Prima pagină » Local » Vremea în Iași în perioada 27 septembrie – 3 octombrie 2021. Anunțul ANM despre prognoza din aceste zile din județ
Vremea în Iași în perioada 27 septembrie - 3 octombrie 2021. Anunțul ANM despre prognoza din aceste zile din județ

Vremea în Iași în perioada 27 septembrie – 3 octombrie 2021. Anunțul ANM despre prognoza din aceste zile din județ

27 sept. 2021, 02:00,
Vlad Rotaru în Local

Meteorologii Administrației Naționale de Meteorologie au arătat recent cum va fi vremea în Iași, în perioada 27 septembrie – 3 octombrie 2021. Finalul lunii septembrie și începutul lunii octombrie 2021 vor aduce în Iași o vreme ceva mai rece, cu valori care nu vor depăși 18 grade Celsius

Astăzi, 27 septembrie 2021, ieșenii vor avea parte de o vreme închisă, cu valori cuprinse între o minimă de 7 grade Celsius și o maximă de 18 grade Celsius. Cerul va fi parțial noros, vântul va sufla slab până la moderat, în timp ce șansele de precipitații vor fi destul de scăzute. Și noaptea va fi senină, în timp ce vântul va sufla slab până la moderat, iar șansele de precipitații se vor menține scăzute. Mâine, 28 septembrie 2021, vremea la Iași va fi în general închisă, cu șanse destul de scăzute de precipitații.

Temperatura aerului va fi cuprinsă între o minimă de 8 grade Celsius și o maximă de 16 grade Celsius. Cerul va fi parțial noros, vântul va sufla slab până la moderat, în timp ce umiditatea aerului va fi ridicată. Vremea se va menține închisă și spre seară, în timp ce șansele de precipitații vor fi destul de scăzute.

Vremea în Iași la mijlocul săptămânii

Miercuri, 29 septembrie 2021, ieșenii vor avea parte de o vreme închisă, cu valori cuprinse între o minimă de 9 grade Celsius și o maximă de 26 de grade Celsius. Cerul va fi parțial noros, vântul va sufla slab până la moderat, în timp ce șansele de precipitații vor fi destul de scăzute. Spre seară, vremea se va menține în continuare închisă, în timp ce șansele de precipitații vor fi scăzute, iar umiditatea aerului va fi ridicată. Și în săptămâna precedentă, vremea a fost ceva mai închisă.

Joi, 30 septembrie 2021, vremea în Iași va fi închisă. Se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de 5 grade Celsius și o maximă de 17 grade Celsius. Cerul va fi parțial noros, vântul va sufla slab până la moderat, în timp ce șansele de precipitații vor fi destul de reduse. Spre seară, vântul va continua să sufle slab până la moderat, în timp ce șansele de precipitații vor rămâne scăzute.

Valori de 17 grade Celsius la debutul lunii octombrie 2021

Vineri, 1 octombrie 2021, vremea va fi ceva mai plăcută. Cerul va fi însorit, vântul va sufla slab până la moderat, în timp ce temperatura aerului va fi cuprinsă între o minimă de 6 grade Celsius și o maximă de 17 grade Celsius. Șansele de precipitații vor fi destul de scăzute, în timp ce vântul va sufla slab până la moderat. Vremea se va menține senină și spre seară, în timp ce vântul va continua să sufle slab până la moderat. În această zi, creștinii sărbătoresc și Acoperământul Maicii Domnului, prima sărbătoare creștină a lunii octombrie.

Vreme închisă spre finalul săptămânii în Iași

Sâmbătă, 2 octombrie 2021, ieșenii vor avea parte de o vreme senină, cu valori cuprinse între o minimă de 7 grade Celsius și o maximă de 16 grade Celsius. Cerul va fi însorit, vântul va sufla slab, iar șansele de precipitații vor fi destul de scăzute. Vremea se va menține senină și spre seară, în timp ce vântul va sufla slab până la moderat, iar șansele de precipitații se vor menține scăzute.

Duminică, 3 octombrie 2021, vremea va fi ceva mai închisă, cu valori cuprinse între o minimă de 9 grade Celsius și o maximă de 18 grade Celsius. Cerul va fi parțial noros, vântul va sufla slab până la moderat, în timp ce șansele de precipitații vor fi destul de scăzute. Vremea se va menține închisă și spre seară, în timp ce vântul va continua să sufle slab până la moderat, iar șansele de precipitații vor fi destul de scăzute.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală - pdf
08 septembrie 2024
08 septembrie 2024