Prima pagină » Cancan ultimă oră » Vlăduța Lupău, mamă din nou? Ce spune artista despre al doilea copil al familiei

Vlăduța Lupău, mamă din nou? Ce spune artista despre al doilea copil al familiei

30 oct. 2022, 16:40,
în Cancan ultimă oră

Viața Vlăduței Lupău și a lui Adi Rus s-a schimbat radical de când au devenit părinții unui băiețel care le-a întregit familia.

În vara acestui an, cei doi și-au mărit familia și totul acum se învârte în jurul lui Iair. Băiatul al cărui nume a creat multe controverse în spațiul virtual atunci când părinții l-au făcut public.

Vlăduța Lupău: ,,Îmi doresc și o fetiță, îmi mai doresc un copil”

Și asta pentru că este unul rar întâlnit, pentru care fotbalistul și cântăreața s-au inspirat din Biblie, ei fiind foarte credincioși.

Iair exprimând minunea prin care artista, după două sarcini pierdute, a devenit mamă.

Acum, însă, când lumea s-a obișnuit cu acest nume, mulți sunt curioși ce nume ar fi ales cuplul-vedetă dacă deveneau părinți de fată.

În consecință, Vlăduța Lupău le-a satisfăcut această curiozitate și a mărturisit că nimic nu s-ar fi schimbat. A presimțit că va avea un băiat și tare bucuroasă mai este acum, iar dacă avea să nască o fată pe aceasta o chema Iaira, un derivat din numele biblic.

Acum că au deja un copil, Vlăduța Lupău spune că își mai dorește să fie iar mamă, însă lasă acest vis în mâinile lui Dumnezeu.

Dacă va mai rămâne însărcinată încă o dată va fi o binecuvântare pentru ea, indiferent de sexul viitorului posibil bebeluș. De altfel, fată sau băiat, dacă va fi cazul, pentru că deja și-au îndeplinit o dorință, vor alege atunci numele bebelușului.

”Am mai spus, dacă era fetiță o chema Iaira. Pentru că numele Iair este ales de la învierea fiicei lui Iair și nu știam cum o cheamă pe fiica lui Iair, cea care a fost înviată de către Iisus și atunci am zis, bă, dacă nu știu, o s-o cheme Iaira dacă-i fetiță. Dar presimțeam că este băiat, mi-am dorit foarte mult ca primul copil sau, mă rog, poate e unicul copil, să fie băiat. Nu știu de ce, așa mă vedeam eu, mamă de băieți sau mamă de băiat… Îmi doresc și o fetiță, îmi mai doresc un copil, ce o vrea Dumnezeu, dar mi-am dorit ca primul să fie băiat și să-l cheme Iair. Iar dacă era fetiță era și atunci perfect, o chema Iaira”, a spus Vlăduța Lupău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *