Prima pagină » Actualitate » Vloggerița Mimi a încins litoralul românesc! Fosta iubită a lui Sebastian Dobrincu arată senzațional!

Vloggerița Mimi a încins litoralul românesc! Fosta iubită a lui Sebastian Dobrincu arată senzațional!

24 iul. 2024, 08:39,
BZI.ro, în Actualitate

Vloggerița Mimi a încins litoralul românesc! Fosta iubită a lui Sebastian Dobrincu a făcut furori pe plajă, arătând că este mereu ”țiplă”, nu doar în fotografiile de pe internet. Fără pic de machiaj, 100% naturală, Mimi a optat pentru un costum de baie din două piese, portocaliu, iar părul și l-a strâns în coc.

Vloggerița Mimi a încins litoralul românesc!

Influencerița Mimi a fost zilele trecute pe litoralul românesc pentru a se bucura de mult soare. Fosta iubită milionarului Sebastian Dobrincu a ales să meargă la Marea Neagră, în detrimentul destinațiilor scumpe, în care se afișează, de obicei, în mediul online.

Mimi apare mereu machiată, coafată și cu ținute care de care mai sclipitoare. Acum, pe plajă, vloggerița arătat că este cât se poate de normală, de naturală.

Vloggerița a stat preț de câteva ore la plajă alături de câinele și prietena sa. Mimi a optat pentru un costum de baie din două piese, portocaliu, iar părul și l-a strâns în coc. Creatoarea de conținut a arătat că la ea totul este natural și că arată cât se poate de bine. Se vede că orele petrecute în sala de fitness dau roade, deoarece Mimi se poate mândri cu un abdomen plat și picioarele ce par a fi destul de tonifiate, dovadă că stilul de viață sănătos își spune cuvântul!

Mimi a stat numai cu ochii în telefon

La un moment dat, influencerița și prietena sa au mers să se răcorească în mare. Preț de câteva clipe, cele două au înotat, apoi ieșit repede înapoi la mal. Acolo le aștepta nerăbdator câinele lui Mimi. Pudelul le-a urmărit cuminte în timp ce acestea se aflau în apă, apoi le-a întâmpinat fericit, la mal.

După ce s-au jucat câteva momente cu animalul de companie, Mimi și prietena sa bruneta au mers pe șezlong. Acolo, cele două au stat la povești, apoi au început să butoneze telefonul. Chiar și la mare, Mimi nu uită să rămână în contact cu urmăritorii săi de pe rețelele de socializare.

Ce a impresionat însă a fost tatuajul de pe lombarul lui Mimi. Deși a încercat să-l acoperi cu bikini, acesta tot a ieșit la iveală!

Mimi și Sebastian Dobrincu au fost împreună de la finalul anului 2019, până în anul 2021, când milionarul a cunoscut-o pe cântăreața Ioana Ignat. Imediat după despărțire, creatoarea de conținut l-a acuzat pe rețelele de socializare pe cântăreț că ar fi înșelat-o cu actuala lui iubită. Ulterior, adevărul despre concurentul de la „Survivor” și vloggeriță a ieșit la iveală.

După despărțirea de unul dintre cei mai tineri milionari, Mimi a suferit de depresie și a plâns 136 de zile. Creatoarea de conținut a avut nevoie de mult timp să se recupereze și să accepte faptul că atât ea, cât și „faimosul”, au greșit.

„Am trecut prin cea mai grea perioada din toată viața mea. Am plâns 136 de zile la rând. Da, le-am numărat pentru ca ma întrebam tot timpul când o sa se termine. Nu era vina nimănui ca eram așa, nici măcar a mea pentru ca nu alegeam in mod conștient sa fiu trista. Într-o dimineața, după multe discursuri și cărți ascultate despre cum funcționează mintea și ce înseamnă depresia, m-am trezit repetându-mi in minte break the cycle’- atunci am înțeles ca depindea de mine sa opresc tristețea in care trăiam”, spunea atunci Mimi pe Instagram.

Acum, Vloggerița Mimi a încins Litoralul cu formele ei tonifiate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *