Prima pagină » Cancan » Vlăduța Lupău, colaborare inedită cu Jador. Fanii au crezut că cei doi au o relație

Vlăduța Lupău, colaborare inedită cu Jador. Fanii au crezut că cei doi au o relație

27 iul. 2021, 13:31,
BZI.ro, în Cancan

Îndrăgita artistă ardeleancă Vlăduța Lupău a uimit de curând cu o colaborare inedită cu Jador, după ce inițial și-a pus pe jar fanii cu o imagine incendiară. Astfel, la apariția pozei în mediul online, s-a speculat că artiștii ar avea o relație. Totul s-a lămurit mai apoi după ce Vlăduța Lupău a recunoscut că va lansa o piesă cu Jador.

Colaborările între artiști sunt ceva la ordinea zile, mai ales în ultima perioadă și nu prea mai țin cont de segmentul pe care performează aceștia. O astfel de asociere artistică este și cea apărută recent între Vlăduța Lupău și Jador. Și totuși, la început fanii au speculat că este vorba de o relație amoroasă apărută peste noapte între cei doi. Însă adevărul iese acum la iveală: este vorba de o piesă nouă, care cu siguranță va înregistra un mare succes.

Vlăduța Lupău, colaborare cu Jador

Recent, Vlăduța Lupău și-a uimit fanii cu noua ei colaborare artistică. Interpreta ardeleancă și artistul Jador au anunțat prin intermediul rețelelor de socializare că vor colabora împreună postând o fotografie în care apar îmbrățișați. Cei doi cântăreți de muzică de petrecere au însoțit imaginea cu un mesaj care anunță apariția teaser-ului piesei la care cei doi au lucrat împreună.

Reacțiile fanilor nu au întârziat nicidecum să apară. La scurt timp după publicarea fotografiei cu cei doi artiști îmbrățișați, au început să curgă reacțiile de apreciere și părerile despre această pereche: „În sfârșit, ardeleanca mea, combinație perfectă cu Jador”, „Regele și Regina”, „Wow ce combinație faină, sunt sigură că va fi de top”, „Wow ce apariție… frumoși foc”, au fost câteva dintre reacțiile uimite ale fanilor.

Vlăduța Lupău a lansat un nou colaj

Nu este o noutate faptul că interpreta ardeleancă este una dintre cele mai iubite și cele mai plăcute artiste din țară. Astfel, Vlăduța Lupău are grijă să-și țină fanii mereu aproape de ea. Acum câteva zile, interpreta de muzică de petrecere a publicat pe pagina ei de YouTube un nou colaj, „E chef mare”, care implică o colaborare cu Rapsozii Maramureșului.

Așa cum se așteptau toți, colajul de pe YouTube, care durează 14 minute, a ajuns în trending și este în prezent pe locul 8, cu aproape 1.400.000 de vizualizări. Videoclipul colajului „E chef mare” a devenit popular rapid pe platforma de conținut video, mai ales datorită apariției inedite pe care o are frumoasa interrpretă. Vlăduța Lupău își face apariția în timp ce călătorește cu elicopterul spre locul în care trebuie să cânte.

Artista își dorește nespus să devină mamă

Vlăduţa Lupău este căsătorită cu fotbalistul Adrian Rus şi a declarat în repetate rânduri că vrea ca familia lor să se mărească. Artista iubeşte foarte mult copiii și, momentan, se bucură de nepoţi. Cu toate acestea, ea visează la ziua în care va strânge în brațe propriul copil, și își dorește ca acest lucru să se petreacă cât mai rapid.

Îmi doresc să devin mamă, sigur că da, însă când o vrea Dumnezeu. Până atunci, mă bucur de nepoţi. Am o nepoţică, care îmi este şi finuţă, se numeşte tot Vlăduţa Lupău, este fetiţa fratelui meu. Este ca şi copilul meu, doar că nu ne întâlnim prea des”, a spus Vlăduța Lupău care a uimit pe toată lumea cu noua colaborare cu Jador.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *