Prima pagină » Local » Vremea în Iași, în perioada 16-22 mai 2022! ANM anunță precipitații în prima parte a săptămânii
Vremea în Iași, în perioada 16-22 mai 2022! ANM anunță precipitații în prima parte a săptămânii

Vremea în Iași, în perioada 16-22 mai 2022! ANM anunță precipitații în prima parte a săptămânii

16 mai 2022, 02:00,
Vlad Rotaru în Local

Vremea în Iași, în perioada 16-22 mai 2022, poate aduce o serie de precipitații și vânt puternic. Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru această săptămână, perioadă în care valorile maxime din termometre vor fi destul de scăzute față de normalul termic al perioadei

Reprezentanții Administrației Naționale de Meteorologie (ANM) au emis prognoza meteo valabilă în municipiul Iași pentru perioada 16-22 mai 2022. În cursul acestei săptămâni, vremea va fi în general instabilă, cu perioade de precipitații, însoțite de intensificări ale vântului. De altfel, prima parte a săptămânii va aduce precipitații, vânt puternic și temperaturi scăzute în termometre.

Vremea în Iași, în perioada 16-23 mai 2022! Șanse de precipitații în municipiu

Astăzi, 16 mai 2022, vremea la Iași va fi în general frumoasă, cu valori cuprinse între o minimă de 9 grade Celsius și o maximă de 24 de grade Celsius. Cerul va fi mai mult însorit, vântul va sufla moderat, iar șansele de precipitații vor fi reduse. Spre seară, vântul va sufla în rafale, în timp ce șansele de precipitații vor fi destul de reduse.

Marți, 17 mai 2022, vremea va fi închisă, în timp ce șansele de precipitații vor fi ceva mai ridicate. Temperatura aerului va fi cuprinsă între o minimă de 10 grade Celsius și o maximă de 26 de grade Celsius. Vântul va sufla slab, în timp ce umiditatea aerului va fi ridicată. Spre seară, vântul va sufla în rafale, în timp ce șansele de precipitații se vor menține destul de ridicate.

Precipitații spre mijlocul săptămânii în Iași

Miercuri, 18 mai 2022, vremea va fi ceva mai rece. Temperatura aerului va fi cuprinsă între o minimă de 8 grade Celsius și o maximă de 16 grade Celsius. Pot apărea averse izolate, în timp ce vântul va sufla în rafale. Șansele de precipitații se vor menține ridicate și spre seară, în timp ce vântul va continua să sufle în rafale.

Joi, 19 mai 2022, vremea va fi rece, iar șansele de precipitații se vor menține ridicate. Tempertura aerului va fi cuprinsă între o minimă de 10 grade Celsius și o maximă de 16 grade Celsius. Pot apărea averse, în timp ce vântul va continua să sufle în rafale. Vremea se va menține închisă și spre seară, în timp ce vântul va continua să sufle cu putere. Ieșenii vor avea parte și spre seară de precipitații sub formă de averse.

Valori ridicate în termometre spre finalul săptămânii

Vineri, 20 mai 2022, vremea va fi ceva mai plăcută. Temperatura aerului va fi cuprinsă între o minimă de 10 grade Celsius și o maximă de 20 grade Celsius. Cerul va fi însorit, vântul va sufla slab până a moderat, iar șansele de precipitații vor fi ceva mai reduse față de zilele precedente. Spre seară, vremea va fi senină, în timp ce vântul va sufla slab până la moderat.

Sâmbătă, 21 mai 2022, vremea va fi plăcută. Temperatura aerului va fi cuprinsă între o minimă de 12 grade Celsius și o maximă de 24 de grade Celsius. Cerul va fi mai mult însorit, vântul va sufla slab până la moderat, iar șansele de precipitații vor fi reduse. Spre seară, vremea se va menține plăcută, iar șansele de precipitații vor fi reduse.

Cum va fi vremea în ultima zi a săptămânii?

Duminică, 22 mai 2022, vremea va fi mult mai plăcută. Temperatura aerului va fi cuprinsă între o minimă de 13 grade Celsius și o maximă de 28 grade Celsius. Cerul va fi însorit, vântul va sufla slab până la moderat, în timp ce șansele de precipitații vor fi reduse. Spre seară, cerul se va menține senin, vântul va sufla slab până la moderat, iar șansele de precipitații vor fi destul de reduse.

Vremea în Iași, în perioada 16-23 mai 2022 va fi diferită față de perioada similară din anul precedent.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`