Prima pagină » Actualitate » Vulpița a revenit pe rețelele sociale! Cum s-a filmat Veronica Stegaru acum
Vulpița a revenit pe rețelele sociale! Cum s-a filmat Veronica Stegaru acum

Vulpița a revenit pe rețelele sociale! Cum s-a filmat Veronica Stegaru acum

23 oct. 2023, 08:29,
BZI.ro, în Actualitate

Vulpița a revenit pe rețelele sociale, după despărțirea de Viorel. Vulpița, pe numele ei real Veronica Stegaru, are un nou iubit și pare mai fericită ca niciodată. Aceasta face din nou furori pe rețelele sociale. Dacă în trecut reușea să țină lumea cu ochii lipiți de ecranele televizoarelor datorită poveștii tumultoase de dragoste pe care a avut-o cu Viorel, acum Veronica Stegaru e la cules de struguri și dansează ca în piesele cu care a spart topurile la TV.

Vulpița a revenit pe rețelele sociale!

Veronica Stegaru s-a despărțit de Viorel și a reușit să își refacă viața într-un timp foarte scurt. Aceasta și-a șocat urmăritorii, după ce s-a postat cu noul ei iubit. Pe fostul soț l-a părăsit și l-a lăsat cu doi copii, după care a adus pe lume și cel de-al treilea copil.

Vulpița s-a dezlănțuit în vie, arătând cât de talentată este la dans, ca pe vremea când era vedetă națională. Veronica ar fi fost alungată de Viorel, care n-ar fi recunoscut cel de-al treilea copil, pe care Veronica a fost la un pas de a-l lăsa în grija statului, după ce s-a mutat la noul iubit.

Tânăra din comuna vasluiană Blăgești nu a fost iertată de internauți, lumea reproșându-i că și-a abandonat copiii și s-a dus după distracție.

Vedeta s-a pozat la cules de struguri, zâmbitoare și pusă pe glume.

„Uite că ajung la struguri”, a scris ea pe Instagram.

Vulpița și-a făcut tatuaj

După ce a născut, Vulpița a uimit întreg showbiz-ul românesc după ce a apărut la brațul unui alt bărbat pe rețelele sociale. Ei bine, în timp ce pare că și-a găsit liniștea alături de noul iubit, Viorel Stegaru, soțul ei în acte, se ocupă cu creșterea copiilor.

După ce a luat pe toată lumea prin surprindere, atunci când s-a afișat la brațul altui bărbat, Vulpița continuă să își uimească urmăritorii de pe Instagram.

Potrivit ultimei sale apariții din mediul online, mai exact un clip video în care dansează, publicat pe rețelele sociale, Veronica Stegaru apare pe mână cu un semn ce pare a fi, mai mult ca sigur, un tatuaj.

Totodată, din imaginile postate chiar de ea se poate observa că soția lui Viorel Stegaru are un tatuaj de dimensiuni mici.

În urmă cu puțin timp, la scurt timp după ce s-a aflat că Veronica și Viorel Stegaru nu mai formează un cuplu, bărbatul s-a ocupat exclusiv de creșterea celor doi copii, spunând că Vulpița nu s-a mai interesat de copii și chiar a uitat de ziua de naștere a fiicei sale.

Mai exact, la doar o zi distanță, Viorel Stegaru a postat o imagine, dar și câteva versuri din melodia „Nostalgia”, a artistei Ami, moment în care dă de înțeles că ar suferi după Vulpița, care are deja o relație cu un alt bărbat.

„Mi-ai rupt inima / Și de atunci e la tine / Melancolie, / După ani și ani / Te-ai întors la mine…”, sunt versurile postate de Viorel Stegaru, care a revenit pe rețelele sociale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *