Prima pagină » Actualitate » Vloggerul Bogdan Dumitru: OMV se pregătește să vândă energie și mai scumpă în România – VIDEO
Vloggerul Bogdan Dumitru: OMV se pregătește să vândă energie și mai scumpă în România - VIDEO

Vloggerul Bogdan Dumitru: OMV se pregătește să vândă energie și mai scumpă în România – VIDEO

05 feb. 2024, 08:09,
BZI.ro, în Actualitate

Vloggerul Bogdan Dumitru publică, pe o rețea de socializare un clip în care explică cum OMV Petrom se pregătește să achiziționeaze pachetele majoritare de la Electrocentrala Borzești care produce energie regenerabilă. Această achiziție va duce la scumpirea energiei plătită de fiecare român în parte:

” Mamă ce a mai sărit lumea când le-am spus că nu trebuie să ieșim din UE. Păi nu trebuie să ieșim., Acum să ieșim, când le-am dat tot? Acum trebuie pus piciorul pe grumazul lor și făcute combinații, cerute chestii. Că toate bazele NATO din România, poporul român le plătește, Guvernul României că cică e vreo 7000 de dolari un salariu mediu în bazele alea. Faceți și voi socoteală câte baze avem în România și cam câți bani se plătesc. Faza e alta, apropo de RO-EXIT, ca să vedeți și voi ce băieți buni sunt ăștia de la OMV PETROM. Cică cumpără 50% din acțiunile electocentralei Borzești și integral compania Renovaţio Sistem Management. OMV va achiziționa de la RNV Infrastructure un pachet de 50% din electrocentrale Borzești care deține proiectele din surse regenerabile cu o capacitate de 1 Giga din care 900 MW Eolian și 500 MW fotovoltaic. Noi o să primim curent și mai scump de la o companie românească ce a fost cumpărată de austrieci. Păi ce-am făcut bre nea Ciolacu, tot vindem? De ce nu ai cumpărat noi? De ce nu a cumpărat statul român povestea asta?

Cică OMV Petrom va achiziționa integral Renovaţio Asset Management proprietarul celei mai mari rețele de încărcare vehicule electrice din România cu peste 400 de puncte de încărcare pe plan local cu perspectivă de creștere de aproximativ 650 până în 2026. Păi de ce nu a cumpărat statul român chestia asta și să o conecteze la rețeaua de la Hidroelectrica? Că și Hidroelectrica este pe făraş? Zi băi, nea Ciolacu… Vorbă lui bunicu, ați distrus și ați vândut țara asta pe doi lei și ne lăsați pe noi, proștii planetei să vă plătim vouă toate datoriile în timp ce voi vă faceți plinul și la următoarele alegeri ați dispărut din viața publică și sunteți oameni pe viață și ne lăsați pe noi înglodați în datorii. ” a explicat Blogdan Dumitru.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *