Prima pagină » Local » Votați USR dacă vreți mamă 1, mamă 2 și tată 1, tată 2! Partidul vrea să legalizeze drogurile și să pună camere de masturbare în școli (P)
Votați USR dacă vreți mamă 1, mamă 2 și tată 1, tată 2! Partidul vrea să legalizeze drogurile și să pună camere de masturbare în școli (P)

Votați USR dacă vreți mamă 1, mamă 2 și tată 1, tată 2! Partidul vrea să legalizeze drogurile și să pună camere de masturbare în școli (P)

04 iun. 2024, 11:57, 43 ,
BZI.ro, în Local

USR-ul este partidul neomarxist care vrea să conducă România către pierzanie. Agenda lor ascunsă este cu adevărat cutremurătoare. Vorbim despre eliminarea sintagmei mamă și tată și inlocuirea ei cu părinte 1 și părinte 2. Pe de altă parte se vorbește și despre adopția de copii a cuplurilor gay, fiecare bebeluș o să aibă mamă 1 și mamă 2 sau tată 1 și tată 2! Partidul despre care vorbim nu se oprește aici! USR vrea legalizarea drogurilor și crearea de camere de masturbare în școli.

”Ăstea sunt și valorile în care crede și Marius Bodea, candidatul USR pentru Primăria Iași și asta vrea pentru ieșeni. Asta își dorește să promoveze în Iași! Dacă ieșenii asta își doresc, atunci asta să voteze!”

Adevăratul plan al USR dacă ar ajunge la guvernare: mamă 1, mamă 2 și tată 1, tată 2

USR-ul s-a făcut remarcat prin extremismul de care dă dovadă. Vă aducem aminte faptul că sunt numeroase proiecte de lege care vor să ducă România spre o gaură neagră din care nu o să mai iasă vreodată. De exemplu, un proiect despre care se vorbește în această perioadă este adopția de copii a cuplurilor gay. Concret, copiii adoptați vor avea mamă 1 și mamă 2 sau tată 1 și tată 2! Fiecare copil o să crească nesănătos din punct de vedere biologic pentru că o să i se pară normal faptul că are două femei sau doi bărbați drept părinți.

Nebunia nu se oprește aici ci se discută și ca mai multe cupluri să adopte același copil. Dacă până nu de mult o familie avea 6 copii, acum o să existe un copil la 6 familii! Este ireal, iar cititorilor poate li se pare deplasat ce spunem noi, dar vedem cum în Vestul Europei și în tot Occidentul imediat după ce neomarxiștii gen USR au preluat puterea au început să efectueze modificări.

Neomarxiștii susțin războiul, adopția de copii a cuplurilor gay

O să vă dăm exact, concret, exemple despre cum neomarxiștii cum sunt cei de la USR vor să schimbe ordinea firească a lucrurilor. La nivel de țară, USR-ul vrea să legalizeze consumul de droguri, vrea interzicerea religiei în școli și eliminarea sintagmei mamă și tată și înlocuirea cu părinte 1 și părinte 2. În plus se dorește crearea de camere de masturbare în școli și eliminarea băilor pentru fetițe și băieți, ele devenind mixte!

La nivel de Uniunea Europeană, în Marea Britanie a existat proiectul de lege referitor la eliminarea băilor pentru fetițe și băieți. În Danemarca, Franța (din februarie 2006), Germania și Norvegia, o persoană într-o uniune civilă poate adopta copilul natural al partenerului său de același sex. În unele țări, precum Irlanda, persoane heterosexuale sau homosexuale, singure sau în concubinaj, pot înainta cerere pentru adopție! Sunt zeci de studii făcute care relevă faptul că pentru un copil adoptat de persoane de același sex este un șoc să trăiască în aceea familie.

USR vă apără de corupți având cei mai mulți penali candidați pentru funcții publice

Așa-i că USR vă apără de corupți? De la sloganul celebru ”Fără penali în funcții publice” s-a ajuns la ”Cu penali în funcții publice”! Partidul neomarxist are lista plină de penali cu dosare grele care candidează pentru diverse poziții publice. Vă dăm exemple:

Clotilde Armand – Primar USR Sector 1

Clotilde Armand, primarul sectorului 1, se confruntă cu acuzații penale pentru implicarea ilegală într-un proiect anticorupție, din care a obținut beneficii financiare personale. Agenția Națională de Integritate (ANI) a emis un raport de incompatibilitate și conflict de interese administrativ împotriva sa în toamna anului 2022, însoțit de o plângere penală la parchet.

Armand a semnat dispoziții pentru a se numi manager al proiectului anticorupție și a majorat propria indemnizație în mod repetat în aprilie, mai, iunie și iulie 2022, generând prejudicii. Este suspectată de fals în înscrisuri și abuz în serviciu, acțiuni care contravin Codului de Procedură Penală, evidențiind o încălcare a eticii și a legilor privind administrația publică și anticorupția.

Lucian Viziteu – Primar USR Bacău

Lucian Daniel Viziteu, primarul USR din Bacău, este investigat de DNA pentru atribuirea ilegală a unui apartament de serviciu unei angajate, Cerasela Ionela Cocalea, funcționar la Baze Sportive.

Apartamentul, echipat modern și deținut de Primărie, a fost folosit gratuit de aceasta din februarie 2022 până în februarie 2024. Incidentul a fost raportat de presa locală, evidențiind o încălcare a normelor administrative și posibil abuz în serviciu.

Dominic Fritz – Primar USR Timișoara

Primarul Dominic Fritz, viceprimarul Ruben Lațcău și alți funcționari din Primăria Timișoara sunt implicați într-un dosar penal deschis de Biroul Rutier al Poliției Municipiului Timișoara, legat de lucrările pe bulevardul Gheorghe Lazăr. Investigația vizează autorizarea și respectarea normativelor în construcții pentru carosabil, trotuare și piste de biciclete.

Denunțul a fost depus la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș în octombrie 2022 de Mirela Toc, avertizor de interes public, și sugerează suspiciuni de abuz în serviciu.

Allen Coliban – Primar USR Brașov

Primarul Brașovului, Allen Coliban, este investigat de DNA în urma unei plângeri depuse de un ONG. Acuzațiile includ delegarea ilegală a atribuțiilor sale către Adriana Miron, angajată a municipalității, în ciuda deciziei Consiliului Local ca atribuțiile primarului să revină viceprimarului Sebastian Rusu în absența acestuia.

Un alt dosar, legat de asociația „Amural” și utilizarea spațiului Catacombelor, este de asemenea în cercetare. DNA susține că prejudiciul adus Primăriei Brașov este de 304.010 lei, iar asociația respectivă a obținut un folos necuvenit în același cuantum. Recent, Florian Coldea, cel care a creat USR-ul și implicit planul secret de distrugere a României, a făcut un denunț împotriva lui Allen Coliban și a mai multor lideri USR-iști (detalii aici)

Nicușor Dan – Primar General USR București

Primarul Capitalei, Nicușor Dan, este acuzat de folosirea funcției pentru a favoriza anumite persoane și pentru exercitarea simultană a funcției de director în instituții subordonate Primăriei, inclusiv ALPAB, unde a majorat bugetul cu 3 milioane de lei timp de 9 luni. Denunțul împotriva sa a fost trimis de DNA la Parchetul de pe lângă Tribunalul București, fiind inițiat în urma sesizării ANI și a Ministerului Finanțelor.

Vlad Voiculescu – Europarlamentar și Fost Ministru al Sănătății USR

Vlad Voiculescu este investigat penal de către DNA pentru două cazuri de abuz în serviciu și complicitate la acestea în contextul achiziționării de vaccinuri anti-COVID. Conform DNA, în iunie 2020, Comisia Europeană a lansat o strategie centralizată pentru achiziționarea vaccinurilor COVID-19, oferind statelor membre posibilitatea de a renunța la anumite vaccinuri fără a suporta costuri. Voiculescu este acuzat că ar fi abuzat de funcția sa pentru a influența aceste achiziții în mod nejustificat.

Comentarii
  • Se stie ca USR este o organizatie satanista finantata de Vatican si are ca scop implementarea Talmudului in tarile ortodoxe si nu numai, dar ce fac celelalte partide care ii critica pe iezuitii USR insa le voteaza legile propuse ? Voteaza legile sataniste la patru maini !

