Prima pagină » Local » Vreme caldă de Crăciun 2021, la Iași! Prognoza meteo în perioada 20-26 decembrie, anunțată de ANM! Valori ridicate în termometre până la finalul anului
Vreme caldă de Crăciun 2021, la Iași! Prognoza meteo în perioada 20-26 decembrie, anunțată de ANM! Valori ridicate în termometre până la finalul anului

Vreme caldă de Crăciun 2021, la Iași! Prognoza meteo în perioada 20-26 decembrie, anunțată de ANM! Valori ridicate în termometre până la finalul anului

20 dec. 2021, 02:00,
Vlad Rotaru în Local

Administrația Națională de Meteorologie a anunțat o vreme mult mai caldă de Crăciun 2021 în Iași. Prognoza meteo pentru perioada 20-26 decembrie 2021 vine cu o vreme în schimbare, cu valori oscilante în termometre. În prima parte a săptămânii, vremea în Iași va fi ceva mai rece, în timp ce, spre finalul perioadei, temperatura aerului va fi mult mai ridicată

Vreme în schimbare, în această săptămână, în județul Iași! Prima parte a săptămânii va aduce valori scăzute în termometre și vânt puternic. În ultima parte a săptămânii, de sărbătoarea Nașterii Domnului, vremea în Iași va fi ceva mai plăcută, cu valori mai ridicate. Astăzi, 20 decembrie 2021, vremea va fi în general închisă. Temperatura aerului va fi cuprinsă între o minimă de minus 5 grade Celsius și o maximă de 3 grade Celsius. Pot apărea precipitații sub formă de ninsoare, în timp ce vântul va sufla cu putere.

Spre seară pot apărea noi precipitații sub formă de ninsoare, în timp ce vântul va sufla în rafale. Șansele de precipitații vor fi destul de mari, în timp ce umiditatea aerului va fi destul de ridicată. Marți, 21 decembrie 2021, vremea la Iași va fi destul de rece. Se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de minus 4 grade Celsius și minus 8 grade Celsius. Cerul va fi acoperit, vântul va sufla în rafale, în timp ce șansele de precipitații vor fi destul de ridicate. Spre seară, vremea se va menține închisă, vântul va sufla în rafale, în timp ce șansele de precipitații vor fi ușor mai scăzute.

Valori oscilante în ultima săptămână din 2021 în Iași. Prognoza meteo anunțată de ANM

Miercuri, 22 decembrie 2021, vremea se va menține rece. Temperatura aerului va fi cuprinsă între o minimă de minus 8 grade Celsius și o maximă de minus 2 grade Celsius. Cerul va fi parțial noros, vântul va sufla slab până la moderat, în timp ce șansele de precipitații vor fi destul de scăzute. Spre seară, vremea se va menține închisă, vântul va sufla slab până la moderat, în timp ce șansele de precipitații vor fi scăzute.

Joi, 23 decembrie 2021, ieșenii vor avea parte de o vreme închisă, cu valori cuprinse între o minimă de minus 3 grade Celsius și o maximă de minus 1 grad Celsius. Cerul va fi parțial noros, vântul va sufla moderat, în timp ce șansele de precipitații vor fi destul de scăzute. Spre seară, vremea se va menține închisă, în timp ce vântul va sufla slab până la moderat. Și de Crăciun 2020 s-au înregistrat temperaturi ridicate în județul Iași.

Vreme caldă de Crăciun 2021, la Iași. Temperaturi de până în 10 grade Celsius

Vineri, 24 decembrie 2021, în Ajunul Nașterii Domnului, vremea va fi ceva mai caldă. Temperatura aerului va fi cuprinsă între o minimă de minus 1 grad Celsius și o maximă de 4 grade Celsius. Cerul va fi mai mult acoperit, vântul va sufla slab până la moderat, în timp ce șansele de precipitații vor fi destul de scăzute. Spre seară, vremea se va menține închisă, în timp ce vântul va continua să sufle slab până la moderat, iar umiditatea aerului va fi ridicată. Și în Ajunul Crăcinului din 2020 vremea a fost ceva mai caldă decât de obicei, conform ANM.

Sâmbătă, 25 decembrie 2021, de sărbătoarea Nașterii Domnului, ieșenii vor avea parte de o vreme mult mai plăcută. Temperatura aerului va fi cuprinsă între o minimă de 2 grade Celsius și o maximă de 7 grade Celsius. Cerul va fi parțial noros, vântul va sufla slab, iar șansele de precipitații vor fi destul de scăzute. Spre seară, ieșenii vor avea parte de o vreme închisă, cu vânt slab, în timp ce umiditatea aerului va fi ridicată. Duminică, 26 decembrie 2021, vremea la Iași va fi caldă, cu valori cuprinse între o minimă de 6 grade Celsius și o maximă de 9 grade Celsius. Cerul va fi mai mult acoperit, vântul va sufla slab până la moderat, în timp ce șansele de precipitații vor fi reduse.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`