Prima pagină » Magazin » Vrei doar sex? Uite cateva sfaturi care te ajuta sa nu te indragostesti
Vrei doar sex? Uite cateva sfaturi care te ajuta sa nu te indragostesti

Vrei doar sex? Uite cateva sfaturi care te ajuta sa nu te indragostesti

25 iun. 2013, 21:42,
Echipa BZI.ro în Magazin
a:3:{s:7:"site_id";i:1;s:6:"old_id";i:373390;s:8:"site_url";s:10:"www.bzi.ro";}

Sexul fara complicatii este considerat in continuare de multi psihologi o fantezie. In cele mai mult cazuri, unul dintre parteneri ajunge sa-si doreasca mai mult decat celalalt. Daca esti hotarata sa incepi o relatie sexuala fara un atasament emotional, afla cum sa faci sex fara sa te indragostesti.

In functie de modul in care te pregatesti pentru aceasta experienta, poti scadea semnificativ sansele unor complicatii emotionale. Iata cele mai importante reguli de care sa tii cont atunci cand vrei sa faci sex fara sa te indragostesti.

Alege cu atentie partenerul
Unii barbati sunt mai potriviti pentru o astfel de relatie decat altii. Cate stii despre trecutul relatiei barbatului cu care vrei sa faci sex? Daca a optat in general pentru relatii pe termen lung si este un incepator pentru aventurile sexuale, ar putea sa nu fie cel mai potrivit partener.

De modul in care partenerul respecta regulile unei astfel de relatii depinde si succesul tau in incercarea de a evita complictiile emotionale.

Stabileste regulile „jocului” de la inceput
Discuta cu partenerul ce vrei de la inceput si nu te lasa convinsa de circumstante sa-ti lasi garda jos. Este important ca amandoi sa fiti pe aceeasi lungime de unda. Cand vrei doar un orgasm de calitate, fara complicatii, ultimul lucru pe care ti-l doresti este ca partenerul sa te intampine cu un buchet de trandafiri si un zambet fermecator.

Evita alte activitati alaturi de partenerul sexual
Separa partenerul de sex casual de orice alt aspect al vietii tale. Cand incerci o relatie de tip prieteni cu beneficii, riscul de a te indragosti este mult mai mare decat atunci cand faci sex cu un barbat cu care stii ca nu esti deloc compatibila.

Chiar si mancatul impreuna implica o apropiere ce poate trezi unele sentimente. Rezuma-te la sex si doar atat.

Nu petrece toata noaptea alaturi de el
Imbratisatul de dupa sex este permis daca amandoi vi-l doriti, dar dormitul impreuna este o idee neinspirata. La cateva minute dupa ce ati terminat, unul dintre voi ar trebui sa fie deja la dus in timp ce celalalt isi reia activitatile obisnuite.

Aceasta regula este cea care este incalcata cel mai des, pentru ca nimeni nu este incantat sa plece acasa dupa orgasm, cand somnul devine tot mai tentant. De modul in care o respecti, poate depinde insa continuarea relatiei sexuale fara sa te indragostesti.

Nu interpreta gresit semnalele partenerului
Fii pregatita pentru a te distanta emotional de orice gest al partenerului care iti poate sugera ca el vrea mai mult. Daca stie cand este ziua ta si iti ofera un cadou, o face pentru ca apreciaza apropierea ta si atat. Probabil ca i-ar oferi un cadou consistent si unui prieten care l-a ajutat sa-si repare masina. Cand incepi sa vezi gesturi romantice in actiunile partenerul, riscul de a te indragosti este mai mare.

Evita conotatiile romantice
Te-ai gandit sa aprinzi lumanari parfumate in dormitor? Singura atmosfera pe care o pot crea este una jenanta, deoarece nici unul dintre voi nu are intentii romantice.

Evita saruturile in afara preludiului. Daca face parte din sex, atingerea buzelor este perfect normala. Cand esti tentata sa il saruti si la sosire sau plecare, probabil esti pe cale sa te indragostesti.

Sursa: eva.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
18 octombrie 2024
18 octombrie 2024