Prima pagină » Local » Vrei să te conectezi cu sufletul pereche? Tehnicile de meditație în dragoste date de Florentina Berlan te vor ajuta

Vrei să te conectezi cu sufletul pereche? Tehnicile de meditație în dragoste date de Florentina Berlan te vor ajuta

08 sept. 2022, 02:05, 4 ,
Adnana Gafton în Local

Tehnicile de meditație în dragoste folosite de Florentina Berlan sunt foarte eficiente și dau rezultate. Cel puțin așa spun clienții terapeutului energetic aflat în goana după sufletul pereche.

Terapeuta ieșeancă propune câteva tehnici de meditație ce dau roade dar și metode de identificare a blocajului energetic.

Terapeutul energetic Florentina Berlan îi poate învăța foarte ușor pe cei interesați ce înseamnă meditația. Aceasta explică modul în care fiecare își poate găsi sufletul pereche. Cu o experiență de peste 10 ani în practicile holistice, Florentina Berlan a dezvoltat un sistem de meditații foarte eficient pentru rezolvarea numeroaselor probleme cu care se confruntă orice individ ancorat în societate. Aceasta are colaborări și clienți din toată lumea. Ședințele le ține atât în format on-line dar și în biroul din casa proprie.

Florentina Berlan in platou emisiune

Pentru a avea noroc în dragoste trebuie să treci peste blocajul energetic

Sfaturi și tehnici de meditație în dragoste cu Florentina Berlan: „Să nu omori iubirea!”

Majoritatea oamenilor își caută norocul în dragoste, mulți aspiră la o relație serioasă sau măcar speră în găsirea unui partener cu care să își împartă restul anilor.

Terapeutul Florentina Berlan ne învață cum să ne găsim marea dragoste. În viziunea acesteia lucrurile sunt foarte simple, însă noi le complicăm.

”Toți ne căutăm sufletul pereche, dar e posibil ca acesta nici să nu se fi născut. Poți întâlni multe persoane dar să nu rezonezi la nivel energetic cu aceștia”, declară Florentina Berlan.

Terapeuta ne învață să fim conectați la ceea ce simțim. Trebuie să știm exact ce ne dorim, când ne dorim și ce este bine pentru noi. Totul pleacă de la nivel mental, starea trebuie să fie una de asumare, să percepi lipsa partenerului ca o întârziere a acestuia în viața noastră.

Florentina Berlan ne îndeamnă la meditație pentru a ne găsi sufletul pereche. Tehnicile de respirație sunt foarte utile pentru a te deconecta de ce este în jurul tău. Timpii de meditație pot varia în funcție de starea pe care o ai. Terapeuta precizează ca poți medita dimineața câte 5 minute, în timpul zilei si seara înainte de culcare.

Florentina Berlan ne sfătuiește să nu respingem persoana dragă prin acte de sufocare:

„Iubirea este o emoție extraordinară, o energie foarte frumoasă. Atunci apar și așteptările, pentru că îți dorești mai mult de la o relație. Se pune presiune pe acea persoană, însă tu o înlături din viața ta. Eu numesc asta să nu omori iubirea!”

grafica tren trecand pe langa pamant

Meditația prin care mulțumim este cea mai importantă

Blocajul la nivel energetic te împiedică să îți găsești dragostea

Atunci când norocul în dragoste nu îți prea surâde și simți că ești acaparat doar de energii negative înseamnă că ești într-un blocaj la nivel energetic. Florentina Berlan precizează ca primul pas este conștientizarea acestei stări. Blocajul poate să apară încă din copilărie în perioada de vârstă 0-7 ani atunci când individul își formează personalitatea. Experiențele pe care fiecare persoană le are pe parcursul vieții pot contribui și ele la formarea blocajului energetic.

Florentina Berlan precizează că un rol foarte mare în găsirea sufletului pereche îl joacă exemplul părintesc cu care persoana a crescut. Unii dezvoltă relații strânse cu ambii părinți sau alții nu sunt niciodată conectați cu aceștia.

„Conectarea la nivel energetic este foarte importantă pentru depășirea blocajului. Te poți conecta energetic cu oricine oriunde în lume, trebuie doar să fii deschis si să lași energiile să curgă”, a precizat Florentina Berlan.

Florentina Berlan in platou emisiune

Tehnicile de meditație pot fi făcute în orice moment al zilei

Recunoștința ajută foarte mult atunci când ești într-un blocaj energetic. Starea de bine apare prin mulțumire și aprecierea propriei persoane. Terapeuta ne îndeamnă, ca la finalul fiecărei zile, să scriem pe hârtie toate lucrurile de care suntem mândri, și astfel ne vom ancora singuri în starea de bine de care avem nevoie.

Tehnicile de meditație în dragoste folosite de Forentina Berlan sunt eficiente atât pentru femei cât și pentru bărbați. Dragostea este la o meditație distanță pentru cei ce își caută sufletul pereche.

vas cu o lumanare si trandafiri pe o masa

Terapeutul Florentina Berlan ne îndeamnă să fim conectați la ceea ce simțim

Comentarii
  • Money scheme for suckers.

  • Dacă dezleagă cununiile și scoate și argintul viu, aia e…la ea mergem.Apropos de iubire,cum stă doamna cu iubirea? Are un suflet pereche găsit după aceleași ritualuri de împerechere sufletească? Obiceiurile de nuntă a cangurilor șchiopi sunt depășite de magia acestei doamne binefăcătoare de suflete.Apelați cu încredere la ea.

  • guta popandau

    dragostea e ca o basina. daca o fortezi iese un cacat.

  • Smekeru de karton cu haini di firma

    M-as conecta , dar n-am semnal

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`