Prima pagină » Stiri si curiozitati » Vloggerița Bibi, poze din copilărie. Cum arăta pe scenă la debut

Vloggerița Bibi, poze din copilărie. Cum arăta pe scenă la debut

11 mart. 2021, 14:46,
în Stiri si curiozitati

Poze cu Bibi din copilărie sunt împrăștiate în tot mediul online și fac deliciul fanilor. Frumoasa vloggerița a ajuns să strângă o mulțime de aprecieri la vârstă pe care o are datorită talentului și dedicației sale. Născută la în București pe 10 mai 2002, Bianca Mihaela Lixandru și-a început cariera pe cand era foarte mica.

Prin multa muncă și dăruire pentru ceea ce a făcut a reușit să atingă acum culmile succesului.

Bibi, poze de la debut

Tanara artistă a cochetat de-a lungul timpului atât cu televiziunea cât și cu muzica. A fost descoperita de către reputatul compozitor Marius Teicu la Televiziunea Română. De acolo a început să își croiască un drum pe scena muzicală din România participând la diverse festivaluri unde făcea deliciu publicului.

Micuță și cochetă a urcat pe scena pentru prima data la vârstă de 5 ani. A urmat cursuri de pian alături de dna profesoara Angela Silvia Florea și dl compozitor Marius Teicu.

Printre premiile pe care aceasta le-a primit trebuie amintite următoarele:

Marele premiu – Concurs “My Song Contest” 2010 (Rai da’ buni – Antena 2);

Trofeul – Festivalul national de interpretare muzica ușoară “REMEMBER” 2010;

Trofeul – Festivalul naţional de interpretare a muzicii uşoare pentru copii “MINISTAR CIREȘAR” (05-06 iunie 2010)

Trofeul – Festivalul naţional de interpretare a muzicii uşoare pentru copii ”STELUȚE DE MAI” 2010, Ediţia a II-a, Focșani (31 mai 2010)

Trofeul – Festivalul naţional de interpretare a muzicii uşoare pentru copii “ANDANTINO” – ediția a II –a 2009, categoria 6-7 ani;

Trofeul – Festivalul naţional de interpretare a muzicii uşoare pentru copii „STELUȚE DE MAI” 2009, Focșani, la categoria 5-7 ani;

Premiul Corina Chiriac și Premiul TVR pentru cel mai bun show – Festivalul National “MAMAIA COPIILOR” , 2010;

Locul al II – lea – Festivalul Internațional de muzica pop’’CERBUL DE AUR JUNIOR ” Edita a IV –a, 2009;

Bibi a semnat primul contract cu o casa de discuri în anul 2014 și a lansat primul single “Radio Song” sub labelul Tommo Production. Adevăratul succes a venit în anul 2016 când a lansat la casa de discuri “Roton” melodia “Ciocolata”. În patru ani de zile piesa a reușit să adune peste 52 de milioane de vizualizări pe Youtube.

Cine este iubitul vloggeriței Bibi

Bibi a trecut de la imaginea de copil cuminte pe care o afișa în poze la debut și s-a transformat într-o tânără atrăgătoare. De ceva timp este într-o relație cu un alt vlogger celebru Antonio Pican.

„Principalii oameni care m-au ajutat cel mai mult în carieră au fost întotdeauna părinții mei, dar nu o pot omite nici pe prima mea profesoară de canto. Acum, de când am început să mă axez mai mult pe partea muzicală, pe partea de artist, au fost neîncetat lângă mine frumosa mea iubită care totodată este și o mare artistă, Bibi, și un prieten foarte bun și drag mie, care și el e, la rândul lui, un mare artist și producător, Liviu Teodorescu„, a povestit Antonio Pican.

Bibi și Antonio Pican arata super îndrăgostiți în poze și fac parte din noua generație de tineri unde merită să îi amintim pe Selly, care a fost la un pas de moarte anul trecut, Tequila sau Andra Gogan, care au un succes enorm pe Youtube.

Bibi poate fi urmărită și în serialul “Profu” de la PRO TV unde joacă alături de actorul Andi Vasluianu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *