Prima pagină » Local » Vremea la Iași, în perioada 7-13 martie 2022. Valori scăzute în termometre, conform ANM
Vremea la Iași, în perioada 7-13 martie 2022. Valori scăzute în termometre, conform ANM

Vremea la Iași, în perioada 7-13 martie 2022. Valori scăzute în termometre, conform ANM

07 mart. 2022, 02:00,
Vlad Rotaru în Local

Vremea la Iași, în perioada 7-13 martie 2022, va fi una mai rece, cu valori de până în 5 grade Celsius. Administrația Națională de Meteorologie a arătat că, în această perioadă, ieșenii vor avea parte de o vreme închisă, în care pot apărea și precipitații

Vreme închisă, în aceste zile, în municipiul Iași. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza pentru Iași, valabilă în această săptămână. În mod obișnuit, martie, din punct de vedere climatologic, reprezintă o lună de tranziție între sezonul rece și cel cald, cu diferențe semnificative de temperatură între prima și a doua parte.

Vremea din această săptămână a fost similară cu cea din aceeași perioadă a anului trecut.

Vremea la Iași, în perioada 7- 13 martie 2022: temperaturi scăzute

Astăzi, 7 martie 2022, vremea va fi în general închisă. Temperatura aerului va fi cuprinsă între o minimă de minus 4 grade Celsius și o maximă de 3 grade Celsius. Cerul va fi mai mult acoperit, vântul va sufla moderat, în timp ce șansele de precipitații vor fi scăzute. Spre seară, vremea va fi în general închisă, vântul va sufla slab până la moderat, în timp ce șansele de precipitații vor fi destul de scăzute.
Marți, 8 martie 2022, vremea se va menține închisă, vântul va sufla în rafale, în timp ce șansele de precipitații vor fi scăzute.

Temperatura aerului va fi cuprinsă între o minimă de minus 6 grade Celsius și o maximă de 4 grade Celsius. Cerul va fi parțial noros. Spre seară, vremea se va menține închisă, vântul va sufla cu putere, în timp ce șansele de precipitații vor fi scăzute.

Șanse de precipitații la mijlocul săptămânii

Miercuri, 9 martie 2022, vremea la Iași va fi în general închisă. Temperatura aerului va fi cuprinsă între o minimă de minus 5 grade Celsius și o maximă de doar 0 grade Celsius. Cerul va fi acoperit, vântul va sufla în rafale, în timp ce șansele de precipitații vor fi scăzute. Spre seară, vântul va sufla în rafale, în timp ce șansele de precipitații vor fi ceva mai scăzute.

Joi, 10 martie 2022, vremea la Iași va fi închisă. Temperatura aerului va fi cuprinsă între o minimă de minus 7 grade Celsius și o maximă de minus 1 grad Celsius. Cerul va fi acoperit, iar vântul va sufla moderat. Izolat, pot apărea averse de ninsoare, conform celor de la ANM. Șansele de precipitații se vor menține ridicate și spre seară, în timp ce vântul va sufla moderat.

Vreme rece, la final de săptămână, în municipiul Iași

Vineri, 11 martie 2022, vremea se va menține rece. Temperatura aerului va fi cuprinsă între o minimă de minus 5 grade Celsius și o maximă de 0 grade Celsius. Vântul va sufla slab până la moderat, în timp ce șansele de precipitații vor fi ceva mai scăzute față de zilele precedente. Vremea se va menține închisă și spre seară, în timp ce șansele de precipitații vor fi reduse în continuare.

Sâmbătă, 12 martie 2022, vremea va fi ceva mai bună. Temperatura aerului va fi cuprinsă între o minimă de minus 4 grade Celsius și o maximă de 3 grade Celsius. Cerul va fi mai mult însorit, vântul va sufla slab până la moderat, în timp ce șansele de precipitații vor fi reduse. Vântul va continua să sufle slab până la moderat și spre seară, în timp ce șansele de precipitații vor fi scăzute.

Valori maxime de 5 grade Celsius, în Iași

Duminică, 13 martie 2022, vremea la Iași va fi ceva mai închisă, în timp ce valorile din termometre vor fi ușor mai ridicate. Temperatura aerului va fi cuprinsă între o minimă de minus 1 grad Celsius și o maximă de 5 grade Celsius.

Cerul va fi mai mult acoperit, vântul va sufla slab până la moderat, în timp ce șansele de precipitații vor fi ceva mai scăzute. Vântul va continua să sufle slab până la moderat și spre seară, în timp ce șansele de precipitații vor fi scăzute. Vremea din Iași, din perioada 7-13 martie 2022, va fi în nota celei din prima parte a lunii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`