    Asa au facut toate partidele din Parlamentul Penal Criminal Tradator si Jefuitor din 202o pana acum. Acum celelalte partide se dau virgine dar o sug pe ascuns !

    Clasa politica actuala va fi judecata si spanzurata conform Codului Nuremberg si a Conventiei de la Geneva, si apoi schimbat sistemul de vot actual facut pentru a prosti IDIOTII, dupa care sa se faca alegeri corecte si in cunostinta de cauza.
    Dar si sufragiii sunt CRETINI, asa ca si ei trebuie sa dea coltul dupa vaxare, asa cum se va intampla, si abia atunci si cei care vor vota vor fi selectati prin selectia naturala dictata de PROSTIE !

    Cui pe cui se scoate, asa ca Prostia care a distrus Romania tot PROSTIA o va salva !

  • Somnul rațiunii….

  • Si asa e un laxism in scoala de gandesti ca scopul este sa-i pregateasca pe elevi pentru pensie, nu pentru munca. Acuma vine si incurajarea perversiunilor …
    O sa platim scump pentru ratacirile astea. In Asia de Est se face scoala serios. Ies absolventi bine pregatiti. Astia o sa ia joburile bune intr-o lume din ce in ce mai globalizata. Ai nostri, care freaca menta in scoala, o sa aiba acces numai la slujbe de rahat, prost platite.

  • Oricum in afara de aia din Rediu nu ii voteaza nimeni.

  • Mihai Chirica

    Ba, mie mi-ar fi prins bine o camera de masturbare in scoala. De ce sa-mi bat „capul” acasa, cauta servetele, sa nu stropesc dulapul, nu mai bine o camera in care sa ne simtim bine? Fiti un pic mai deschisi ca si asa se duce societatea la vale asa cum e, de aici numai in sus ne putem duce. VOTEZ MARIUS BODEA, CHIAR DACA E DIN ALT PARTID, EU MA CIORDIT DESTUL!

  • Votez USR, ca sa moara fomistii si comunistii. M-am saturat de bugetari de lux si coruptii din PSD, PNL alaturi de analfabetii din AUR

  • Ar trebui scos in afara legii acest partid de spurcati si interzis pentru totdeauna

  • Votati HAUR ca sa o luati la MOe de la o gasca de cefe late…

  • Partidul pidosnicilor

    Uniunea Sodomiților Români va ajunge la putere !, după aia o să vă footem legal și copii

  • hoțul strigă hoțul

    După ce ia cărat geanta pușcăriașului Fenechiu, această onanie Bodea a sărit în barca USR-lui și îi arată acum cu degetul pe foștii colegi din PNL. Asta înseamnă să fii curvă politică.

  • crestin-ordodox

    1. USR este infiintat de securistul COLDEA si este finantat de SOROS deci este partidul securistilor care au distrus vietile a mii de romani si au vandut tara la bucata impreuna cu PSD si PNL 2.USR este partidul paganilor, pentru USR religia crestin-ortodoxa nu exista, la neomarxisti sa nu se astepte cineva ca au o umbra de credinta in Dumnezeu. 3.USR este singurul partid criminal care promoveaza si legifereaza FAMILIA LGBT si DROGURILE, si exemplele de program electoral pentru ,,binele romanilor si al Romaniei,, pot continua. Dezaxatul si retardatul Bodea este sotul lui Drula sau sotia lui Drula dracu sa-i ia pe amandoi. Dezaxatul Bodea crede ca Iasul are nevoie de un imputit securist ca el? Un securist sorosist pagan ca el? Un drogat lgbt ca el ? Un criminal ca el care a distrus sute de familii iesene pentru interesele lui fenechiste si acum cere votul familiilor pe care le-a distrus? USR vrea sa transforme copiii nostri in niste zoombie. Inseamna ca si in tramvai si in orice loc public trebuie sa se infiinteze camere de masturbare si chiar oriunde in public, liber la masturbare . Astea lipsesc in Romania si in Iasi cand tara este aproape o ruina si in orasul Iasi sunt prea multe de facut . PARSIVENIE SPURCATA USR

  • nu am drept de vot inca, dar clar NU as vota pe 9 iubie marius bodea

  • marius gheorghiu

    ………………………………………………..cand eram eu prin scoala anii 2000… se facea posta o colega de clasa a 5-a (noi eram tot de a 5-a si a 6-a) si veneam toti cu banii de la parinti, blocam baia baietilor dupa ore, etajul de sus…. si faceam o r a l si a n a l la greu………………………………………………… ce camere de masturbare, rusine, aici s-a ajuns????????

    WHATTTTTTTTTTTTT??????????????????

    CHIAR E RUSINOS, CE GENERATIE DE BAIETI…

  • Foarte frumos articolul! Sunt locuri în care lasă impresia că poate chiar nu ar fi scris de cineva care are doar 8 clase! Aproape convingător, dacă îți e somn, foame, sete, te doare capul și nu ai mai citit o carte din clasa a doua.

  • Noaptea mintii, articolul asta. Cat de redus sa fii sa poți scrie mizeriile astea.eu înțeleg că sunt votanți cu IQ ul cuprins între 30 și 150 și bătaia mare este pe nivelul de jos că acolo tot ce zboară se mănâncă.dar nici așa, deja se depășește limita bunului simt cu mult.asta nu mai e campanie electorala, este direct cocina.prin asemenea articole nu va respectați cititorii care chiar intra pe aici pt a găsi informații despre orașul lor.

  • USR nu este votat de destepti, ci de narcisisti care se cred destepti.

  • Cred ca toți din partidul usr sunt drogați și labagii! La școală vi se ofereau droguri și va masturbati la ora de dirigenție?!

  • DOCTOR ÎN FILOSOFIE

    BODEA ȘI ZIARIȘTII LUI DE ORIENTARE GAY VOR SĂ FACĂ DIN IAȘI UN ORAȘ AL DESFRÂULUI !

  • Ochiul din umbră

    BODEA VREA SĂ INTERZICĂ FEMEIELOR DIN IAȘI SĂ MAI AIBĂ VAGIN. EL VREA SĂ DEA O LEGE PRECUM CĂ DOAR SEXUL ANAL SĂ FIE LEGAL

  • Cum scrieți asa mizerii?!

  • Votez USR !!!! Degeaba se dicteaza preferintele politice in acest ziar. O sa iasă Bodea și sper sa va ia la puricat după. Atâta dezinformare…doamne ferește!

  • IQ 60 PRAJIT

    Cum sa votezi ceva care nu exista?

  • Psd Usr Pnl sunt in alianta la guvernare

  • Cum este posibil ca USR , un partid sa promoveze si sa implementeze aceste mizerii? Asta este rolul unui partid? Distrugerea societatii romanesti? Tinerii nostri oricum au un viitor sumbru, incurajarea drogurilor si a lgbt expune mai intai tinerii, minorii cu psihic labil si nu numai. In loc sa ne educam tinerii, copiii nostri ,in spiritul muncii, decentei , familiei, respectului fata de ei si societate USR ii trimite pe toti la groapa de gunoi, viitori puscariasi, inutili si daunatori societatii. Toti USR -istii si acest gunoi Bodea care ar vrea primar disparitia, desfiintarea , deratizarea, sa eliberam politica romaneasca de mizeriile USR, PNL, PSD, toti astia sunt impotriva romanilor si Romaniei.

  • Mie mi sa sculat bulanul , votez USR să fie legal să fwt la școală băieței

  • GabiDumitrescu

    @bOGDAN: Vrei sa zici intre 0 si 50, votantii care pun botul la timpeniile astea…

  • Am sa votez cu USR dea naibi! Na! Sa ne manance satanistii 🙂

  • Articol scris pentru imbecili de niste “jurnalisti” cu maxim 8 clase.
    Iar pentru majoritatea din cei care comenteaza la articolul asta-va recomand un test iq

  • @Anonim iunie 5, 2024 la 12:32 pm

    Tu ti l-ai facut? Incearca pe Mensa. Am mai vazut de alte tine. Scor mic, aroganta mare.

  • Madalina, fosta sotie a lui Bodea, era o femeie serioasa, il blestema din mormant pe Bodea.Bodea i-a tras pumni in cap pana si-a dat sufletul biata femeie. Ea pe patul de spital, el se distra cu Drula si cu toate k-vele. Un animal parsiv si mai rau decat un animal, asta-i Bodea. Hai mars fenechistule , nu mai imputi orasul nostru. Ai vrea tu sa fii primar ca sa-i pui viceprimari pe puscariasii Fenechiu si Adomnitei, clanul trio mafiot neamuri la jefuit Iasul.

  • articol mizerabil platit de pnl. traiasca mafia pnl-isto-pesedista

  • un onanist USR-ist

    Marius Bodea, o dejecție de Bahlui, un frustrat al clasei politice care a crescut la umbra penalilor Fenechiu și Adomniței iar acum jubilează ca salvator al Iașului. Marș măi la coteț!

  • Useristul pedofil

    Bodea nu este ăla care șia omorit femeia în bătaie ? Întreb și eu pentru alții

  • Eu votez botea părinte 1,părinte 2–pentru șefia wc1părinte ,wc 2 părinte sau câte wc-uri mai sânt prin iași–apro copii lui câți părinți au și el al cîtelea e în gașca lui fratemiu drulat lgbtq piride drulată

  • Pe 9 iunie votam toti PSD !!!

  • Dacă USR a promovat fwtutul în cur asta e !, o să aibă.procente tot atit cîți poponari vor vota

  • pe 9 iunie trebuie sa votam partidele suveraniste, Sos Romania- Diana Sosoaca si Aur, partidele suveraniste trebuie sa intre in Parlamentul european,altfel Romania nu va mai exista. Celelalte partide la gunoi cu ele, ne-au distrus si vandut prea mult in 33 de ani.Cu USR- ul asta a explodat la timp mizeria, multi nu stiau ca Usr este creat de seful Sri Coldea, multi poate au votat candva acest partid fara sa stie ca este partidul securistilor mana in mana cu psd si pnl. Ce figura meschina are Bodea, un marsav.

  • Ultimul mare protest a fost initiat si dus la oarece rezultate , initiat de noi , diaspora pe 10 august. Ne-ati injurat si umilit la vremea respectiva . Iar acum cand citesc comentarii de genul ,,hai sa. …trebuie sa…. sa iesim in strada….” imi vine greata de luptatori din spatele tastaturii

  • Ultimul mare protest a fost initiat si dus la oarece rezultate , initiat de noi , diaspora pe 10 august. Ne-ati injurat si umilit la vremea respectiva . Iar acum cand citesc comentarii de genul ,,hai sa. …trebuie sa…. sa iesim in strada….” imi vine greata de luptatori din spatele tastaturii Nu sunteti in stare sa adunati max 100 pers.Mie imi este rusine de rusinea voastra

  • Bodea golanule fenechist tu mi -ai distrus familia . Te bag in p**** da ma -ti. Acum te distrug eu pe tine cu toti iesenii,zero ce esti,zero ce esti.

  • cainele moare de drum lung iar prostul moare de grija altuia…

  • Vrajeala voturilor 🤥

    🤡 Cine sunt programați să câștige, o să câștige. Cu sau fără votul vostru. La fel cum a câștigat Clotilde si Nicusor Dan. Doi pampalai care habar nu au pe ce planetă sunt, dar sunt susținuți de niste forțe puternice din sistem si din afara țării. Nu contează culoarea politică. Sunt infiltrați prin toate partidele. (AUR, PSD, PNL, USR, PMP etc). Deci, nu aveți ce sa le faceți!

  • Cat de mult m-ai umilit tu pe mine Bodea, distrus si terorizat cu SRI-ul tau, te blestem cat o sa mai traiesti.Vierme, limbric ce esti bodea, rahatul din latrina.Imi ceri votul?Nu sunt singurul iesean de care ti-ai batut joc. Cei care te-ar vota ar pati la fel ca mine. Securist prostanac,imi dadeai tu mie ordine securiste prostanacule dupa capul tau prost cand eu eram obligat sa -mi respect si indeplinesc obligatiile din contractul de munca si fisa postului nicidecum sa execut ordinele tale securiste prostalane care nu aveau nicio legatura cu munca mea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *