Vloggerița din Iași are un succes răsunător pe rețelele de socializare! „Am suferit operații pe tot parcursul copilăriei, iar apoi mi-am văzut de pasiunile mele” – GALERIE FOTO

28 oct. 2022, 02:00,
Cosmina Puiu, în Titlurile zilei

Mădălina Costin Rahimi este vloggerița din Iași ce are un succes răsunător pe rețelele de socializare. În copilărie, aceasta s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate, dar peste care a reușit să treacă. Tânăra a ținut cont încă din vârsta adolescenței de pasiunile ei și a ajuns un nume cunoscut în online

Mădălina Costin Rahimi este cunoscută pe rețelele de socializare drept „Hayky” și este foarte apreciată de internauți, deoarece întotdeauna a dat dovadă de curaj și a oferit comunității ei, dar nu numai, recomandări sincere.

„Aș spune că cel mai mult mă reprezintă machiajul colorat și creativ pe care îl fac, precum și recomandările sincere în materie de beauty”, declară pentru reporterii BZI Mădălina Costin Rahimi, cunoscută drept „Hayky”.

 poza cu Hayky machiata

Mădălina Costin Rahimi este pasionată de make-up încă din copilărie, de când ,,îi fura” machiajele mamei ei pentru a le testa

Are un succes răsunător pe rețelele de socializare pentru că a făcut totul din pasiune

 o poza cu Hayky pe o canapea cu o pisica in brate si un tablou langa ea

Vloggerița mereu este sinceră cu urmăritorii ei și le recomandă doar lucruri încercate și apreciate de ea

Hayky”, așa cum este cunoscută de internauți, a avut parte de multe încercări, încă din copilărie, dar nu s-a lăsat doborâtă niciodată și a trecut cu brio peste. Aceasta s-a născut cu un grad de handicap, numit spina bifida, care poate fi foarte grav sau foarte lejer, însă tânăra ieșeancă face parte din categoria celor de mijloc. Este vorba despre un defect de tub neural, care se formează atunci când fătul este în burta mamei.

„Am fost un copil născut cu un handicap destul de grav. Am suferit operații pe tot parcursul copilăriei, iar apoi mi-am văzut de pasiunile mele. M-am apucat de social media pe la 14-15 ani și de atunci m-am ținut de asta”, menționează cu mândrie vloggerița ieșeancă.

Chiar dacă i-au fost afectate picioarele și toată copilăria ei a suferit operații, aceasta a continuat să privească întotdeauna partea bună a lucrurilor. Tânăra a avut parte de susținerea familiei, cu toate că în trecut nu se cunoștea atât de mult această latură a lucrului în online.

„Familia m-a susținut mereu. La început, ei nu prea înțelegeau neapărat ce fac, însă tot au fost alături de mine. M-am apucat de social media strict din pasiune. La vremea respectivă, nici nu știam că se poate câștiga din acest domeniu. Cam 5-6 ani nu am făcut niciun leu”, mărturisește „Hayky”.

o poza cu vloggerita Hayky de la un festival

Pe lângă pasiunea pentru machiaj și creare de conținut, tinerei îi place să mixeze muzică electronică

Din ce se întreține vloggerița și care sunt aspirațiile ei pentru viitor. „Hayky”: „Poate o să am propriul brand de make-up în viitor”

 o poza cu Hayky la mare

Chiar dacă a fost supusă unor încercări greu de digerat, tânăra a trecut cu brio peste și a continuat să se focuseze pe pasiunile ei

Mădălina Costin Rahimi a lucrat la o firmă de IT, dar momentan este în concediu de creștere a copilului și în paralel este și creator de conținut pentru rețelele sale de socializare, precum YouTube, TikTok și Instagram. Pe lângă aceste profesii de bază, vloggerița este pasionată de machiaj și îi place să mixeze muzică electronică.

„Lucrez la o firmă de IT, dar momentan sunt în concediu de creștere a copilului. În paralel, am jobul de creator de conținut pentru platformele mele de social media, TikTok, Instagram și YouTube. Pe canalele de socializare discut mereu despre pasiunile mele, adică machiajul și știința îngrijirii pielii. Pe lângă asta, nu am menționat niciodată pe internet că îmi place să și mixez muzică electronică”, afirmă plină de bucurie „Hayky”.

În acest moment, „Hayky” se întreține din sponsorizările de pe social media și din jobul din IT. Tânăra vloggeriță s-a mutat din nou în Iași, pentru că au apărut câteva oportunități care o ajută atât pe plan profesional, cât și familial. În plus, aceasta spune că îi place liniștea pe care o regăsește în orașul natal.

„Mă întrețin din sponsorizările de pe social media și din jobul din IT. Decizia de a mă muta din nou în Iași am luat-o pentru că au apărut câteva oportunități pentru noi, adică o căsuță și un job pentru soțul meu. În plus, având-o pe Luna în viața noastră, e mai ușor pentru noi și mai bine pentru ea să fie aproape de bunici. Am locuit în București fix patru ani. Acolo e mai mare agitația, mai aglomerat, există mai multe oportunități. În schimb, îmi place liniștea din Iași și faptul că e mai mic și totul e aproape. Iașul este un oraș superb și am ajuns să îl apreciez mai mult după ce m-am mutat de aici”, povestește vloggerița ce are un succes răsunător pe rețelele de socializare.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *