Prima pagină » Razboi în Ucraina » Volodimir Zelenski a făcut un accident rutier. Care este starea lui de sănătate – GALERIE FOTO, VIDEO

Volodimir Zelenski a făcut un accident rutier. Care este starea lui de sănătate – GALERIE FOTO, VIDEO

15 sept. 2022, 09:08, 9 ,
în Razboi în Ucraina

Președintele Ucrainei a făcut un accident rutier în drum spre reședința oficială. Starea lui de sănătate este una bună, informează autoritățile ucrainiene. Președintele era însoțit de mai mulți medici care i-au oferit acestuia ajutorul medical necesar. A fost transportat la spital pentru investigații suplimentare.

Volodimir Zelesnki este președintele Ucrainei care a devenit popular la nivel mondial după luările de poziții pe care le-a avut după războiul din propria țară. Recent, la discursul lui Zelenski a avut loc o explozie.

Care este starea de sănătate a lui Volodimir Zelesnki după accident

Un accident s-a produs în cursul nopții trecute în care a fost implicat Volodimir Zelesnki. Starea președintelui Ucrainei este una bună, dar a fost internat într-o unitate medicală pentru mai multe investigații suplimentare. Autoritățile din Ucraina au dezvăluit pe surse faptul că accidentul ar fi fost premeditat. Nu există indicii în acest momentul că accidentul rutier ar fi fost pus la cale de forțele rusești sau de alte organisme internaționale:

Președintele a fost examinat de un medic, nu au fost găsite răni grave. Medicii care îl însoțeau pe Zelenski i-au oferit șoferului mașinii private ajutor de urgență și l-au transportat într-o ambulanță, spre un spital, a spus el.

Autoritățile investighează circumstanțele incidentului. Miercuri mai devreme, Zelesnki a vizitat Izium, proaspăt eliberată, în regiunea de nord-est a Harkivului, la cinci zile după ce forțele țării au recucerit orașul. Fotografii de pe pagina de Facebook ale unei unități ale armatei l-au arătat pe Zelesnki la o ceremonie în piața principală pentru a ridica steagul ucrainean peste clădirea administrativă a orașului. De asemenea, a fost prezentă Hanna Maliar, ministrul adjunct al Apărării.

Comentarii
  • Are flatulism cronic cu episoade acute. A facut accidentul in mijlocul unui episod de o violenta rara. A facut ferfenita scaunul.

  • Bine ca nu a căzut de la etaj….

  • Stirea este greșită. Un batalion de 1000 de soldați ruși l-au atacat pe zelinski și au vrut să-l omoare și să o violeze pe ministra apărării dar zelinski care a făcut sală și este musculos, s-a bătut cu ei, i-a alungat și acum se odihnește după tentativa eșuată a rușilor !Soția lui zelinschi este îngrijorată pt ce vor scrie Vogue și Paris Mach despre ce căuta ministra apărării în preajma președintelui. Încă o victorie a ucrainenilor.

  • @Anonimus si @Anonim, stiti voi ceva, dar nu tot. Las ca va luminez eu. Da, erau 1000 de soldati rusi, dar atacul viza obtinerea retetei de bors. Zelenchi, ca un erou ce este, s-a aparat cu salve de basini si rusii au fugit tinandu-se cu mana de nas.

  • ptr asistatii sociali de mai sus

    au iesit sugacii la supt pwla pe net,Pofta Buna!

  • Vasile Ioan-Dumitriu, 54 de ani, inginer, iesean

    cred ca realizati ca toti care ati comentati o sa fiti indentificati dupa IP de autoritatile competente, nu? Stiti ce pedeaspa este la ce ati comentat, presupun, bravo, felicitari

  • primele patru commenturi sunt citibile. au si ceva umor. al cincilea e insalubru. ca de la ghena de gunoi. o fi un troll ucrainean aciuat pe aici.

  • domnu vasile, m-ai facut curios. ce pedeapsa am sa primesc pentru commentul de la 7:46 pm?

  • Vasile Ioan-Dumitriu, 54 de ani, degeaba esti inginer probabil horticultor

    nenea vasea sa-mi iei IP-ul la tranta prostule,daca nu ai auzit este IP Dinamic.IP dinamic este una care se schimbă de fiecare dată când te conectezi la rețea și o IP statică este una care rămâne aceeași indiferent de câte ori te conectezi și deconectezi de rețea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`