Prima pagină » Local » Vremea în Iași, în perioada 28 martie-3 aprilie 2022! ANM anunță instabilitate atmosferică
Vremea în Iași, în perioada 28 martie-3 aprilie 2022! ANM anunță instabilitate atmosferică

Vremea în Iași, în perioada 28 martie-3 aprilie 2022! ANM anunță instabilitate atmosferică

28 mart. 2022, 02:00,
Vlad Rotaru în Local

Vremea în perioada 28 martie-3 aprilie 2022, în Iași, va fi instabilă. Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza valabilă pentru această săptămână, perioadă în care valorile din termometre vor oscila, iar șansele de precipitații vor fi ridicate

Meteorologii Administrației Naționale de Meteorologie (ANM) au emis prognoza meteo pentru săptămâna în curs. Finalul lunii martie și începutul lunii aprilie 2022 va aduce o vreme în schimbare, cu perioade în care se vor semnala rafale de vânt, dar și precipitații. ANM a arătat că, în zona municipiului Iași, vremea se va schimba radical în partea a doua a săptămânii, cu valori mult mai reduse în termometre față de normalul termic al perioadei.

Vremea în Iași, în perioada 28 martie-3 aprilie 2022

Astăzi, 28 martie 2022, ieșenii vor avea parte de o vreme plăcută, cu valori cuprinse între o minimă de 0 grade Celsius și o maximă de 17 grade Celsius. Cerul va fi mai mult însorit, vântul va sufla slab până la moderat, în timp ce șansele de precipitații vor fi destul de reduse. Spre seară, vremea se va menține frumoasă, în timp ce vântul va continua să sufle slab, iar șansele de precipitații vor fi reduse. În cursul lunii martie 2022, ieșenii au avut parte de o vreme cu valori oscilante în termometre.

Marți, 29 martie 2022, vremea va fi în general frumoasă. Temperatura aerului va fi cuprinsă între o minimă de 4 grade Celsius și o maximă de 20 de grade Celsius. Cerul va fi mai mult însorit, vântul va sufla în rafale, în timp ce șansele de precipitații vor fi destul de scăzute. Spre seară, cerul va fi în continuare senin, în timp ce șansele de precipitații vor fi scăzute în continuare.

Temperaturi ridicate la mijlocul săptămânii

Miercuri, 30 martie 2022, vremea va fi ceva mai închisă. Temperatura aerului va fi cuprinsă între o minimă de 10 grade Celsius și o maximă de 20 de grade Celsius. Cerul va fi parțial noros, vântul va sufla slab până la moderat, în timp ce șansele de precipitații vor fi destul de reduse. Vremea va fi închisă și spre seară, în timp ce șansele de precipitații vor fi reduse.

Joi, 31 martie 2022, ieșenii vor avea parte de o vreme închisă, cu valori cuprinse între o minimă de 11 grade Celsius și o maximă de 20 de grade Celsius. Cerul va fi parțial noros. Vântul va sufla slab până la moderat, în timp ce șansele de precipitații vor fi scăzute. Șansele de precipitații vor fi scăzute, în timp ce vântul va sufla slab până la moderat.

ANM anunță o răcire a vremii

Vineri, 1 aprilie 2022, vremea la Iași va fi destul de plăcută. Temperatura aerului va fi cuprinsă între o minimă de 9 grade Celsius și o maximă de 23 de grade Celsius. Cerul va fi parțial noros, în timp ce vântul va sufla moderat. Spre seară pot apărea averse, în timp ce vântul va sufla slab până la moderat. Sâmbătă, 2 aprilie 2022, vremea la Iași va fi mai rece.

Se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de 3 grade Celsius și o maximă de 10 grade Celsius. Pot apărea precipitații, în timp ce vântul va sufla slab până la moderat. Vremea se va menține închisă și spre seară, în timp ce șansele de precipitații vor fi ridicate.

Vreme închisă la finalul săptămânii

Duminică, 3 aprilie 2022, vremea la Iași va fi rece pentru această perioadă a anului. Se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de 4 grade Celsius și o maximă de 8 grade Celsius. Cerul va fi acoperit, vântul va sufla slab până la moderat, în timp ce șansele de precipitații vor fi ceva mai reduse. Vremea se va menține închisă și spre seară, în timp ce șansele de precipitații vor fi reduse. Vremea în Iași, în perioada 28 martie-3 aprilie 2022, va fi similară cu cea din anul precedent, când s-au înregistrat, de asemenea, valori scăzute în termometre.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`