Prima pagină » Local » Vrăjeală ieftină a deputatului PSD, Vasile Cîtea! Se plânge că Iașul nu are bazin olimpic, dar nu a făcut nimic pentru a construi unul în municipiu! Ei sunt trântorii de la stat cu salarii uriașe
Vrăjeală ieftină a deputatului PSD, Vasile Cîtea! Se plânge că Iașul nu are bazin olimpic, dar nu a făcut nimic pentru a construi unul în municipiu! Ei sunt trântorii de la stat cu salarii uriașe

Vrăjeală ieftină a deputatului PSD, Vasile Cîtea! Se plânge că Iașul nu are bazin olimpic, dar nu a făcut nimic pentru a construi unul în municipiu! Ei sunt trântorii de la stat cu salarii uriașe

20 iun. 2024, 08:45,
BZI.ro, în Local

Deputatul PSD Vasile Cîtea ”plânge” că Iașul încă nu are un bazin olimpic, dar totul este o vrăjeală ieftină pentru a prosti electoratul. În cele două mandate de parlamentar nu a făcut nimic pentru Iași! Totuși, salariul care este unul uriaș și l-a ridicat lună de lună!

Asta în contextul în care vedem că Parlamentul României acceptă toți analfabeții. Vă aducem aminte faptul că deputatul PSD și-a dat Bacalaureatul la vârsta de 24 de ani, iar postările lui sunt pline de greșeli gramaticale. Cum să facă cinste un asemenea personaj unui oraș care l-a dat României pe Ion Creangă, Mihail Kogălniceanu, Lascăr Catargiu și mulți alții?

Ieșenii sunt vinovați pentru eșecul acestui oraș

Sunt numeroase probleme, minusuri pe care Iașul le are comparativ cu restul orașelor mari din România. ”Capitala” Moldovei nu are un teren de fotbal la standarde europene, nu are o Sală Polivalentă, dar nici bazin olimpic. Ani la rând, politicienii au prezentat machete peste machete, dar cetățenii Iașului nu au avut nimic concret. Mereu s-a adus în discuție că Bucureștiul nu vrea ca Iașul să se dezvolte, că există un interes în acest sens.

În realitate, singurii vinovați sunt cetățenii cu drept de vot pentru că ei au trimis la șefia județului, municipiului și la București, oameni îndoielnici, oameni care ne arată odată la 4 ani câteva machete și care ne promit marea cu sarea, iar în realitate stăm în aceeași mocirlă. Cetățenii sunt cei care ar fi trebuit să-i penalizeze pe parlamentarii ieșeni care nu au făcut nimic pentru județ!

Deputatul PSD, Vasile Cîtea, are vrăjeală ieftină în contextul în care Iașul nu are bazin olimpic

Peste câteva luni sunt alegerile parlamentare, iar aleșii neamului vor să mai prindă un loc călduț în Parlamentul României. Din aceste considerente, deputați precum Vasile Cîtea (PSD) au început să arunce cu vrăjeală ieftină și să ne spună nou, alegătorilor, cât de păcat este că Iașul nu are un bazin olimpic:

”Luna promisiunilor electorale a trecut, însă marile proiecte ale Iașului bat în continuare pasul pe loc. Marile obiective pentru dezvoltarea sportului din Iași sunt în continuare pe lista de așteptare, sunt plimbate de pe un câmp pe altul în Iași, în vreme ce rezultatele întârzie să apară. Iașul nu are un bazin olimpic, nu are un stadion modern, nu are o sală polivalentă care să găzduiască cele mai importante competiții europene, nu are nici o infrastructură sportive care să atragă. Și toate acestea se regăsesc pe lista promisiunilor electorale ale autorităților locale, promisiuni care vor fi din nou îngropate până la următorul ciclu al alegerilor***” se arată în textul publicat de Vasile Cîtea.

Vasile Cîtea este în realitate doar un oportunist care nu a făcut nimic pentru Iași și care, odată la 4 ani se pozează prin piețele din România, spunând că susține fermierul român. În realitate el este scârbit de tot ce înseamnă român și asta se poate vedea din faptul că nu a avut vreun proiect în care să îi ajute pe fiermieri. La fel se întâmplă și cu luările de cuvânt referitor la construcția unui bazin olimpic la Iași. Ieșenii trebuie să înțeleagă faptul că politicienii le vând gogoși ieftine din dorința de a le obține voturile. Vasile Cîtea încasează zeci de mii de lei lunar din postura de deputat PSD în Parlamentul României. Bani pentru care nu face nimic!

*** Textul citat este în mod evident scris de altcineva pentru că nu conține greșeli gramaticale. Parlamentarul PSD, Vasile Cîtea , este un analfabet funcțional, iar postările lui de pe rețelele de socializare sunt pline de greșeli grave gramaticale.

Comentarii
  • Mă,voi sunteți tâmpiți…in goana voastră de a face publicitate conspirationistilor și celor două vome rusești, șoșocații și haurolacii, v-ați luat de un boxer care primește și el 3 lei de la stat. Aveți perfectă dreptate,dar nimeni, nici un parlamentar nu a făcut niciodată nimic pentru Iași. Ce,de cei doi amețiți haurolaci din parlament s.a auzit ceva???

  • Pentru Dragoș...

    Pe vremea fgm_ului acest analfabet era director general și,Grigoriu era la ANAF,Tanasievici era la ITM și sute de agenți de pază au muncit ani de zile fără să aibă o zi pe cartea de munca!! Așa că nu-l mai compătimiți pe acest Dinu Păturică, că nu-i pasă de nimeni și nimic,tot ceea ce face este pentru binele lui…Omu a învățat la școala lui Solcanu,unde nimic nu se făcea gratuit!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *