Prima pagină » Actualitate » „Vulpița” a fost devastatoare la plajă! Cum a ajuns să arate după divorțul de Viorel Stegaru

„Vulpița” a fost devastatoare la plajă! Cum a ajuns să arate după divorțul de Viorel Stegaru

11 sept. 2024, 08:44,
în Actualitate

Au apărut imagini noi cu Veronica Stegaru. „Vulpița” a fost devastatoare la plajă. După ce o bună perioadă de timp nimeni nu a mai știut de ea, „Vulpița“ s-a pozat la plajă, la malul mării.

„Vulpița” a fost devastatoare la plajă!

Veronica Stegaru a devenit cunoscută, în urmă cu câțiva ani, atunci când au apărut în emisiunea Acces Direct. Povestea ei și a soțului ei i-a fascinat pe fani, care au stat cu ochii lipiți de televizoare luni la rând.

După ce telenovela de la București s-a încheiat, „Vulpița“ s-au întors la Blăgești, în Vaslui, unde a devenit mamă pentru a doua oară și și-a reluat traiul modest pe care îl avea.

Ulterior, „Vulpița“ a anunțat că este însărcinată pentru a treia oară, însă, surpriză, Viorel a negat că ar fi copilul lui și a decis să divorțeze de ea. Veronica chiar a apărut în spațiul public alături de noul iubit și a împărtășit cu fanii imagini din noua ei viață.

Acum, au apărut noi fotografii cu ea, de această dată de la mare, acolo unde Vulpița pare că a fost în concediu. Îmbrăcată nu în costum de baie, așezată pe un prosop pe nisip, Veronica pare că s-a simțit cum nu s-a putut mai bine la malul mării.

Ce a făcut „Vulpița“ după divorț

Cu ceva timp în urmă se aflase faptul că Vulpița s-a întors din Germania, dar se pare că de atunci vecinii nu prea au mai zărit-o pe nicăieri. La scurt timp, cei doi au mai adus pe lume încă un copil, însă acest lucru nu le-a salvat relația, din contră. Când Vulpița a anunțat că este gravidă pentru a treia oară, Viorel Stegaru a hotărât să pună punct relației. Despărțirea a pornit de la bănuiala lui Viorel conform căreia copilul nu ar fi fost al lui, ci al amantului.

De atunci, cei doi nu și-au mai reluat niciodată relația, iar Viorel depune toate eforturile pentru a le asigura celor doi copii care au rămas în grija sa toate lucrurile de care au nevoie. Vulpița este rar văzută de vecini, iar cei apropiați susțin că împăcarea dintre ea și Viorel este imposibilă, mai ales că acesta s-a săturat de comportamentul ei de până acum. Viorel Stegaru crede că fostul partener al Vulpiței a avut o influență negativă, convingând-o să renunțe chiar și la copii pentru a-și urma propriile dorințe.

„După ce s-au despărțit, Viorel a rămas în casa în care au locuit împreună, înainte. Chiar dacă muncește cu ziua pe unde apucă, are grijă de copii. De ea nu mai știm nimic, rar o vedem să iasă din casă și din câte am auzit, stă în casa părinților ei, unde mai stau și frații ei. Credeam că s-au potolit după ce s-au dus la televizor, dar ei au dat-o din rău în mai rău. Cel mai rău e pentru copii, că au nimerit într-o familie dezbinată. Nu cred că se mai împacă. Viorel crede că din cauza asta a renunțat ea la copii, să poată să se vadă cu cine vrea, când vrea. E o mamă iresponsabilă! Alții nu pot să facă copii și ea își bate joc de ei”, a spus Elena, o vecină din Blăgești.

Acum, „Vulpița” a fost devastatoare la plajă, fosta vedetă de la Antena 1 pozând așezată pe un prosop pe nisip.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *