Prima pagină » Actualitate » Vreme închisă la început de aprilie în Iași. Iată cum vor evolua temperaturile în aceste zile
Vreme închisă la început de aprilie în Iași. Iată cum vor evolua temperaturile în aceste zile

Vreme închisă la început de aprilie în Iași. Iată cum vor evolua temperaturile în aceste zile

30 mart. 2020, 04:00,
Vlad Rotaru, în Actualitate

Astăzi, 30 martie, la Iași se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de 1 grad Celsius și o maximă de 16 grade Celsius. Cerul va fi parțial noros, vântul va sufla moderat, iar șansele de precipitații vor fi destul de reduse. Spre seară, vântul va sufla cu putere, însă șansele de precipitații vor rămâne scăzute în continuare.
Mâine, 31 martie, în ultima zi a lunii, la Iași se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de minus 1 grad Celsius și o maximă de 6 grade Celsius. Cerul va fi mai mult acoperit, șansele de precipitații vor fi destul de scăzute, în timp ce umiditatea aerului va fi ridicată.

Vremea se va menține închisă și la începutul lunii aprilie. Astfel, miercuri, 1 aprilie, la Iași se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de 2 grade Celsius și o maximă de 8 grade Celsius. Cerul va fi parțial noros, vântul va sufla slab până la moderat, iar șansele de precipitații vor fi nule.

Temperaturi în creștere

Joi, 2 aprilie, la Iași se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de 1 grad Celsius și o maximă de 12 grade Celsius. Cerul va fi parțial noros, vântul va sufla slab până la moderat, iar șansele de precipitații vor rămâne destul de scăzute. Și spre seară, vântul va continua să sufle slab, iar șansele de precipitații să rămână scăzute. Valorile din termometre vor crește ușor spre finalul săptămânii. Astfel, vineri, 3 aprilie, ieșenii vor avea parte de temperaturi cuprinse între o minimă de 4 grade Celsius și o maximă de 15 grade Celsius. Cerul va fi parțial noros, vântul va sufla slab până la moderat, iar șansele de precipitații vor rămâne destul de scăzute.

Sâmbătă, 4 aprilie, la Iași se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de 6 grade Celsius și o maximă de 16 grade Celsius. Cerul va fi parțial noros, vântul va sufla slab până la moderat, iar șansele de precipitații vor fi destul de scăzute.

Duminică, 5 aprilie, ieșenii vor avea parte de temperaturi ceva mai ridicate. Se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de 5 grade Celsius și o maximă de 17 grade Celsius. Vântul va sufla slab până la moderat, în timp ce șansele de precipitații vor fi destul de scăzute.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
25 iulie 2024
25 iulie 2024