Prima pagină » Cancan ultimă oră » Vlăduța Lupău, probleme de sănătate în timpul sarcinii! Artista a ajuns la perfuzii

Vlăduța Lupău, probleme de sănătate în timpul sarcinii! Artista a ajuns la perfuzii

26 mart. 2022, 16:00,
în Cancan ultimă oră

Vlăduța Lupău traversează una dintre cele mai frumoase perioade din viața ei de când au aflat că urmează să devină mămică. Artista a trecut printr-o perioadă mai dificilă la începutul sarcinii, iar medicii i-au interzis să facă anumite lucruri pentru a se asigura că se află în afara oricărui pericol.

Medicii i-au interzis Vlăduței Lupău  să zboare cu avionul, așa că a fost nevoită să anuleze și concertele care erau programate în America.

Vlăduța Lupău, probleme în primele luni de sarcină

Vlăduța Lupău  urmează să devină mama pentru prima data, iar fericirea pe care o simte în aceste momente nu se poate compara cu nimic altceva.

Și-a dorit foarte mult să rămână însărcinată, însă primele luni de sarcină i-au adus artistei mai multe complicații, astfel că a fost necesar ca artista de muzică populară să se interneze în spital.

Conform unor surse, intepreta a avut parte de câteva probleme în primele luni de sarcină.

A consultat mai mulți medici, așa că ulterior i s-a prescris un tratament pe bază de perfuzii pe care l-a urmat acasă.

Din acest motiv, Vlăduța Lupău a anulat concertele pe care le avea în America, cerâdu-și scuze fanilor ei la acea vreme pe rețelele de socializare.

„Doctorii mi-au interzis sa zbor! Organizatorii din America m-au înlocuit cu Romică Țociu și Cornel Palade în timp foarte scurt” , a anunțat cântăreața pe pagina de Facebook a impresarului său, Bebe Mihu, soțul Mariei Dragomiroiu.

De curând, Vlăduța Lupău a făcut marele anunț pe rețelele de socializare, spre surprinderea tuturor fanilor săi. Artista a anunțat că este înărcinată în 5 luni și, chiar dacă initial și-a dorit să păstreze sexul copilului în secret, mama sa i-a luat-o înainte și a dezvăluit în cadrul unei emisiuni că că va avea un nepoțel.

„Sunt cam la jumătate, în 5 luni. Am ales această zi ca să le spun tuturor de această mare binecuvântare deoarece e Buna Vestire. Nu o să spun momentan sexul, dar Andra știe deja. Când o să spun dacă este băiat sau fată, atunci o să spun și cum o să-l cheme pe bebeluș. Nu am grețuri sau pofte, doar mă rotunjesc. Nu mă mai încap hainele. Mi-a plăcut mai mult, la început, supa de găluște”, a dezvăluit Vlăduța Lupău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *