Prima pagină » Local » Vrea să fie liberă, după ce a recunoscut că și-a ucis amantul cu patru decenii mai bătrân!
Vrea să fie liberă, după ce a recunoscut că și-a ucis amantul cu patru decenii mai bătrân!

Vrea să fie liberă, după ce a recunoscut că și-a ucis amantul cu patru decenii mai bătrân!

27 ian. 2020, 04:00,
Ciprian Nedelcu în Local

O femeie de 32 de ani acuzată că și-a ucis iubitul cu 40 de ani mai în vârstă vrea cu orice preț să fie liberă. Astfel, Roxana Șrainer a contestat măsura arestării luată în cazul ei de magistrați. Astăzi ar urma ca instanța superioară să ia o decizie în ceea ce o privește pe femeie.

Amintim că, recent, aceasta a fost arestată pentru 30 de zile, sub acuzațiile de omor asupra unui membru de familie și tâlhărie.

„În dimineața zilei de 14 decembrie 2019, inculpata S.R. și victima R.I., în vârstă de 71 de ani (concubini), au consumat băuturi alcoolice, iar, la un moment dat, au avut o dispută legată de banii pe care îi luase inculpata de la victimă. Astfel, cei doi s-au încăierat în bucătăria locuinței, iar inculpata i-a pus piedică victimei, care a căzut. În continuare, aceasta a luat un ciocan de bătut carnea, cu care i-a aplicat mai multe lovituri, mai ales la nivelul capului, după care, folosind un cuțit, a înjunghiat victima în zona hemitoracelui stâng. După epuizarea agresiunii, inculpata a sustras din portmoneul victimei suma de 250 de lei, după care a încuiat locuința și a plecat”, a precizat Mihaela Apostol, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași.

A mers să își ia de băut

Anchetatorii au mai spus că, ulterior, inculpata s-a deplasat la un bar, unde a consumat o cantitate mare de băuturi alcoolice, până i s-a făcut rău și a leșinat, context în care a fost preluată cu ambulanță și transportată la UPU a Spitalului „Sf. Spiridon”, de unde a fost preluată și internată la Institutul de Psihiatrie „Socola”, din Iași.

Pe 20 decembrie 2019, după externare, femeia a cumpărat băuturi alcoolice și s-a deplasat la casa în care se afla cadavrul victimei, în aceeași poziție în care îl lăsase. În momentul în care a terminat băuturile cumpărate, în jurul orei 20:15, femeia a sunat la 112 și s-a auto-denunțat. La audieri, femeia a recunoscut comiterea faptelor.
În urma expertizării medico-legale psihiatrice s-a concluzionat că femeia a avut discernământ în momentul comiterii faptelor pentru care este cercetată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *