Prima pagină » Cancan » Vlăduța Lupău și Georgiana Lobonț, două artiste de top din România. Cum se înțeleg cele două vedete 

Vlăduța Lupău și Georgiana Lobonț, două artiste de top din România. Cum se înțeleg cele două vedete 

22 oct. 2021, 14:07,
BZI.ro, în Cancan

Apreciate de public pentru talentul lor muzical, Vlăduța Lupău și Georgiana Lobonț sunt două artiste de top din România. Amândouă se remarcă prin frumusețe și o voce inconfundabilă, spre surprinderea admiratorilor care se întreabă cum se înțeleg cele două vedete. 

În ultimul timp, Vlăduța Lupău și Georgiana Lobonț au fost implicate într-un scandal urmat de replici dure și apariții la tv. Cele două artiste au vorbit deschis despre viața lor personală și profesională, dar și despre conflictul izbucnit în presă.

Vlăduța Lupău și Georgiana Lobonț, două artiste de top din România

Cunoscute de public pentru piesele lor și aparițiile la tv, Vlăduța Lupău și Georgiana Lobonț sunt două cântărețe de succes. Dacă la început pasiunea pentru muzică le-a unit, se pare că ulterior relația lor s-a schimbat. 

Chiar dacă acestea au legat o frumoasă prietenie, fiind și rude, un conflict avea să le transforme în rivale. 

La doar 30 de ani, Vlăduța Lupău are deja o carieră de succes și mulți admiratori. Cântăreața de muzică populară și moderatoare de emisiuni s-a făcut remarcată nu doar prin frumusețe, ci și prin talent și multă muncă. Prima sa apariție pe scenă a fost la 4 ani și de atunci artista a știut că muzica va fi cea care îi va schimba viața.

Cu toate acestea, viața frumoasei artiste nu a fost una liniștită. Vlăduța Lupău a avut parte de o poveste de dragoste tumultoasă alături de fotbalistul Adi Rus, cu care s-a căsătorit. 

Un conflict care avea să o aducă în atenția publicului a fost cel cu o altă cântăreață de succes, Georgiana Lobonț. Deși Vlăduța Lupău i-a botezat copiii Georgianei Lobonț, cele două au devenit rivale în urma izbucnirii unui scandal.

La fel de celebră și apreciată este și Georgiana Lobonț, care și-a construit o carieră artistică impresionantă. La vârsta de 4 ani a făcut cunoștință cu scena și de atunci este dedicată cântecului popular pentru care este atât de apreciată. 

Georgiana Lobonț are o familie frumoasă, iar la 27 de ani ai ei se declară o femeie împlinită. Este căsătorită cu Rareș Ciciovan, bărbatul care i-a cucerit inima și o susține mereu, acesta fiindu-i impresar. 

Celebritatea artistei a crescut în urma conflictului dintre ea și cântărețul Armin Nicoară, alături de care a cântat o perioadă, dar și după cearta cu prietena ei, Vlăduța Lupău.

Ce relație există între cele două vedete

Dacă la început a existat o prietenie strânsă între Vlăduța Lupău și Georgiana Lobonț, ulterior cele două au devenit rivale. Conflictul a izbucnit după ce câteva dintre melodiile pe care Georgiana Lobonț le pregătise pentru lansare au apărut într-un colaj realizat de Vlăduța Lupău.

Au urmat mai multe acuze și declarații extrem de dure între cele două frumoase cântărețe, scandalul dintre acestea atrăgând atenția publicului. 

Georgiana Lobonț și-a acuzat fosta prietenă și nașa copiilor ei că ar fi lansat piesele înaintea ei în mod intenționat. În cadrul unei emisiuni, aceasta a făcut o serie de declarații controversate:

„Ea mi-a botezat copiii. Îmi vine să râd acum când aud. Mă deranjează. Mă doare că relația pe care am avut-o s-a stricat și a ajuns în acest prag de supărare și de dușmănie. În momentul când a lansat exact aceleași piese de care vorbeam și eu, m-a deranjat și m-a întristat. Ziceam că sigur e ceva premeditat să pic prost în fața oamenilor, dar mi-a trecut. Piesele nu sunt nici ale mele, nici ale ei, sunt ale marilor artiști. Fiecare dăm câte o interpretare unică. (…)

Nu vreau să o acuz. Mi-ar plăcea să nu concurăm. Decât să ne certăm, mai bine să ne unim. Sincer, dacă erați în postura mea, la fel se întâmpla. Ea a spus că nu crede în coincidențe că eu am sabotat-o. Eu filmam deja colajul marți. Dacă voiam să îi fac rău postam deja colajul”, a precizat Georgiana Lobonț.

La rândul ei, Vlăduța Lupău a reacționat la acuzele finei sale, făcând o serie de declarații surprinzătoare:

„Îmi pare rău de toată țigănia care se întâmplă. Eu am pregătit acest colaj în urmă cu câteva luni. (…)

Mă atacă indirect întotdeauna. Cânt de la 4 ani și am fost băgată în scandaluri de un an de zile.

Dacă eu am avut niște piese pot să spun că alții au luat piese de la mine, dar nu atac pe nimeni. Dezamăgirile le avem fiecare, nu trebuie să le expunem public. Oamenii ăștia nu au avut tupeul sau buna creștere să mă sune în viața lor” a declarat vehement artista.

Relația dintre cele două este și în prezent una tumultoasă, acestea fiind preocupate de muzică și de construirea unei cariere de succes. 

Îndrăgite și urmărite în permanență de fani, Vlăduța Lupău și Georgiana Lobonț sunt două artiste de top din România. Dincolo de cum se înțeleg cele două vedete și de relația tensionată dintre ele, frumusețea și vocea lor inconfundabilă au cucerit publicul larg.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *