Prima pagină » Cancan » Vlăduța Lupău se află la vârsta marilor împliniri. Ce relație are cu soacra ei

Vlăduța Lupău se află la vârsta marilor împliniri. Ce relație are cu soacra ei

02 iul. 2021, 14:01,
în Cancan

Îndrăgita artistă Vlăduța Lupău, care se află la vârsta marilor împliniri, are cam tot ce și-ar putea dori o femeie de la viață. Pe lângă faptul că are o carieră de invidiat și un soț iubitor, aceasta are și o relație excelentă cu soacra ei. Și cel mai probabil, în viitorul apropiat, în familia artistei va apărea și un copil, Vlăduța spunând deseori că-și dorește urmași.

Vlăduța Lupău este o femeie foarte norocoasă, și aceasta pentru că are o carieră de succes dar și un soț iubitor, în persoana fotbalistului Adrian Rus. Vlăduța și Adrian au făcut cununia civilă, însă au amânat nunta din cauza pandemiei de coronavirus. Însă asta nu e tot! Artista se înțelege excelent cu soacra ei și au o relația cum rar se poate vedea. Mai mult, pe lângă familia iubitoare pe care o are, Vlăduța Lupău are și o comunitate de fani care o iubesc și o susțin necondiționat.

Vlăduța Lupău este la vârsta marilor împliniri

Pe numele ei complet Vlăduța Mărioara Rus Lupău, dar cunoscută sub numele de scenă Vlăduța Lupău, ea este o cântăreață de muzică populară din zona Ardeal. De asemenea, ea este și realizatoare de emisiuni de muzică populară. Debutul său artistic a avut loc la o vârstă fragedă, pe când avea doar 4 ani. Aceasta s-a întâmplat în 1995, când a interpretat un cântec la emisiunea Tezaur Folcloric.

Artista, care este în zodia Pești, s-a născut pe 8 martie 1991 pe plaiurile Șimleului Silvaniei. Vlăduța Lupău reprezintă dovada vie și minunată a nemuririi tezaurului folcloric românesc. Interpreta de muzică populară în vârstă de 30 de ani are un talent nativ, un zâmbet cald și frumos și un timbru unic. Astfel, Vlăduței, care era alintată în adolescență și cu numele de Măriuța, nu i-a fost greu să se impună în lumea artistică folclorică.

Vlăduța Lupău, foarte activă pe Instagram

Îndrăgita artistă de muzică populară are o relație specială cu fanii ei mai ales prin intermediul rețelelor de socializare. Totodată, ea postează destul de des poze și noutăți pe contul de Instagram, având o comunitate destul de insemnată. Astfel, Vlăduța Lupău are nu mai puțin de 485 de mii de fani pe Instagram și peste 850 de mii de aprecieri pe Facebook. Iar pe lângă toate acestea se adună și milioanele de vizualizări pe care le fac piesele ei pe contul de YouTube. Și totuși, artista a avut și ea de suferit din punct de vedere profesional, ca marea majoritate a artiștilor, în perioada cu restricții din pandemie. Însă acum lucrurile par să se îndrepte.

Vlăduța Lupău are o relație excelentă cu soacra ei

Din câte se pare, mama soțului Vlăduței Lupău are grijă mare de artistă și face mici gesturi care dau dovadă de multă iubire. Cele două se comportă foarte frumos una cu cealaltă și au o relație de mamă-fiică. Iar acest lucru o bucură enorm pe artistă, aceasta fiind o femeie atașată de familie și își dorește să îi aibă alături de ea pe toți cei dragi. Dovadă stau chiar postările artistei, în care a povestit cum soacra ei a avut grijă de ea după o zi grea de filmări. Aceasta nu a avut timp să mănânce, însă atunci când a prins câteva minute de pauză a luat a gustare rapidă și asta datorită soacrei ei, care i-a pregătit ceva de mâncare la pachet.

În altă ordine de idei, Vlăduța Lupău, ajunsă la vârsta de 30 de ani, își face casă de cinci stele. Artista a făcut publice, recent, fotografii de la șantier, dar și cum ar trebui să arate proiectul final. Vlăduța îl are alături în poze pe soțul ei, Adrian Rus. Din schițele publicate de artistă se pare că va avea o casă exact pe modelul celor de la Hollywood.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`