Prima pagină » Local » Vremea la Iași în perioada 14-20 martie 2022! Săptămână cu temperaturi scăzute în termometre
Vremea la Iași în perioada 14-20 martie 2022! Săptămână cu temperaturi scăzute în termometre

Vremea la Iași în perioada 14-20 martie 2022! Săptămână cu temperaturi scăzute în termometre

14 mart. 2022, 02:00,
Vlad Rotaru, în Local

Meteorologii ANM au indicat vremea pentru municipiul Iași, în perioada 14-20 martie 2022. În cursul săptămânii, ieșenii vor avea parte de o vreme rece, cu valori destul de scăzute în termometre

Vreme rece în a doua jumătate a lunii martie 2022, în municipiul Iași. În mod obișnuit, luna martie, din punct de vedere climatologic, reprezintă o lună de tranziție între sezonul rece și cel cald, cu diferențe semnificative de temperatură între prima și a doua parte a lunii.

”Martie este o lună imprevizibilă din punct de vedere climatic. Mai pot apărea fenomene severe de iarnă, însă, deopotrivă, se pot înregistra și temperaturi foarte ridicate”, au arătat meteorologii Administrației Naționale de Meteorologie (ANM).

Vremea la Iași, în perioada 14-20 martie 2022

Astăzi, 14 martie 2022, ieșenii vor avea parte de o vreme închisă, cu valori cuprinse între o minimă de minus 6 grade Celsius și o maximă de 7 grade Celsius în termometre. Cerul va fi parțial noros, vântul va sufla slab până la moderat, în timp ce șansele de precipitații vor fi destul de scăzute. Spre seară, vremea se va menține închisă, în timp ce vântul va continua să sufle slab până la moderat, iar șansele de precipitații vor fi destul de scăzute. Marți, 15 martie 2022, vremea la Iași va fi ceva mai plăcută.

Se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de minus 3 grade Celsius și o maximă de 10 grade Celsius în termometre. Vântul va sufla slab, în timp ce șansele de precipitații vor fi scăzute. Șansele de precipitații vor fi ceva mai scăzute și spre seară, în timp ce vântul va continua să sufle slab până la moderat.

Vreme închisă la mijlocul săptămânii în municipiu

Miercuri, 16 martie 2022, vremea la Iași va fi în general închisă. Temperatura aerului va fi cuprinsă între o minimă de minus 2 grade Celsius și o maximă de 9 grade Celsius. Cerul va fi mai mult acoperit, vântul va sufla moderat, în timp ce șansele de precipitații vor fi destul de scăzute. Vremea se va menține închisă și spre seară, în timp ce vântul va continua să sufle slab până la moderat, iar șansele de precipitații se vor menține scăzute.

Joi, 17 martie 2022, vremea va fi în general închisă. Temperatura aerului va fi cuprinsă între o minimă de minus 5 grade Celsius și o maximă de 3 grade Celsius. Cerul va fi parțial noros, vântul va sufla moderat, în timp ce șansele de precipitații vor fi destul de scăzute. Spre seară, vremea se va menține închisă, în timp ce vântul va sufla moderat, iar șansele de precipitații vor fi reduse.

Temperaturi scăzute în această săptămână

Vineri, 18 martie 2022, vremea la Iași va fi rece pentru această perioadă a anului. Temperatura aerului se va situa între o minimă de minus 4 grade Celsius și o maximă de 3 grade Celsius. Cerul va fi însorit, vântul va sufla slab până la moderat, în timp ce șansele de precipitații vor fi scăzute. Spre seară, vremea se va menține închisă, în timp ce vântul va sufla moderat, iar șansele de precipitații vor fi reduse. Și săptămâna trecută vremea a fost destul de rece.

Sâmbătă, 19 martie 2022, vremea la Iași va fi, în general, închisă. Temperatura aerului va fi cuprinsă între o minimă de minus 3 grade Celsius și o maximă de 2 grade Celsius. Cerul va fi parțial noros, vântul va sufla slab până la moderat, în timp ce șansele de precipitații vor fi scăzute. Spre seară, vremea va fi în continuare închisă, cu șanse reduse de precipitații.

Maximă de 1 grad Celsius la finalul săptămânii, conform ANM

Duminică, 20 martie 2022, vremea va fi rece. Temperatura aerului va fi cuprinsă între o minimă de minus 4 grade Celsius și o maximă de numai 1 grad Celsius. Cerul va fi parțial noros, vântul va sufla moderat, în timp ce șansele de precipitații vor fi destul de reduse. Spre seară, vremea se va menține închisă, în timp ce vântul va continua să sufle moderat, iar șansele de precipitații vor fi reduse. Vremea din Iași, în perioada 14-20 martie 2022, va fi similară cu cea din anul precedent, când s-au înregistrat, de asemenea, valori scăzute în termometre.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *