Prima pagină » Stiri si curiozitati » Vopsea de păr gri cărbune. Metodele prin care poți obține efectul dorit

Vopsea de păr gri cărbune. Metodele prin care poți obține efectul dorit

15 dec. 2022, 10:00,
în Stiri si curiozitati

Pentru a obține un look modern poți să folosești vopsea de păr gri cu cărbune. În cele mai multe cazuri, griul natural nu arată la fel de luxos ca și griul artificial. Odată cu ultimele schimbări în modă, vopseaua pentru părul gri este la mare căutare. Printre cele mai populare nuanțe, experții evidențiază culorile argintii și cenușii. Dar pentru a crea un look impecabil, trebuie să asculți de stiliști și să urmezi câteva linii directoare sugerate de aceștia.

Înainte de a vopsi părul în gri, este important să rețineți că părul de culoare coniac sau șaten este decolorat și deschis cu câteva tonuri. Pentru a păstra structura părului, folosiți măști naturale timp de 14 zile înainte de vopsire. Dacă folosiți vopsea gri pe părul închis la culoare trebuie să decolorați mai întâi șuvițele. Dacă nu vă decolorați șuvițele de păr, va trebui să le vopsiți de mai multe ori. Pentru șuvițele blonde, procedura este mult mai simplă. Nu este nevoie să aplicați tratamente suplimentare. Puteți aplica pur și simplu culoarea și o distribuiți uniform pe toată lungimea. Principalul lucru este să vă alegeți paleta în mod responsabil.

femeie cu parul gri carbune

Pentru a experimenta cu această culoare puteți să folosiți compoziții tonale sau semipermanente

Vopsea de păr gri cărbune. De ce să ții cont atunci când vrei o schimbare de look

Nu este recomandabil să experimentați pe cont propriu atunci când vine vorba de a schimba nuanța părului. Un coafor profesionist va putea obține cel mai bun rezultat posibil al culorii, studiind structura firului de păr și evitând greșelile.

Pentru o culoare extraordinară, este uneori o idee bună să amestecați diferite culori. Compoziția fiecărei culori poate varia considerabil. De regulă, se folosesc mai multe produse pentru a obține un rezultat final extraordinar. Astfel, pentru un gri deosebit este bine să optezi pentru combinarea mai multe produse.

colaj femeie cu parul gri carbune

Culorile frumoase și vibrante de gri cărbune pot fi obținute și prin folosirea unui un toner sau un șampon cu pigment

Specialiștii spun că griul este ideal pentru fashionistele cu pielea deschisă la culoare. Saloanele specializate folosesc o varietate de tehnici de colorare pentru a obține un ton gri. Luminarea și albirea sunt considerate cele mai populare. Alte tehnici care nu sunt mai puțin populare includ tonarea. Această tehnică oferă un efect de lumină care nu afectează pigmentul natural al părului. Nuanțare, aceasta tehnică este aplicată folosind mai multe culori, adică diferite nuanțe.

Tehnicile de vopsire. Pentru ce mod să optezi în noul sezon?

Tendințele recente includ o acoperire parțială a părului cu o nuanță anume. Dacă optezi pentru Babylight trebuie să știi că șuvițele vor fi mai deschise spre vârfuri. Scopul principal este de a obține un efect natural de epuizare a culorii gri.

Pe când, tehnica Shatouche, părul este vopsit folosind culori apropiate între ele. De asemenea, dintre celelalte tehnici de acoperire, ombré este tehnica cea mai solicitată. Această tehnică se află de mai mulți ani în top. Vârfurile sunt colorate în nuanțe mai deschise în raport cu rădăcinile. Pe când tehnica de balayage se utilizează eficient în tunsori cu o formă gradată.

femeie cu parul gri carbune

Pentru o culoare extraordinară, este uneori o idee bună să amestecați diferite culori

Culorile frumoase și vibrante de gri cărbune pot fi obținute și prin folosirea unui un toner sau un șampon cu pigment. Rezultatul este un păr mai deschis la culoare și cu o tentă gri. O culoare asemănătoare cu cea a șoricelului poate fi creată pe șuvițe de păr blond normal, dacă acestea nu au fost vopsite înainte.

Indiferent de caz în care vrei să aplici o vopsea de păr gri cărbune este indicat să decolorezi părul dacă acesta este mai închis la culoare. Pentru a experimenta cu această culoare puteți să folosiți compoziții tonale sau semipermanente. Această metodă este potrivită pentru a testa dacă nuanță ți se potrivește. Nu uita că pentru a obține o nuanță cenușie este indicat să folosiți oxizi la vopsire.

femeie cu parul gri carbune

Nu este recomandabil să experimentați pe cont propriu atunci când vine vorba de a schimba nuanța părului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
14 august 2024
14 august 2024