Prima pagină » Actualitate » Vouchere sociale 2022. Când se virează a treia tranşă de 250 lei pentru alimente şi mese calde
Vouchere sociale 2022. Când se virează a treia tranşă de 250 lei pentru alimente şi mese calde

Vouchere sociale 2022. Când se virează a treia tranşă de 250 lei pentru alimente şi mese calde

18 oct. 2022, 19:01, 29 ,
BZI.ro, în Actualitate

Ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, Marcel Boloş, a anunțat, miercuri, că plata pentru tranşa a treia a voucherelor sociale, în valoare nominală de 250 de lei, se va face în ultima săptămână din luna octombrie.

Marcel Boloș a vorbit și despre persoanele care nu au fost trecute pe lista beneficiarilor sau care nu au primit cadurile până în acest moment și a spus că toate lucrurile vor fi rezolvate, iar oamenii vor primi banii.

„Pot să existe astfel de situaţii în care fie nu a fost trecut pe borderoul de predare-primire între poştă şi Ministerul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, fie nu figurează pe lista de beneficiari, fie a depăşit limita de venit pe care o are beneficiarul şi mai realizează un venit care este înregistrat la ANAF”, a spus Boloș.

Plata voucherelor sociale

Ministrul a mai declarat că „avem situaţiile acestea care tot timpul sunt puse în discuţie, în spaţiul public, în telefoanele pe care le primim la minister”. Cât despre oamenii care nu au primit aceste carduri sau nu au fost trecuți pe lista de beneficiari, deși au dreptul, Marcel Boloș a spus că plata se va face retroactiv.

„Eu cred că caz cu caz se pot rezolva. Pot să-i asigur pe toţi că, dacă cineva nu a fost cuprins pe lista de beneficiari sau s-a întâmplat această inadvertenţă cu Poşta Română, pot să îi asigur că, dacă au dreptul la aceste vouchere sociale, vor primi retroactiv banii. Întârzierile nu pot să existe decât cauzate de aceste lucruri”, a spus Marcel Boloş.

Când se virează a treia tranşă

De asemenea, Marcel Boloș a transmis că plata se face în ultima săptămână din luna octombrie, deoarece banii necesari pentru a treia tranșă există și nu sunt probleme în acest sens.

„Întâlnirile noastre cu Poşta Română, cu emitenţii de carduri le avem aproape săptămânal, nu cunosc aceste detalii. Următoarea tranşă are loc, plata, în ultima săptămână din luna octombrie, avem banii necesari, nu există probleme şi vom alimenta cardurile pentru tranşa a treia”, a declarat Marcel Boloş la Parlament, unde a fost audiat de Comisia pentru afaceri europene a Camerei Deputaţilor.

Comentarii
  • Vai de capu vostru dați la oameni săraci 250 de lei pentru mese calde…ziceți ca de ce pleacă lumea din Țară din cauza voastră ce sa facă săraci oameni cu 250 de lei….hoooo rușine mai va și postați…rușine sa va fie..ucrainieni iau în România mi de euro…și voi dați la amărâți 250 de lei.. ..rușine sa va fie hoților ce sunteți…protejați mafia românească hoooo…!!

  • 250lei pe două luni!…

  • Mare dreptate, parlamentarii su guvernele care au fost la putere au lucrst numai impotriva Romanilir. Merita toti soarata lui Ceausescu. Hai peste ei!

  • Cosma Vasile

    250 lei pe două luni!….

  • Concret, va rog, ce facem in cazul in care pensionarul nu a primit cardul desi avea dreptul?

  • Adevărat felicitări cum își bat joc de noi

  • Sunt Mariana 0pariuc de la Dorna Arini, județul Suceava. Am întrat în sistemul de pensii începând cu luna iulie. cu o pensie de13470 lei. numărul de Dosar de pensie este 374548. U am primit nici pana în acest. moment Cardul social. Am sunat la Casa Teritoriala de Pensii Suceava și răspunsul a fost nu știu. Nu cred că acesta este un răspuns ptr. u salariat al unei Case Teritorie de Pensii!!

