Prima pagină » Local » Vremea în Iași în săptămâna 10 – 16 mai 2021. Anunțul ANM pentru perioada următoare, a ultimei luni de primăvară din 2021
Vremea în Iași în săptămâna 10 – 16 mai 2021. Anunțul ANM pentru perioada următoare, a ultimei luni de primăvară din 2021

Vremea în Iași în săptămâna 10 – 16 mai 2021. Anunțul ANM pentru perioada următoare, a ultimei luni de primăvară din 2021

10 mai 2021, 02:00,
Vlad Rotaru, în Local

Meteorologii ANM au emis prognoza legată de vremea în Iași în săptămâna 10 – 16 mai 2021. În această perioadă, ieșenii vor avea parte de valori de peste 20 de grade Celsius în termometre, dar și de zile cu precipitații în anumite zone din județul Iași

Vești importante pentru locuitorii din județul Iași. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru săptămâna în curs, prognoză care vine la pachet cu valori apropiate de normalul termic al perioadei. În această perioadă, vremea în Iași va fi destul de plăcută, chiar dacă se vor semnala pe alocuri precipitații. În aceste zile, ieșenii vor avea parte de valori de peste 20 de grade Celsius. De asemenea, vântul va sufla slab până la moderat de cele mai multe ori. Vremea va intra într-un proces de încălzire, după ce în săptămâna anterioară ieșenii au avut parte de temperaturi ceva mai scăzute.

Vremea în Iași la început de săptămână

Astăzi, 10 mai 2021, la Iași se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de 7 grade Celsius și o maximă de 21 de grade Celsius. Cerul va fi mai mult însorit, vântul va sufla slab până la moderat, în timp ce șansele de precipitații vor fi destul de scăzute. Vântul va sufla slab și spre seară, în timp ce șansele de precipitații vor rămâne destul de scăzute.
Mâine, 11 mai 2021, vremea la Iași va fi destul de plăcută, cu temperaturi cuprinse între o minimă de 8 grade Celsius și o maximă de 22 de grade Celsius. Cerul va fi mai mult însorit, vântul va sufla slab până la moderat, în timp ce șansele de precipitații vor fi destul de scăzute. Și noaptea va fi senină, în timp ce vântul va continua să sufle slab până la moderat, iar șansele de precipitații vor fi destul de scăzute.

Cum va fi vremea în Iași spre mijlocul săptămânii? Pot apărea averse

Miercuri, 12 mai 2021, la Iași pot apărea averse, în timp ce valorile din termometre vor fi cuprinse între o minimă de 11 grade Cesius și o maximă de 21 de grade Celsius. Pot apărea averse, în timp ce vântul va sufla slab până la moderat. Ieșenii ar putea avea parte de averse și spre seară, în timp ce vântul va continua să sufle slab până la moderat în cursul nopții. Joi, 13 mai 2021, la Iași se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de 10 grade Celsius și o maximă de 18 grade Celsius. Pot apărea averse și furtuni cu fulgere pe parcursul zilei, șansele de precipitații fiind destul de ridicate. Și spre seară ieșenii pot avea parte de furtuni și de intesificări ale vântului.

Temperaturi ridicate spre final de săptămână

Vineri, 14 mai 2021, la Iași se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de 12 grade Celsius și o maximă de 22 de grade Celsius. Cerul va fi parțial noros, vântul va sufla slab până la moderat, în timp ce șansele de precipitații vor fi destul de scăzute. Vântul va continua să sufle slab până la moderat și spre seară, în timp ce șansele de precipitații vor rămâne în cotinuare destul de scăzute.

Sâmbătă, 15 mai 2021, la Iași se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de 13 grade Celsius și o maximă de 25 de grade Celsius. Cerul va fi parțial noros, vântul va sufla slab până la moderat, în timp ce șansele de precipitații vor fi destul de scăzute. Vremea se va menține ușor închisă și spre seară, în timp ce vântul va continua să sufle slab până la moderat.

Perioada aproximativă a anului anterior a fost una destul de rece pentru normalul termic al perioadei.
Duminică, 16 mai 2021, la Iași se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de 13 grade Celsius și o maximă de 25 de grade Celsius. Cerul va fi parțial noros, vântul va sufla slab până la moderat, în timp ce șansele de precipitații vor fi destul de scăzute. Spre seară pot însă apărea averse izolate, în timp ce vântul va continua să sufle slab până la moderat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *