Prima pagină » Local » Vremea la Iași, în perioada 11- 17 aprilie 2022! Cod galben de vreme rea, emis de ANM
Vremea la Iași, în perioada 11- 17 aprilie 2022! Cod galben de vreme rea, emis de ANM

Vremea la Iași, în perioada 11- 17 aprilie 2022! Cod galben de vreme rea, emis de ANM

11 apr. 2022, 02:00,
Vlad Rotaru în Local

Vremea la Iași, în perioada 11-17 aprilie 2022, va fi în general închisă, cu perioade de vânt puternic și precipitații, conform Administrației Naționale de Meteorologie

Meteorologii Administrației Naționale de Meteorologie (ANM) au transmis prognoza meteo pentru această săptămână, pentru județul Iași. Administrația a emis un cod galben de vreme rea, valabil pentru mai multe județe din țară, inclusiv pentru județul Iași, cod care va fi valabil până marți, 12 aprilie 2022.

”În intervalul menționat, vremea va fi deosebit de rece în toată țara. În regiunile intracarpatice, local în Moldova și în zona subcarpatică a Munteniei și Olteniei, temperaturile minime vor fi preponderent negative și se va produce brumă”, se arată în anunțul celor de la ANM.

Vremea la Iași, în perioada 11-17 aprilie 2022!

Astăzi, 11 aprilie 2022, vremea în municipiul Iași va fi închisă. Temperatura aerului se va încadra între o minimă de 3 grade Celsius și o maximă de 11 grade Celsius. Cerul va fi parțial noros, vântul va sufla în rafale, în timp ce șansele de precipitații vor fi destul de ridicate. Spre seară, vremea va fi închisă, în timp ce vântul va sufla moderat, iar șansele de precipitații vor fi ceva mai scăzute.

Marți, 12 aprilie 2022, vremea la Iași va fi în general închisă, cu valori cuprinse între o minimă de 2 grade Celsius și o maximă de 11 grade Celsius. Cerul va fi parțial noros, vântul va sufla în rafale, în timp ce șansele de precipitații vor fi reduse. Spre seară, ieșenii vor avea parte de o vreme închisă, vântul va sufla în rafale, în timp ce șansele de precipitații vor fi reduse.

Cum va fi vremea la mijlocul săptămânii?

Miercuri, 13 aprilie 2022, vremea la Iași va fi ceva mai plăcută. Temperatura aerului va fi cuprinsă între o minimă de 3 grade Celsius și o maximă de 15 grade Celsius. Cerul va fi mai mult însorit, vântul va sufla slab până la moderat, în timp ce șansele de precipitații vor fi destul de scăzute. Spre seară, vremea va fi ceva mai închisă, în timp ce vântul va sufla slab până la moderat, iar șansele de precipitații vor fi destul de reduse.

Joi, 14 aprilie 2022, vremea va senină, cu valori cuprinse între o minimă de 5 grade Celsius și o maximă de 15 grade Celsius. Cerul va fi mai mult însorit, vântul va sufla moderat, în timp ce șansele de precipitații vor fi reduse. Spre seară, vremea va fi ușor mai închisă, în timp ce vântul va sufla moderat, iar șansele de precipitații vor fi reduse.

Valori ridicate spre finalul săptămânii

Vineri, 15 aprilie 2022, vremea va fi plăcută. Temperatura aerului va fi cuprinsă între o minimă de 9 grade Celsius și o maximă de 21 de grade Celsius. Cerul va fi însorit, vântul va sufla slab, în timp ce șansele de precipitații vor fi reduse. Spre seară, vremea se va menține senină, în timp ce vântul va sufla slab, iar șansele de precipitații vor fi reduse.

Sâmbătă, 16 aprilie 2022, vremea va fi parțial închisă, cu valori cuprinse între o minimă de 7 grade Celsius și o maximă de 17 grade Celsius. Vântul va sufla moderat, în timp ce șansele de precipitații vor fi reduse. Spre seară, ieșenii vor avea parte de perioade cu vânt și cu precipitații. Perioada aceasta se va înscrie în nota săptămânilor anterioare, conform ANM, cu precipitații și intensificări ale vântului.

Vreme închisă în Duminica Floriilor

Duminică, 17 aprilie 2022, vremea la Iași va fi în general închisă. În Duminica Floriilor, valorile din termometre se vor situa între o minimă de 9 grade Celsius și o maximă de 16 grade Celsius. Cerul va fi parțial noros, vântul va sufla moderat, în timp ce șansele de precipitații vor fi destul de reduse. Spre seară, vremea se va menține închisă, în timp ce șansele de precipitații vor fi destul de reduse.

Vremea la Iași, în perioada 11- 17 aprilie 2022, va fi similară cu cea din anul precedent.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`