  • Fiica mea are card social primit prin Posta Romana in luna August. La inceputul lunii octombrie am mers sa facem cumparaturi! Surpriza!!! Pe card nu exista nimic , adica 0 lei. Am sunat pe numarul de telefon de la Ministerul fondurilor europenr si investitii si nu raspunde nimeni. Mereu sunt ocupati. Am trimis mesaj pe mail aceleeasi institutii si am primt mesaj in care ni se cereau lamuriri despre judet. Am trimis! De atunci nimic! Trimit mereu mesaje fara un raspuns! Unde sa ma adresez???

  • Trimit mesaj si nu se inregistreaza! E la fel ca la Ministerul Fondurilor Europene si Investitii!

  • Am pensie de drept de 1217 si am si pensie de handicap de395 lei de ce nu primesc cardul social am colegi care au pensii mai mari și pensie de handicap și au primit cardul care sunt criteriile pentru a primii acest card?

  • De ce nu răspunde nimeni la nr de telefon de la Ministerul Fondurilor Europene și Investiții, vă bateți joc de noi sunteți plătiți din banii noștri nesimțiților

  • Ea primește ajutorul.
    El are pensie banana,speciala!
    Unde e dreptatea?

  • Brîndușan Marioara Zalău

    Cei care nu am primit voucherele și suntem îdreptățiți ,unde ne adresăm ,că nici un nr.de telefon nu ne răspunde,unde se fac listele să le putem verifica,ori rămînem fără și acești bani care sunt destui de puțini,vă rog să îmi dați dv. ceva informații că ori de cine întrebi nu știe nimeni nimic .Vă mulțumesc anticipat .

  • Buna ziua !Cum se procedeaza sa vb și eu sa vad daca pot sa iau cardul social am trei copii și de când cu pandemia nu mai lucrez am rămas să am grijă de ei nu am nici un venit pe numele meu lucrează de cat soțul ?

  • Cei care nu au pensie de nici un fel pentru ca trebuit să stea acasă să crească copii de ce nu se gândește nimeni la ei?

  • Mama nu a primit a doua transa și vorbiți deja despre a treia Bătaie de joc. Să vă fie rusine

  • Buna ziua, sunt din Constanta, am handicap locomotorii și am primit cardul in august dar mi s-au virat doar o singura tranșă până acum , când primesc și a doua transa că văd că se discută deja de a treia…??

  • Nesimțiților bestii ordinare

  • Bestii ordinare

  • Da nici fratele meu nu a primit ám trimis imám il am sunat dar minte orinde sunam sa va fie rusine sí e bolnav are pensia de boala 1100 nu ajunge La medicametele La spitalele nu sa mai plateaca gáz sí ect sa va fie rusine atit sa aveti ca el sí sa traiti

  • Care nu au primit nici un ban pe card unde trebe sa sesizeze ?

  • Madalon Ancuța

    Mama mea nu a primit cardul ..Se numește Madalon Elena din Craiova

  • Am primit o tranșă.? Și restul.? Și lau donat iei pentru pensiile sociale.? Asta e.?

  • Dacă primești suma la sfârșitul lunii deja ai mai pierdut 20-25 % din suma , prin scumpirile intervenite în acest interval de timp …și 125 lei pe luna e un tip aruncat la o șuetă , de un parlamentar…

  • Buna seara! Români acest card al sărăciei este emblema țării noastre!

  • Bai anonim de la 12.30 pm.si eu am crescut 2 copii si am si muncit.De crese, gradinite nu ati auzit? V a placut sa stati la telenovele si axum vretii ajutor social? Huuuuuooooo.la munca putorilor.

  • Omul și cardul, ca leopardul!

  • Sint din jud Vrancea va rog frumos să luați măsuri că am un copil bonlava cu diabet depinde de insulina și și-a făcut dosar de pensionare și ia venit decizia de 65 de lei cum este imposibil o pensie de nimic cu ce trăiește că nu poate să muncească are drept și el de card va rugam să luați măsuri că cei ce nu și t in drept au pensii mari.

  • Când d-le Boloș vin următoarele carduri ,din octombrie aștept?Și bani ce i-am pierdut …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *