Prima pagină » Cancan » Vlăduța Lupău, la începutul carierei. Cum arăta artista

Vlăduța Lupău, la începutul carierei. Cum arăta artista

12 mart. 2021, 10:04,
BZI.ro, în Cancan

Vlăduța Lupău era cu totul schimbată la începutul carierei. Celebra cântăreață de muzică de petrecere a suferit unele transformări importante. După ce a trecut pe la medicul estetician și și-a schimbat stilul vestimentar, artista a căpătat mai multă încredere în ea.

De-a lungul carierei sale, Vlăduță a colaborat și cu celebrul saxofonist Armin Nicoară.

Cum arăta Vlăduța Lupău la începutul carierei

Cu zece ani în urmă, Vlăduța apărea pentru prima dată într-o emisiune televizată. De atunci și până acum aspectul fizic al cântăreței s-a schimbat total. La vârsta de 18 ani a fost invitată la emisiunea „Miss Romândria 2009”, prezentată de Mihaela Rădulescu, alături de alte cântărețe.

Cântăreața purta o rochie albastră cu imprimeu floral, avea sprâncenele foarte subțiri pensate, dar și buzele aveau cu totul și cu totul altă formă.

În ultimii ani artista a trecut prin schimbări radicale, de la stilul vestimentar la aspectul fizic. Vlăduța a renunțat la coafura cu coc la spate, și-a mărit buzele, dar și-a făcut și dantura. Cântăreața de muzică de petrecere a recunoscut că merge foarte des la sala și că nu a apelat la chirurgia plastică.

„Merg la clinică pentru a face un tratament pentru coaja de portocală (n.r. celulita). Și pentru că m-ați întrebat ce intervenții mi-am făcut, am să vă spun: acid hialuronic pentru ridurile de expresie și mărirea buzelor, dar și tratament de rejuvenare facială”, marturisea Vlăduța Lupău pe contul ei de instagram.

Vlăduța Lupău a dat de înțeles că ar fi însărcinată

Vlăduța Lupău s-a făcut plăcută de public și a ajuns imediat în topurile preferințelor în mediul online. Pe lângă cariera de succes, Vlăduța Lupău are și o viață personală de invidiat. Trăiește o poveste de dragoste alături de Adrian Rus, un celebru fotbalist de la CFR Cluj.

 Vlăduța Lupău se află în vacanță alături de soțul său, care își sărbătorește ziua de naștere. Iar în urarea făcută acestuia, Vlăduța Lupău a dat de înțeles că ar fi însărcinată.

„Întotdeauna când este ziua ta parcă este și ziua mea… e sărbătoare! Dumnezeu să te țină sănătos și mulți ani pe lume, iar împreună până la adânci bătrâneți, așa cum ne-am jurat la biserică. Își mulțumesc că îmi ești cel mai bun prieten și că m-ai ales pe mine din atâtea suflete…că ești soțul meu! Ai tot ce îți dorești și ce își poate dori cineva… mă ai pe mine, iar ce nu ai… vine!”, a scris Vlăduța Lupău pe Instagram.

Vlăduța Lupău a declarat într-o emisiune TV că nu va avea nevoie de o pauză de la carieră în cazul unei sarcini, dar știe că va fi greu, însă nu imposibil.

„Nu cred că depinde de noi. Depinde de Dumnezeu. Când o fi, îl așteptăm sau o așteptăm dacă e fetiță, băiat, nu știu când o fi, cu mare drag în viața noastră. Nu cred că o să am nevoie de o mică pauză de la carieră, însă sunt convinsă că o să fie greu, dar v-am zis, așteptăm”, a declarat Vlăduța Lupău.

Vlăduța Lupău era cu totul schimbată la începutul carierei insă acum arată cu totul si cu totul diferit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *