Prima pagină » Cancan » Vulpița a fost la ecograf și a aflat că va avea un băiețel

Vulpița a fost la ecograf și a aflat că va avea un băiețel

01 dec. 2020, 11:34,
în Cancan

Veronica Stegaru, cunoscută drept Vulpița, a fost de curând la ecograf și a aflat că va avea un băiețel, iar Viorel este în culmea fericirii. Cei doi soți din Blăgești anunțau în vară că vor avea cel de-al doilea copil care se va naște în primăvară.

Veronica, cea care a devenit cunoscută drept Vulpița de la Acces Direct, a lansat, în urmă cu două zile, provocarea pentru admiratorii ei. Ea a întrebat ce va aduce pe lume anul viitor, fetiță sau băiețel? O făcea înainte de a ajunge la ecografie.

Chiar Viorel avea să se bage în seamă și să scrie la comentarii „Fată!”. Numai că a doua zi, Vulpița a ajuns la cabinetul medical, unde a fost supusă unui ecograf. Iar rezultatul a fost anunțat pe Instagram, în dreptul fotografiei în care se află pe masă, la consult. Ei bine, Viorel nu ghicise în urmă cu o zi. „Vom avea un băiețel!”, a scris Veronica Stegaru în dreptul imaginii.

Vulpița a fost la ecograf și va avea un băiețel

Internauții s-au grăbit să-i pună la zid pe cei doi părinți, dat fiind faptul că mai au un copil, o fetiță. Aceștia le-au reproșat că au cam lăsat-o de izbeliște, odată ce au venit la București, la începutul anului, unde au frecventat Acces Direct, emisiunea care i-a transformat în vedete. Cu toate aceștia, serialul lor la Antena 1 a luat sfârșit după intervenția Consiliului Național al Audiovizualului (CNA).

Dacă și pe băiat îl veți crește cum ați crescut fata mai bine când se naște să îl lăsați în centru ca să nu fie vai și amar de el, noroc de mama lui Viorel că are grijă de fetiță, că altfel nu știu ce se întâmplă cu ea. Păcat că oamenii ca voi sunt binecuvântați cu asemenea daruri cerești, iar cei care își doresc cu adevărat și au ocazia să le ofere totul nu pot avea puiuții. Îmi e milă de ce urmează”, este unul dintre cele mai dure mesaje pe care cei soi le-au primit.

Vulpița și Viorel au început o afacere pe plan local

Soții Stegaru s-au mutat luna trecută în satul Focșănei, situat în comuna Vadu Pașii din județul Buzău. De curând cei doi au început și o afacere pe plan local. Astfel, Vulpița prepară prăjituri cu ciocolată iar Viorel o ajută cu livrarea și vânzarea lor la cei din sat. Cei doi au avut o vânzare foarte bună în prima zi de livrare. Cu toate acestea, la întrebările unor vecini, cei doi au răspuns cu fermitate că nu dau pe datorie. Chiar și așa, la finalul acțiunii, cei doi soți au strâns o sumă cât să le ajungă pentru câteva zile. Iar prețul unei prăjituri a fost 5 lei, vecinii fiind încântați de inițiativa celor doi.

Acum, după ce Vulpița a fost la ecograf și a aflat că va avea un băiețel, rămâne de văzut dacă rămâne la numele stabilit la începutul toamnei – Radu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *