Prima pagină » Local » Vremea în Iași în săptămâna 12 – 18 aprilie 2021. Vești neplăcute, anunțate de meteorologii ANM
Vremea în Iași în săptămâna 12 - 18 aprilie 2021. Vești neplăcute, anunțate de meteorologii ANM

Vremea în Iași în săptămâna 12 – 18 aprilie 2021. Vești neplăcute, anunțate de meteorologii ANM

12 apr. 2021, 02:00,
Vlad Rotaru, în Local

Vremea în Iași în săptămâna 12 – 18 aprilie 2021 va fi instabilă, cu șanse ridicate de precipitații spre mijlocul săptămânii. Meteorologii Administrației Naționale de Meteorologie au emis prognoza meteo pentru județul Iași, veștile fiind însă neplăcute

Meteorologii Administrației Naționale de Meteorologie (ANM) au emis recent prognoza meteo în județul Iași pentru această săptămână. În prima parte a săptămânii, vremea în Iași va fi plăcută, cu soare și cu temperaturi destul de ridicate. Ulterior, vremea în județ se va schimba radical. Ieșenii vor avea parte de precipitații, vânt puternic și temperaturi destul de scăzute față de zilele precedente. De altfel, și în cursul săptămânii anterioare, vremea a fost ușor instabilă.

Vremea în Iași în săptămâna 12 – 18 aprilie 2021. Temperaturi ridicate la început de săptămână

Astăzi, 12 aprilie 2021, vremea la Iași va fi cuprinsă între o minimă de 3 grade Celsius și o maximă de 19 grade Celsius. Cerul va fi mai mult însorit, vântul va sufla slab până la moderat, iar șansele de precipitații vor fi destul de scăzute. Vântul va sufla slab până la moderat și spre seară, în timp ce șansele de precipitații vor fi destul de scăzute.
Marți, 13 aprilie 2021, la Iași se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de 9 grade Celsius și o maximă de 20 de grade Celsius. Vântul va sufla slab până la moderat, în timp ce șansele de precipitații vor rămâne la fel de scăzute în continuare. Vremea se va menține frumoasă și spre seară, în timp ce șansele de precipitații vor fi destul de reduse.

Vremea în Iași. Valori scăzute spre mijlocul săptămânii

Meteorologii ANM au arătat că spre mijlocul săptămânii vremea va intra într-un ușor proces de răcire. Miercuri, 14 aprilie 2021, la Iași se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de 5 grade Celsius și o maximă de 11 grade Celsius. Pot apărea precipitații, în timp ce vântul va sufla slab până la moderat. Vremea închisă se va menține și spre seară, în timp ce vântul va continua să sufle slab până la moderat, iar umiditatea aerului va fi ridicată. În aceeași perioadă a anului trecut, ieșenii au avut parte tot de o vreme închisă.
Joi, 15 aprilie 2021, vremea la Iași va fi ceva mai rece, cu temperaturi cuprinse între o minimă de 5 grade Celsius și o maximă de 9 grade Celsius. Pot apărea precipitații, în timp ce vântul va sufla moderat. Și spre seară pot apărea noi precipitații, șansele de ploaie fiind destul de mari.

Anunț al meteorologilor ANM pentru finalul săptămânii

Vineri, 16 aprilie 2021, la Iași se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de 4 grade Celsius și o maximă de 10 grade Celsius. Pot apărea precipitații, în timp ce vântul va sufla slab până la moderat. Spre seară, ieșenii vor avea parte de averse izolate, în timp ce vântul va continua să sufle slab până la moderat.

Sâmbătă, 17 aprilie 2021, vremea la Iași va continua să fie rece, cu temperaturi cuprinse între o minimă de 3 grade Celsius și o maximă de 11 grade Celsius. Pot apărea averse, în timp ce vântul va continua să sufle slab până la moderat. Spre seară, ieșenii vor avea în continuare parte de averse, în timp ce vântul va sufla în rafale.
Duminică, 18 aprilie 2021, la Iași se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de 5 grade Celsius și o maximă de 12 grade Celsius. Cerul va fi parțial noros, vântul va sufla slab până la moderat, în timp ce șansele de precipitații vor fi destul de scăzute. Spre seară, vântul va continua să sufle slab până la moderat, în timp ce șansele de precipitații se vor menține destul de scăzute.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *