Prima pagină » Magazin » Vrei sa stii cu cine te vei casatori? Acest ritual iti va arata numele
Vrei sa stii cu cine te vei casatori? Acest ritual iti va arata numele

Vrei sa stii cu cine te vei casatori? Acest ritual iti va arata numele

24 aug. 2014, 09:29,
Echipa BZI.ro, în Magazin
a:3:{s:7:"site_id";i:1;s:6:"old_id";i:452176;s:8:"site_url";s:10:"www.bzi.ro";}
Se spune ca nu este bine sa-ti cunosti viitorul pentru ca in acest mod iti poti perturba Destinul prin limitarea liberului 
arbitru. Daca, totusi, sunteti extrem de curiosi, o puteti face, asumindu-va riscurile de rigoare. Intr-un vas de metal puneti doi litri de apa. Dupa ce apa clocoteste, dati focul mic si aruncati 3 pumni de flori de soc. De fiecare data, spuneti:
Citeste si Pericolul din salata de icre. Ce tip de icre sa consumati
 
„Flori de tei/Flori cu noroc/La mine va uitati/Pe mine m-ascultati/Si-mi aratati mie/Numele ursitului/ Anul inceputului/”. Lasati apoi sa scada apa pana la aproape un sfert din cantitate. Lasati sa se raceasca, apoi puneti ceaiul intr-u pahar cu gura ceva mai larga. Aruncati in ceaiul rece o crenguta de busuioc. Legati o bucata de cristal de cuart cu o sfoara si faceti un pendul. Aveti grija, nu va jucati cu un astfel de pendul, caci cristalul de cuart actioneaza ca o cheie intre doua universuri, deschizand porti intre lumea noastra si alte lumi, spirituale. Tineti cuartul deasupra paharului si spuneti:
Citeste si Cel mai folosit colorant alimentar are potential cancerigen
 
„Prin puterea acestui cristal, pendulul imi va arata numele celui cu care ma voi casatori”. Lasati apoi mintea libera si aflati fiecare litera a numelui. Litera va fi data de numarul de rotatii complete executate de cuart. La fel procedati si ca sa aflati anul casatoriei:
„Prin puterea acestui cristal, pendulul imi va arata peste cati ani ma voi casatori”, potrivit secretelefemeilor.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *