Prima pagină » Local » Vremea din Iași, în perioada 21-27 martie 2022! Valori ridicate în termometre, conform ANM
Vremea din Iași, în perioada 21-27 martie 2022! Valori ridicate în termometre, conform ANM

Vremea din Iași, în perioada 21-27 martie 2022! Valori ridicate în termometre, conform ANM

21 mart. 2022, 02:00,
Vlad Rotaru în Local

Vremea din Iași, în perioada 21-27 martie 2022, va fi în general mai plăcută față de perioada similară din săptămâna trecută. Administrația Națională de Meteorologie a arătat că valorile termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această săptămână în toate regiunile

Meteorologii Administrației Naționale de Meteorologie (ANM) au emis prognoza meteo pentru această săptămână, valabilă pentru municipiul Iași. În cursul acestei săptămâni, vremea va fi ceva mai plăcută față de cea din săptămâna precedentă, cu valori ceva mai ridicate în termometre, apropiate de normalul termic al perioadei. În plus, în cursul acestei săptămâni, ieșenii nu vor avea parte de precipitații, însă în unele zile pot apărea intensificări ale vântului.

Vremea din Iași, în perioada 21-27 martie 2022!

Astăzi, 21 martie 2022, ieșenii vor avea parte de o vreme plăcută, cu valori cuprinse între o minimă de 0 grade Celsius și o maximă de 12 grade Celsius. Cerul va fi mai mult însorit, vântul va sufla în rafale, în timp ce șansele de precipitații vor fi destul de scăzute. Spre seară, vremea se va menține senină, în timp ce vântul va sufla moderat, iar șansele de precipitații vor fi destul de scăzute.

Marți, 22 martie 2022, vremea la Iași va fi senină, în timp ce șansele de precipitații vor fi reduse. Temperatura aerului va fi cuprinsă între o minimă de minus 3 grade Celsius și o maximă de 14 grade Celsius. Cerul va fi mai mult însorit, vântul va sufla în rafale, în timp ce șansele de precipitații vor fi reduse. Cerul va fi senin și spre seară, în timp ce șansele de precipitații vor fi reduse, iar vântul va sufla moderat.

Cum va fi vremea la mijlocul săptămânii în municipiu?

Miercuri, 23 martie 2022, ieșenii vor avea parte de o vreme plăcută, cu valori cuprinse între o minimă de 0 grade Celsius și o maximă de 15 grade Celsius. Vântul va sufla slab până la moderat, în timp ce șansele de precipitații vor fi destul de scăzute. Vremea se va menține plăcută și spre seară, în timp ce șansele de precipitații vor fi reduse în continuare. Joi, 24 martie 2022, vremea la Iași va fi plăcută, cu valori cuprinse între o minimă de 5 grade Celsius și o maximă de 16 grade Celsius. Cerul va fi mai mult însorit, vântul va sufla moderat, în timp ce șansele de precipitații vor fi reduse. Și spre seară vremea va fi senină, în timp ce șansele de precipitații vor fi reduse, iar vântul va sufla moderat.

Vreme închisă la finalul săptămânii

Vineri, 25 martie 2022, vremea la Iași va fi ceva mai închisă. Se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de 6 grade Celsius și o maximă de 12 grade Celsius. Cerul va fi parțial noros, vântul va sufla în rafale, în timp ce șansele de precipitații vor fi reduse. Vremea se va menține închisă și spre seară, în timp ce vântul va sufla slab până la moderat, iar șansele de precipitații vor fi destul de reduse.
Sâmbătă, 26 martie 2022, vremea la Iași va fi închisă. Temperatura aerului va fi cuprinsă între o minimă de 5 grade Celsius și o maximă de 13 grade Celsius. Cerul va fi parțial noros, vântul va sufla în rafale, în timp ce șansele de precipitații vor fi reduse. Vremea se va menține închisă și spre seară, în timp ce șansele de precipitații vor fi scăzute.

Maxime de 17 grade Celsius la finalul săptămânii

Duminică, 27 martie 2022, ieșenii vor avea parte de o vreme ceva mai plăcută, cu valori cuprinse între o minimă de 6 grade Celsius și o maximă de 17 grade Celsius. Cerul va fi mai mult însorit, vântul va sufla slab până la moderat, în timp ce șansele de precipitații vor fi destul de reduse. Spre seară, vremea se va menține închisă, în timp ce șansele de precipitații vor fi destul de scăzute. Vremea din Iași, în perioada 21-27 martie 2022, va fi mult mai plăcută față de perioada similară din anul preceden.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`