja și au lăudat-o în comentarii. Așa cum obișnuiește, Vulpița nu trece cu vederea niciun moment important din viața sa, imortalizându-l în imagini.

”Uite că am a juns la struguri”, a scris Vulpița pe TikTok.

Ce vârstă are de fapt Vulpița

Vulpița a devenit cunoscută după ce a apărut mai bine de un an la TV, în emisiunea „Acces Direct”. Și, cu toate că lumea o credea mai în vârstă, Veronica Stegaru este destul de tânără. Astfel, Veronica s-a căsătorit cu Viorel Stegaru pe când avea doar 17 ani.

Dacă punem în calcul că au trecut opt ani de la oficializarea căsătoriei, ne putem da seama foarte ușor că vârstă Vulpiței este de 25 de ani în prezent.

În pofida vârstei pe care o are, Vulpița nu a avut prea mult timp să se ocupe de o carieră sau chiar de școală. După cum mărturisește chiar ea, a renunțat la cursuri când avea 14 ani.

„Nu, decât pe lângă casă… Am spălat… Da, am mers la școală, am 8 clase, iar la învățătură am fost așa și așa…”, mărturisea Vulpița, în urmă cu ceva trimp, la „Acces Direct”.

Vulpița a surprins pe toată lumea după ce s-a afișat în mediul online, la noul loc de muncă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *