Prima pagină » Cultural » Vlăduța Lupău, plină de vânătăi: „Cum o să apar eu așa la evenimente?”

Vlăduța Lupău, plină de vânătăi: „Cum o să apar eu așa la evenimente?”

19 iul. 2024, 11:22,
BZI.ro, în Cultural

Vlăduța Lupău a apărut plină de vânătăi în mediul online și și-a speriat fanii. Este o artistă apreciată de publicul român, care se bucură de o popularitate considerabilă și pe rețelele sociale, unde împărtășește cu fanii ei momente din viața sa personală.

Recent, a devenit mamă pentru a doua oară, o experiență care, deși nu lipsită de provocări, îi aduce multă bucurie și satisfacție.

Vlăduța Lupău, plină de vânătăi

Deși Vlăduța își dedică o mare parte din timp bebelușului nou-născut, ea nu neglijează relația cu Iair, fiul ei mai mare. Recent, artista a postat o imagine emoționantă pe rețelele sociale, în care apare cu julituri și zgârieturi. A mărturisit fanilor că s-a împiedicat și a căzut în timp ce fugea după Iair, accidentându-se serios.

„Ce-am făcut? Am fugit după Iair, eram în șlapii aceștia din poză și am picat. Problema este cum o să apar eu în rochiță la evenimente și cu mâna pe microfon?„, a povestit Vlăduța Lupău pe pagina sa de Instagram.

Vlăduţa Lupău a anunţat naşii de botez ai micuţului Isaia

Vlăduța Lupău a dezvăluit că naşii micuţului Isaia vor fi Andra şi Cătălin Măruţă! Artista menționat că a cerut sfatul Andrei Măruță pentru a se hotărî asupra numelui Isaia. Andra a avut un rol important în această decizie, influențând alegerea finală a numelui.

Artista a evidențiat semnificația specială a alegerii Andrei și a lui Cătălin Măruță ca nași pentru fiul ei, Isaia. Această decizie nu a fost luată cu ușurință, ci a rezultat dintr-o analiză atentă și dintr-o dorință profundă de a le oferi micuțului Isaia o figură parentală suplimentară de încredere și dragoste.

„Un factor decizional în alegerea numelui sau, mai bine spus, o persoană care m-a ajutat să fixez până la urmă numele a fost și Iair. Îl tot întrebam care variantă să fie, pentru că noi mai aveam una. Nu știu dacă să dau din casă sau nu. Am întrebat-o și pe Andra.

I-am cerut să mă ajute să rezolv o problemă și am întrebat-o. Mi-a spus că ei i-ar plăcea mai mult numele pe care l-am și ales. Dacă dau din casă, atunci dau. O să se mărească familia și la voi, nu doar la noi. Se mărește familia voastră odată cu venirea micuțului Isaia pentru că… De aceea am vrut să aleagă Andra numele, pentru că o să fiți nașii lui”, a dezvăluit Vlăduța Lupău în cadrul emisiunii „La Măruță”.

Vlăduța Lupău a apărut plină de răni pe mâini și pe picioare după s-a împiedicat și a căzut în timp ce fugea după Iair.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
19 iulie 2024
19 iulie 2024