Prima pagină » Cultural » Vlăduța Lupău, mesaj dur pe Facebook despre divorțul Georgianei Lobonț. ,,Ne place circul, minciuna…”

Vlăduța Lupău, mesaj dur pe Facebook despre divorțul Georgianei Lobonț. ,,Ne place circul, minciuna…”

24 ian. 2023, 09:28,
BZI.ro, în Cultural

Vlăduța Lupău a postat recent un mesaj dur pe Facebook despre divorțul Georgianei Lobonț. Artista nu mai vorbește de ceva vreme cu colega ei de breaslă, Georgiana Lobonț, deși în trecut au fost cele mai bune prietene. În scandalul ce îi are ca potagoniști pe Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan, Vlăduța Lupău a reacționat într-un mod neașteptat.

Vlăduța Lupău, mesaj dur pe Facebook despre divorțul Georgianei Lobonț

Vlăduța Lupău este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Cântăreața are o carieră de succes și cucerește publicul de fiecare dată când apare pe scenă sau la evenimentele mondene. Vedeta se declară o femeie împlinită pe plan profesional și radiază de fericire de când a devenit mamă. Recent, Vlăduța Lupău i-a surprins pe mulți cu un mesaj dur despre noul scandal din showbiz-ul autohton, ce îi vizează pe Georgiana Lobonț și soțul ei, Rareș Ciciovan. Cei doi s-ar afla la un pas de divorț, însă de curând au fost împreună într-o vacanță în Maldive. Vlăduța Lupău a postat un mesaj surprinzător cu privire la controversele apărute în lumea mondenă.

,,Am un moment de „of”. De câteva zile, pe Facebook, YouTube, Instagram, TikTok există circ, numai circ ieftin și ăsta prinde, aduce cifre, like-uri, vizualizări. Ăștia suntem, îmi dau seama că ăștia suntem și, nu știu, m-aș bucura să știu că nu doar românii, dar cred că doar noi suntem. Ne place circul, minciuna, hate-ul, intriga, pentru că sunt comentarii de hate care au mii de aprecieri, adică vi se umple inima când vedeți un comentariu răutăcios. Aici nu fac referire la vreun subiect anume, pentru că am văzut… nu știu, de la artiști la oameni de afaceri, la make-up artiști, tot.

M-am gândit să șterg story-ul de mai devreme, dar nu-l șterg și dacă mă enervez îl postez și pe TikTok, pentru că acolo e marea putere a oamenilor, acolo e forța internetului, acolo ar trebui votat și președintele, dacă mă întrebați pe mine, acolo e circul adevărat. Ăștia suntem, niște circari și, din păcate, circul, prosteala aduce bani, faimă, vizualizări.”, a scris vedeta pe rețelele de socializare.

Vestea că Georgiana Lobonț divorțează de soțul ei i-a uimit pe mulți. Cei doi formează un cuplu de câțiva ani și pozau până acum în familia perfectă. De momente grele pe plan amoros a avut parte și Claudia Ghițulescu. Îndrăgita interpretă de folclor a divorțat de soțul ei după ce a aflat că acesta o înșela cu cea mai bună prietenă a ei.

Ce spune Vlăduța Lupău despre provocările vieții de familie

Vlăduța Lupău se declară o femeie împlinită. Artista are o carieră de succes, iar în viața privată radiază de fericire alături de fiul ei și de soț. Cântăreața are doar cuvinte de laudă pentru partenerul ei care o răsfață ori de câte ori are ocazia. Artista se află într-o formă fizică de invidiat și atrage multe priviri atunci când apare pe scenă sau la evenimentele mondene. Aceasta a dezvăluit cum reușește să arate atât de bine după ce l-a adus pe lume pe fiul ei.

„Într-adevăr, mă mândresc cu faptul că nu am rămas cu multe kilograme în plus, dar pot să spun că am și avut noroc, cred, cu genetica. Am pus 12 kilograme în sarcină, iar primele 8 le-am dat jos în primele zile, până am ajuns acasă.

Nu sunt nevoită, și n-am fost niciodată, să țin dietă și regim, pentru că mereu am fost slabă și nici nu exagerez cu mâncarea. Adică cred că apuc să mănânc de două ori pe zi, iar în zilele în care cânt depun mult efort și organismul îmi cere doar apă. Deci asta e dieta… Cânt!”, a declarat aceasta.

Vlăduța Lupău a reacționat dur după ce s-a aflat că Georgiana Lobonț ar divorța de soțul ei. Interpreta a postat un mesaj care vizează controversele stârnite de faimosul cuplu. Vlăduța Lupău și Georgiana Lobonț nu își mai vorbesc de ceva timp după ce s-au certat din cauza unor proiecte artistice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *