Prima pagină » Razboi în Ucraina » Volodimir Zelenski îl cheamă pe Joe Biden la Kiev: „Este liderul SUA şi, de aceea, ar trebui să vină să vadă genocidul”
Volodimir Zelenski îl cheamă pe Joe Biden la Kiev: „Este liderul SUA şi, de aceea, ar trebui să vină să vadă genocidul”

Volodimir Zelenski îl cheamă pe Joe Biden la Kiev: „Este liderul SUA şi, de aceea, ar trebui să vină să vadă genocidul”

17 apr. 2022, 21:38, 2 ,
în Razboi în Ucraina

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski l-a îndemnat pe liderul american Joe Biden să viziteze Ucraina şi a reiterat faptul că nu este dispus să cedeze teritoriu în estul ţării pentru a pune capăt războiului cu Rusia, informează The Guardian.

Întrebat la CNN dacă ştie dacă preşedintele american are planuri să viziteze Ucraina, Zelenski a răspuns: “Cred că o va face. Însă este decizia sa, bineînţeles, şi depinde de situaţia de securitate. Dar mă gândesc că el este liderul SUA şi de aceea ar trebui să vină să vadă genocidul”.

Volodimir Zelenski a mai afirmat că nu va renunţa la teritorii pentru a pune capăt războiului. “Este foarte important pentru noi să ne menţinem pe poziţii, să nu le permitem”, a adăugat el.

În regiunea Donbas luptă aproximativ 40.000 de soldaţi ucraineni. “Nu am încredere în armata rusă şi în conducătorii ruşilor. Faptul că au părăsit Kievul, că au fugit din Cernihiv nu înseamnă că dacă vor putea captura Donbas nu vor veni către Kiev”, a mai declarat Zelenski.

Comentarii
  • Incercati sa impresionati prostimea cu minciuni siropoase despre situatii false petrecute cu refugiatii din Ucraina, etc, dar copiii rapiti de traficantii poponarului Zelensky nu va impresioneaza.

    Sa dea Dumnezeu sa vi se rapeasca nepotii sau copiii, ca sa va amintiti de mizeriile pe care le-ati scris si adevarul pe cxare l-ati ascuns ca niste JEGURI retardate ce sunteti !

    Praful si pulberea se va alege de voi si de familiile voastre, coplicilor la crime si tradare nationala !

  • care copii traficati dobitocule?

    misha cel cretin cu gainatz in loc de creier, iar ai uitat sa iti iei hapurile? Mai sterge-te la gura dupa ce ii dai limbi in kur criminalului de putin si nu mai iti mai lasa damful imputzit pe aici! Marsh la kkt avortonule!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
21 octombrie 2024
21 octombrie 2024